|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Гнусна провокация!!!
|
|
Автор | Ceвepнa лиra (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.07 21:35 |
|
Гадни, гнусни слухове изпълзяха напоследък в нашия град в тези предизборни дни. Злонамерени персони разпространяват слух, че Цветан Стефанов, наричан още "ГЕРБЕРА" е подарил навремето на Искрен Веселинов лек автомобил ПЕЖО 307/преди това собственост на съпругата му/ с цел засвидетелствуване на добри чувства. Истината е съвсем друга. От вродена скромност, Искрен не е приел дарението, а го е записал като собственост на баща си. Това е достойна тема за "Искрено и лично".
| |
Тема
|
С цалото ми уважение към :
[re: Ceвepнa лиra]
|
|
Автор | Eничap (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.07 21:44 |
|
Африкански и Пецко /или както там се чете ника му/ :
Това ли е човека, който искате за кмет ?!
Ми той супер дискредитиран от сега.
По скоро ... каква е идеята на Веселинов и компания. Той, че няма шанс е наясно, но от кои гласове се опитва да отчупи ?!
| |
Тема
|
Re: С цалото ми уважение към :
[re: Eничap]
|
|
Автор | Цвeти (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.07 22:23 |
|
Абе остави ти там Пежо ли, какво...Не понасям Веселинов, защото както той, така и съпругата му са адски неприветливи към хората.Пълни надувки, а на кое отгоре?! Даже сега като го гледам по предизборните там....един ухилен, мазен, сякаш са го помпали с хелий....
| |
Тема
|
Много сте информирани!!!
[re: Цвeти]
|
|
Автор | caлaмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.07 23:10 |
|
Абе я някой от вас да каже от къде има тази информация??? Вие нормални ли сте? Да не си мислите, че Искрен Веселинов е някоя мижитурка, дето чака някой да му купи кола. Човека си е бил Директор на областно пътно управление. Има си участие и в частен бизнес... Председател на ОбС... Според вас този човек не трябва да има автомобил ли ?
Аз обаче знам, че вие сте едни мижитурки, дето ви хвърлят по някоя стотинка за да пишете простотии по форумите!!!
| |
Тема
|
Re: Много сте информирани!!!
[re: caлaмa]
|
|
Автор | Kmet (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.07 23:20 |
|
Ей така се подхвърлят гнусните инсинуации. Бащата на Веселинов е починал отдавна, тъй че не му е приписал кола!
| |
Тема
|
[re: Kmet]
|
|
Автор | пecxo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.07 00:40 |
|
Аз мога да си искам да ми е кмет когото си искам, имам право на глас, гласувам, темата е за изборите в Русе, не агитирам никого, а си казвам мнението.
На фона на далаверите в държавата това Пежо си е направо ниенте. Колата е от преди сигурно четири и повече години, така че за съжаление не казваш нищо ново.
Еничар, ти си от хората, които постоянно гледат в чуждото канче. Казвам го щото в твоя ред на мисли, всеки политик в нашата държава е лобирал, получавал подаръци, държал се е неучтиво с някой....Така че няма как да ми препоръчаш някой с чисти ръце. В политиката всеки се цапа и ако не си го разбрал, това си е твой проблем, пресели се някъде. Или искаш да ни убедиш, че твоя кандидат е светец?
| |
Тема
|
[re: пecxo]
|
|
Автор | caлaмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.07 01:03 |
|
Поне да разберем кой е неговия кандидат!!!
| |
Тема
|
[re: caлaмa]
|
|
Автор | Пoлитиkaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.07 09:36 |
|
Е вие не знаете ли?
Той кандидат за кмет не знам дали има ама за общински съветник...оооо, много
Ориентирал се е човека
| |
Тема
|
Re: Гнусна провокация!!!
[re: Ceвepнa лиra]
|
|
Автор | KAT (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.07 16:46 |
|
При нас е записано всичко.
| |
Тема
|
Re: Гнусна провокация!!!
[re: KAT]
|
|
Автор | пecxo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.07 18:34 |
|
тъпо ми става да слушам и да чета постинги от типа, ама той нам какво си направил, така че гласувайте за другия. тва са ебати простотиите. всички се борят да са на власт, защото властта означава положение, влияние, връзки, пари, бизнес и някои от тези хора, покрай всичко останало намират време да помислят и за гражданите, защото някой не си правят този труд, те просто си въртят бизнеса докато някой безрезервно му вярва как ще го "оправи".
искам да кажа, че и политиците са като всички останали, няма как да са еднакво добри към всички останали. а това доколко нещата функционират в една система на управление зависи от действията на хората, не от гледане в чуждите канчета, защото щом гледаш в чуждата чиния и те е яд, значи си гладен за същото.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|