Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:21 13.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Градоустройствен планнови  
АвторЛюбитeл (Нерегистриран)
Публикувано01.05.08 19:57

Има ли някъде в безмерното интернет пространство линк, на който като цъкна да ми излезе графично примерен градоустройствен план на Русе за близките примерно 5 години. И там да мога да видя какво мисли общината за бъдещото развитие на града - като нови улици, сгради и т.н.

Има ли според вас?

Тема Re: Градоустройствен планнови [re: Любитeл]  
Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано01.05.08 20:14

Не. Иди в общината и искай да го видиш.

Тема Re: Градоустройствен планнови [re: TAfricanski]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано01.05.08 22:13

http://www.ruseinfo.net/news_32259.html
Има карта тук, но снимката е малка. Ако от РусеИнфо се навият да ти дадат истинската голяма снимка, после я сподели

Тема Re: Градоустройствен планнови [re: Pyceнeц]  
АвторBaни (Нерегистриран)
Публикувано02.05.08 10:15

В Бургас се вдигна скандал , че никъде не е съобщено , че ще има нов градоустройствен план и цяла България чу. Обаче нали Русе е глуха и дълбока провинция никой не разбра че също има предложение за нов градоустройствен план. Който чул - чул. Другите - майната им. А тогава обърнах интернет да видя дали и за Русе не става въпрос. Е много приятна изненада за празниците. Чудя се какво ли са натворили и с какво ще ме изненадат. Но нали сме в Абсурдистан - всичко е възможно. Отдавна искам да си стегна куфарите и да се махна , защото ми омръзна да живея в страх- страх че мога да остана на улицата , страх че могат да ме прегазят на улицата , страх че могат да ме убият на улицата . А и отдавна за българина не важи - моят дом е моята крепост , защото и в дома всичко може да очакваш. Да останеш без него например.

Тема Re: Градоустройствен планнови [re: Baни]  
Автор eryn (:))
Публикувано02.05.08 10:39

Интересно , дали и в реалния живот си винаги с "компетентно "мнение/ че гледам няма тема тук , която да си прескочила без мнение :)/, или си от онези мижитурки , които са действени само тук :)
Весели празници
и гледай малко по- позитивно на нещата :)

Тема Re: Градоустройствен планнови [re: eryn]  
Публикувано02.05.08 12:02

Мижитурки са тези които нямат достойнството да си напишат дори името. Имам мнение по важни теми а не да си чеша езика. Ти ли ще ми кажеш как да гледам на нещата -. нито знаеш за какви проблеми става въпрос , нито пък си човека който ще ми дава акъл за живота. Ако си някой от тези дето много им се иска да гонят всеки от клуба - твоя грешка. Омръзна ми от защитници - грубияни , дето май за това им се плаща. А ако имаш представа за проблема ти е ясно че става въпрос за хиляди грешки и обърквания които сега хората трябва да си платят за да оправят. В реалния живот за твое сведение съм човек който много твърдо си отстоява позицията. Не може да се гледа позитивно на нередните неща. А относно мижитурката - май може да ми го кажеш само тук - я застани и ми го кажи в очите , да видя дали ще можеш. Опознай човека , преди да го класифицираш.

Публикувано02.05.08 12:23

Предния отговор беше за този , който ме нападна толкова просташки. Сега искам да дам пример защо давам КОМПЕТЕНТНО мнение за тези които незнаят за какво става въпрос. Точно по един такъв начин на мен ми изчезна цяла постройка от имота и близо 24 кв . м отидоха в комшиите. А на други съседи масивната къща стана керпичена. Целта била като строят до тях да не им се плаща нищо ако я съборят , защото се водила паянтова. Не беше случайна нападката , защото на тези неща не се дава гласност и всичко се потулва в ползу на нам кого.

Автор eryn (:))
Публикувано02.05.08 20:00

Компетентни мнения :)
Тема Е този път ме отвратихте
Автор Baни (Нерегистриран)
Публикувано 17.04.08 08:29 следващо непрочетено мнениеОтговор на мнението

Не си ли давате сметка за какво говорим. Явно изобщо не си заслужава да се говори с вас, но за съжаление заради трима четирима които са решили да си развяват байряка в клуб Русе , страдат всички. Що народ изгонихте , що теми опропастихте. Дрънкате глупости за нещо което е толкова далече от вас. Защо не дойдете да видите колко деца в последните две - три години се връщат към музиката. И не случайно училището стана Национално Училище по Изкуствата. Кои сте вие - разни безименни драскачи , че давате оценка на нещо за което оценка дава цял свят. Ами тръгнете малко по концерти за да чуете постиженията на възпитаниците на НУИ. Наистина не си струва този клуб. И защо модератора не се вземе в ръце и не озапти няколкото другарчета дето развалят всичко. Ако има търпението да се върне година назад и да види че всички теми завършват по един и същи начин. А този клуб е точно за такива неща- дори аз незнаех че ще има 1 и 2 клас а почти всеки ден съм там.

Компетентно и не чак толкова "просташки ":

Тема Re: Черен списък на фирми от Русе
Автор Baни (Нерегистриран)
Публикувано 29.04.08 10:30 следващо непрочетено мнениеОтговор на мнението

Я да мълчиш! Ти кога си бачкал по 9-10 часа да ти изпият мозъка че да видя дали ще имаш сили за още. Винаги когато се обсъжда такава тема се появяват такива платени измекяри дето лаят че хората са мързеливи. Дори името нямате смелостта да си напишете

Просто - без коментар :):):)

Тема Re: Градоустройствен план [re: Любитeл]  
Автор SW2FL (новак)
Публикувано02.05.08 20:17

Темата за новия градустройствен план е развита в таз седмичния брой на вестник "Русенски имоти", има и снимки ...

---------
Вижте Русе:

Тема Ериннови [re: eryn]  
Публикувано03.05.08 08:50

Нямаше нужда да поясняваш от кои си защото веднага се разбра. Не можете да преживеете , че в клуб Русе искаме нещата да са сериозни а не няколко човека да го обръщат на клоака на собствената им злоба.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.