|
Тема
|
Къде е МИТАКА ?
|
|
Автор |
милaниcт (Обичащ ) |
Публикувано | 26.10.07 19:24 |
|
Честит имен ден !!!
| |
Тема
|
Re: Къде е МИТАКА ?
[re: милaниcт]
|
|
Автор |
JMM® (скромен) |
Публикувано | 27.10.07 01:12 |
|
Честито и от мен, с леко закъснение, и няма да откажа ако решиш да почерпиш.
| |
Тема
|
[re: милaниcт]
|
|
Автор | oтroвop (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.07 09:41 |
|
Работи за преизбирането на кмета.
| |
|
Благодаря, макар че маааалко късничко виждам темата.
А на онзи разбирател от долу ще кажа, че не пиша през последните седмици именно защото съм отвратен от политическия спам, който е превзел клуба. Гнусна история....
| |
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
Автор |
JMM® (скромен) |
Публикувано | 28.10.07 12:32 |
|
Прав си за състоянието на клуба в последните седмици, но за да разведрим обстановката, мисля че на старозагореца му се идваше на Имен Ден на гости, а и ще има възможност да поразгледа града, и ще необходимо някой да го разведе в Русе.
Но ти така и не обеща да почерпиш, и ще трябва отново за политика да говорим ....
| |
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
Автор |
JMM® (скромен) |
Публикувано | 28.10.07 13:09 |
|
За "политическия спам" от последните седмици, както го наричаш. Мисля че проблема е различен.
Никой никого не слуша в този клуб(има малки излючения), всеки мисли, че единствено той разбира проблемите. Това не е диалог, не е дискусия, какъвто е смисъла на форума.
| |
Тема
|
[re: JMM®]
|
|
Автор |
милaниcт (Обичащ ) |
Публикувано | 01.11.07 21:55 |
|
Имам много близки роднини в Русе и градът го познавам много добре.Дори Бакшишите/таксиджиите / ви за два случая на ползване ме отказаха да употребявам услугите им и с радост ходя пеша когато съм в Русе
Не че старозагорските са по цвете за мирисане,ама един от вашите ме накара да си мисля ,че предишният ден е работил в Лондон
Редактирано от милaниcт на 01.11.07 21:58.
| |
|
|
|
|