|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
онко-хирург
|
|
| Автор | жeня (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.03.08 15:41 |
|
|
Личният ме изпраща на преглед в онко-хирургия,има съмнения за бучка.Насочете ме към добър онко-хирург и даите мнение за него.
| |
|
Тема
|
Не експериментирай :-(
[re: жeня]
|
|
| Автор |
KokoWeb (ентусиаст) |
| Публикувано | 30.03.08 12:21 |
|
|
Отдели време, нерви и малко пари за път, но НЕ В РУСЕ !!!
Загубих приятели след намесата на русенски онколози.
Запазих приятели, които се консултираха в София и Плевен.
Просто споделям мнение ...
п.п. Мисля, че всеки ден е важен ... просто вземаш първия автобус за София и това е.
Селинет ли ? Я пак помисли ?
| |
|
Тема
|
Re: Не експериментирай :-(
[re: KokoWeb]
|
|
| Автор |
chibopis (писанче) |
| Публикувано | 31.03.08 10:33 |
|
|
Подкрепям!!! Консултирай се в София, дори вземайки пари на заем!!!
| |
|
Тема
|
Re: Не експериментирай :-(
[re: chibopis]
|
|
| Автор | e78 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.08 17:09 |
|
|
Ако си кърмила доскоро може да има просто секрет (може и мастит). Имай впредвид, че преди цикъл или при хормонални промени пак може да има уплътнение. Взема се секрет от гърдата, за мамография знам, че се прави на раждали жени, вид рентгеново облъчване е.
| |
|
Тема
|
Re: онко-хирург
|
|
| Автор | Dani (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.08 19:27 |
|
|
Маце, не се шашкай моля те. Личния няма как да знае всичко. Отиди на обикновен хирург в онкото и той ще те прати на мамография. Или направо на мамография платено. За това не ти трябва никой да е добър. Ако не дай боже трябва нещо да се прави заминавай в София моля те и хич не му мисли. Знам какво говоря. Не тук
| |
|
Тема
|
[re: Dani]
|
|
| Публикувано | 01.04.08 19:59 |
|
|
Но към кой онко-хирург да се обърна,за някои съм чувала не до там добри неща.:(
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | виkи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.04.08 10:32 |
|
|
В Русе има десетина онко-хирурга, мисля че само един от тях е жена.Чувала съм доста добри отзиви за нея.Мисля че личния лекар би трябвало да те насочи и препоръча.Преди време и аз имах подобен проблем бях много уплашена и скиптично настроена относно професионализма на хирурзите.Но те се отнесоха изключително любезно и професионално.Смятам, че към който и да се обърнеш няма да сбъркаш.Аз също бях само за преглед поради съмнение за нещо.Не се притеснявай,ако има заболяване,което трябва да се лекува или оперира,ако искаш можеш да се консултираш и за друго мнение.Но смея да кажа,че като диагностици са много добри поне аз така смятам от личен опит
| |
|
Тема
|
[re: виkи]
|
|
| Публикувано | 02.04.08 11:45 |
|
|
Именно затова,че са много не зная при кого да отида.Затова исках да чуя и вашите мнения.
| |
|
|
|
Дани съм. Пиша регистрирана за да имаш контакт с мен. Няма значение при кого. Вземи си час на регистратурата и който и да е. Важно е да те пратят на мамография и там ще се види. Самия хирург първоначално само преглед ще ти направи и това е. След мамографията и ако се наложи ще питаш кой е добър. Айде заминавай, добро лошо да заминава и толкоз. Чакам да пишеш. Бих могла да помогна после обаче, дано не се налага. Ако е някаква мастопатия само дето се притесняваш. Успех
| |
|
|
|
Жената онко-хирург се казва Галя Петрова. На регистратурата на онко-диспансера не дават часове, просто се редиш пред хирургичния кабинет и си чакаш реда. Не е необходимо направление или друг документ от личния лекар. Нищо не се плаща. Задължително носиш само лична карта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|