|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Вярно ли е, че....
|
|
| Автор |
BriLqNTiN_F (Brilqntin) |
| Публикувано | 03.10.07 18:36 |
|
|
Последните няколко дена чувам, че Милен Психото се е кандидатирал за кмет на Русе наистина ли е вярно това????
За ЗвЕзДиТе ЕдНо УтОчНеНиЕ - СвАлЯм Ги В ДвИжЕнИе...
| |
|
Тема
|
Re: Вярно ли е, че....
[re: BriLqNTiN_F]
|
|
| Автор |
ha! (Непознат) |
| Публикувано | 03.10.07 19:41 |
|
|
| |
|
Тема
|
[re: ha!]
|
|
| Автор | пecxo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.07 20:50 |
|
|
И на него ли си му фенка?
| |
|
Тема
|
[re: пecxo]
|
|
| Автор |
ha! (Непознат) |
| Публикувано | 03.10.07 21:25 |
|
|
още не съм се добрала до сайта на моя човек
ще изкоментираш ли сигнатурата ми
| |
|
Тема
|
[re: BriLqNTiN_F]
|
|
| Автор | Цвeти (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.10.07 22:28 |
|
|
Уговорка: Този не го познавам, сега като се кандидатира се поразрових. АМА Що да не се кандидатира? С кое е по- лош от Ваньо Танов? Примерно...
| |
|
|
|
Ами той за лошото не е лош и то ваобще даже си е голям добряк, но просто се учудих като ми казаха, че се е кандидатирал
За ЗвЕзДиТе ЕдНо УтОчНеНиЕ - СвАлЯм Ги В ДвИжЕнИе...
| |
|
Тема
|
И що ?
[re: Цвeти]
|
|
| Автор | Eничap (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.10.07 19:09 |
|
|
Що пък Танов да е по лош от протежето на Мацола /Веселинов/ или ибрика /Йотов/ ?
Няма заяждане - за Танов знам, че е супер ченге - очевидно това ще даде отражение в методите му на работа, но пък е за предпочитане от ренесанс на СИК-аджиите или булевар с име Мюмюн Абдала не-знам-си-кой-муджахидин.
| |
|
|
|
Не смятах да се меся в политическите ви "дебати", но не се стърпях. Вие добре ли сте, да ми хвалите корумпиран висш служител на МВР? Няма нищо по-гнусно от това. За мен подобни хора са двойни престъпници - едно, че не си вършат работата, за която им се плаща; второ, че защитават престъпници. Какво е направил толкова положително Ваньо Танов, освен че се провали и в НСБОП? А какво е направил бат Бойко, когато беше гл. секретар на МВР, а сега кмет на София? Освен, че се превърна в медийна звезда и е на всяко гърне мерудия.
| |
|
Тема
|
Re: И що ?
[re: Mитaka®]
|
|
| Автор | Eничap (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.10.07 21:41 |
|
|
Корумпиран ?! Верно ли ?!
Имаш нещо като основание , достатъчно силно , "че да се намесиш" в "предизборните ни спорове" ?!
Ми дай го ! За да не решим, че си просто поредния капут.
| |
|
Тема
|
Re: И що ?
[re: Eничap]
|
|
| Автор | Цвeти (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.10.07 21:52 |
|
|
Що ти пък от къде чу, че е СУПЕР ЧЕНГЕ? Проверено ли е? Имаш ли доказателства, или и ти си капутче? Корумпиран, прост, изгонен и тотално провалил се...Що е то?! Факти, факти....Като са го подпряли на един кон в съботната тоалетна хартия Бряг, чудо големо.....Значи да не е хлебар, а пчелар....Е....ти Държавата....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|