Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:58 03.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Тема банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къде сменови  
Авторdess (Нерегистриран)
Публикувано20.11.07 21:18

Иде реч за банка Алианц в гр. Русе на ул. Александровска 33. Ползвам кредитна карта от повече от две години, издадена от тази банка и от този клон. Септември месец карта бе подновена и до днес всичко беше ОК. При обаждане от тяхна страна, че имам да погасявам задължение по ползвания кредит (което е така) се установява, че май съм нямала право на кредитен лимит. Това не ми е ясно как става, тъй като вече два месеца кредита се ползва. След това става ясно, че съм попълвала документи, но не се знае документите къде са. За целта трябваше да се влезе един етаж по-долу! Докато се развива това действие аз си заплащам ползвания кредит на касата. След това отидох при банков служител, който трябваше да провери вече всички документи и ми бе връчена бланка, която аз вече съм попълнила. Аз не нося никаква вина, че в банката няма ред и не могат да си открият документите. Поисках бланка за закриване на кредитната карта и О, ЧУДЕСА започна се търсене на бланката, продължило 30 минути.
Искам да споделя, не ходете там и не им ползвайте услугите. Обслужването не е под нулата, а под някакво много много отрицателно ниво. Това не е единичен случай и се надявам други хора да не загубят ценното си време в чакане на някой банков служител да си намери бланката, за която не знае, че дори съществува!!!!!!!!!!!!
Ако знаете и други места, на които мога да споделя моите преживявания в тази банка, моля пишете!

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къде сменови [re: dess]  
Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано20.11.07 23:34

Там като питах колко ще струва да преведа 500€ до Германия ме помолиха да отида да питам след 30 мин, понеже колежката в София била в почивка сега и не можели да я питат по телефона.

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къденови [re: TAfricanski]  
Автор Jututunec (той е)
Публикувано23.11.07 17:13

Мисля, че навсякъде е така!
Имах преди около месец безумни проблеми с Раифайзенбанк.
През лятото пък подивях от отношението на Булбанк...
Родна действителност...

Да живее Балакаха, цар 13!

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къде сменови [re: dess]  
Автор CesarePrandelli (Uomo)
Публикувано23.11.07 20:53

За съжаление май сте прави. В Алианц на Борисова не можех да внеса евро по валутна сметка, защото трябвало да платя такса, която нямаше кой да ми пресметне, защото служителят бил в отпуск... В Сосиете Женерал не можеш да смениш валута без такса ако не си им клиент, в ДЗИ Банк на Александровска преди дни сменяха само до 100 евро... Мила родна картинка. Обаче може би зависи и от човека насреща. Защото аз по принцип не обичам ДСК,но в клона в бл. Цитадела едната от двете касиерки на които съм попадал (по-възрастната) е много внимателна и досега винаги е успявала да ми отговори на въпроси или искания, на които другите просто казваха "не знам" и "не може"... Следващия път ще се опитам да разбера името и да ви го кажа.

...male non fare, paura non avere[

Редактирано от CesarePrandelli на 23.11.07 20:54.

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къденови [re: CesarePrandelli]  
АвторПpяkop* (Нерегистриран)
Публикувано24.11.07 09:59

Аз съм доволен от обслужването на гише в ПроКредит банк. Онлайн банкирането на ДСК е на ниво.

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къде [re: Jututunec]  
Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано25.11.07 20:34

В Първа инвестиционна никакви цигании не са ми правили, също съм много доволен и от Юнионбанк. От Юнионбанк да изпращаш пари до чужбина е най-евтиното място, което намерих в града - 5€ при преводи до 1000€, като после ми искаха още 2€, понеже минавало и през банки кореспонденти. А в тези имена, които цитирахте, ми искаха 25€ за добър ден. Нещо се дървят, че са големи имена...

Тема Хахаха :)нови [re: dess]  
Авторguitarist_ (Нерегистриран)
Публикувано27.11.07 19:44

А аз какво да кажа когато за инкасиране на обикновен прост чек ме въртяха над два часа в ДСК и ЦЕЛИЯ им персонал не знаеше как става цялата работа- то не бе викане на шефове, звънене до софия... за един прост чек... просто е плачевна история- в нормалните държави тази процедура отнема по-малко от минута..............

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къденови [re: dess]  
Авторфapaшa (Нерегистриран)
Публикувано27.11.07 23:07

Ако това има значение, подобни впечатления имам от ДСК и във Варна и в София. Ниско заплащане+липса на раб. ръка = стой та гледай

Тема Re: банки - Обслужване на ЕВРОПЕЙСКО ниво или къденови [re: фapaшa]  
АвторLucky (Нерегистриран)
Публикувано28.11.07 11:23

Добре де ниско заплащане и т.н., ама ако не им харесва, да не работят там - вчера едва се сдържах да не вдигна скандал на една мърла именно в ДСК - а - банкоматът пред клона не работи вече втора седмица,а аз като техен клиент държа да си тегля парите от тях все пак. Влизам и чинно се строявам на гишето.Двете дами ядат вафли и нищят семейните си проблеми, внимание никакво. Търпеливо чаках 5 минути, но излизам от работа, почивката ми не е безкрайна и си позволих "нахалството" да ги прекъсна....Все едно им изядох десерта....Отношението беше под всякаква критика, обслужването също....Е не е ЕВРОПЕЙСКО......

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.