Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:44 13.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема АРХИТЕКТИТЕ НА РУСЕнови  
АвторБpъcнaчa (Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 21:10

ОПРАЙХМЕ ИЗБОРИТЕ! ПОЧВАМЕ АРХИТЕКТИТЕ...
ТО В ЛИСТИТЕ ПЪЛНО С АРХИТЕКТИ...

ОБЩИНАТА ДАЖЕ ИМА АРХИТЕКТУРЕН СЪВЕТ.
ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВИ СА СТРОИТЕЛНИТЕ НОРМИ - ПРИМЕРНО ЕТАЖНОСТ В ЦЕНТРАЛНИЯ РАЙОН И ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ?

ДЕМЕК ИМА ЛИ КОРУПЦИЯ ИЛИ НЕМА?

ЩОТО АКО НЕМА И ВСИЧКО Е ПО ЗАКОН, КОЙ ТЪПАН ИМ Е ДАЛ ДИПЛОМИ, ЧЕ ОДОБРЯВАТ ТАКИВА ГРОЗОТИИ?

НЕМА ДА ДАМ ПРИМЕРИ, ЩОТО ТО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА.
САМО ДЕТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА НЕБЕТО. САМО РАЗНИ ГРОЗНИ АРХИТЕКТУРНИ ЕЛЕМЕНТИ (ТАКА НАРИЧАТ ДОБАВЕНИТЕ НАД РАЗРЕШЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА ЕТАЖИ).
НИЩО, ЧЕ СА ПЪЛНИ С ЖИЛИЩНИ ПОМЕЩЕНИЯ...

ТОВА СТАВА ДНЕС 22 ОКТОМВРИ 2007г. КМЕТ Е БОЖИДАР ЙОТОВ, ПРЕЗИДЕНТ Е АГЕНТ ГОЦЕ, ПАРЛАМАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДОГАН.

НЕКОЙ ГНУСНИ ПЛУЖЕЦИ, МАЗНО-МАЗНО ЧЕТАТ ФОРУМА И СИ ВИКАТ "КОЙ ЛИ ЩЕ Е НОВИЯТ КМЕТ ДА МУ СПРЕТНА ЕДНА СВИРКА ОТ СЕГА, БЕЛКИМ СЪМ ПРЕДИ ДРУГИТЕ"
САМО ЧЕ, ОТ МНОГО СВИРКИ СТАВА КАКАФОНИЯ. НЕ ЩЕМ ДА Я СЛУШАМЕ.
ТРЕБВА ВИ ДИРИГЕНТ. Е И НА НЕГО ЩЕ СВИРКАТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, КОГА КМЕТЪТ Е ЗАЕТ С ПАРИЧНИТЕ ЗНАЦИ, С КОИТО МЕ НАМЕКВАТ ТУЙ-ОН УЙ...

Тема Re: АРХИТЕКТИТЕ НА РУСЕнови [re: Бpъcнaчa]  
Авторпecxo (Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 21:22

Бръснача, макар и да си прав за някои неща, мисля че прекаляваш или имаш проблем с жените, или си луд. Кое от трите?

Автор(Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 21:38

Не ти ли омръзна да сипеш безпочвено помия по всичко и всички? Що за ненормалник си?

АвторИлko e пeдaл (Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 22:33

Оф аман от душевната полюция на тоя дърт брадат олигофрен. Ти какво проектира и построи, бе кретен? Освен да се шматкаш като малоумен с някакви табели с още по-малоумни лозунги, друго не си сътворил. Ти си си чиста загуба на генетичен материал, жалко че на дърти години си го осъзнал. Сега може да се пробваш да компенсираш, ама немаааа....

Тема Re: АРХИТЕКТИТЕ НА РУСЕнови [re: aз]  
Авторan (Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 22:33

На центъра му решиха съдбата преди години. Ако някой си мисли че управляващите са разни, много греши.

Тема Re: АРХИТЕКТИТЕ НА РУСЕнови [re: an]  
АвторПpoчeлa (Нерегистриран)
Публикувано22.10.07 23:41

Предупредих ви за Бръснача...все пак имам опит с хората и тяхната психика, Този определено не е добре.Ама никак. Не ми ясно защо му се връзваме?

Тема Re: АРХИТЕКТИТЕ НА РУСЕнови [re: aз]  
Авторdo az (Нерегистриран)
Публикувано23.10.07 09:36

ти за кого работиш бе душко добродушко

Тема Re До "ПРОЧЕЛА"нови [re: Пpoчeлa]  
АвторБpъcнaчa (Нерегистриран)
Публикувано23.10.07 15:20

Скъпа како,
Какъв опит имаш и с кого не знам,
само знам, че първенюшките си падате по такива като мен. Груби, според вас нискоинтелигентни, но пък яки в ръцете и кръста.
Сигурно ме сънуваш вече...
Не заставай насреща ми, щото не се знае животът как ще те завърти.
Щото като съдя по форума този град е пълен с педали и паразити дето харчат париците на мамчетата си и ги е страх да си поискат жена.
Може и до моя да опреш...Като последна надежда!
Успех в политиката и мотиката.
...КАКВО СТОРИ С ПАРИЦИТЕ ОТ КАЛЧЕВ МА...?
ЗНАМ КОЯ СИ...!
НЕ БОЙ СЕ - НЕ СИ МОЙ ТИП!

Тема До Бръсначанови [re: Бpъcнaчa]  
АвторПpoчeлa (Нерегистриран)
Публикувано23.10.07 16:32

Бръснач, не искам дори да си те представя - голям, як и прост като....
Не знам коя си мислиш че съм, но дори не познавам другаря Калчев. А щом твърдиш, че знаеш коя съм - вече си наясно, че никога няма да допра до теб, скъпи....

Тема Честно да ви кажанови [re: Илko e пeдaл]  
Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано23.10.07 17:59

искрено се забавлявам като ви чета постингите,особено някои

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.