Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 29.10.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Тема Божей, Божо , Божеййй  
Автор KokoWeb (пристрастен)
Публикувано07.11.08 06:09

В среднощно време /6 сутринта/ съм си седнал над паничка кафе и си лоча кротко. Чета си разни нещица и съм почти щастлив. Я да видим к`во пише за Русе :

`Гюргево предложи лифт над Дунав`. `Кметът Божидар Йотов съобщи, че от Гюргево е дошло предложение да се пусне кабинков лифт над Дунав. Според него има реална възможност лифтът да се реализира".

И още:

"Преди години бе анонсирано прокопаването на транспортен тунел под Дунав, по който да се движат автомобили и влакове, но това така и не стана. През това лято пък кметът Божидар Йотов обеща да направи плавателно устието на река Русенски Лом и да пусне корабчета за междуградски транспорт."

Баси, че готино започва деня :-) Смешно :-)
Кмете, една идея безплатно от мен - остави тези лифтове, тунели и корабчета.
Инсталираме два катапулта. В Русе и Гюргево. От ранни зори започваме да ги изстрелваме гражданите през реката. Евтино,екологично, бързо :-)

Редактирано от KokoWeb на 07.11.08 06:10.

Тема Re: Божей, Божо , Божейййнови [re: KokoWeb]  
АвторPristis (Нерегистриран)
Публикувано07.11.08 13:58

Сега е вечерно време (13:50 h) и си лоча бирата .Та кво казваш ?

Тема Re: Божей, Божо , Божейййнови [re: KokoWeb]  
Авторperolet (Нерегистриран)
Публикувано08.11.08 19:48

Така не бях се смяла отдавна!Идеята ти е наистина гениална. Защо пък да не качим на този катапулт нашия кмет и цялото му обкръжение?

Тема Re: Божей, Божо , Божейййнови [re: perolet]  
АвторPyceнckи лифтмaниak (Нерегистриран)
Публикувано16.11.08 20:04

Е тва е яко. Лифт. Той кмета даже каза, че пързалката щял да я мести на Дунава и по проект ще я правят реката да замръзва целогодишно. Нямат край яките идеи на нашия инж. Божко. Ако вземе да пооправи дупките по улиците и изобщо най-после да свърши нещо като кмет, цена няма да има. Гледам че напоследък е вкарал некви Бойко имитации. Някой му бил фалшифицирал подписа, за да крадне скрап. Ама Божо като им плащаше да гласуват за "Северена лига" бяха хубави тези мургави хора, пък сега черни станаха. Що така? Айде пускайте лифта, че вече ми писна от двойни аксели и тройни тулупи на пързалката.....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.