Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:06 13.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Работа в Румъниянови  
АвторBepka (Нерегистриран)
Публикувано11.09.07 04:48

Имате ли познати които работят в Румъния ? Изобщо вярно ли е, че русенци се изнасяли към Букурещ бе хора

?

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: Bepka]  
Автор Eдин_тип™ (много търсен)
Публикувано11.09.07 07:19

Глупости.

Авторkykypyз-мaмaлиra (Нерегистриран)
Публикувано11.09.07 21:03

Не. Обаче срещнах един румънец, който си е наел квартира тук и каза, че мислел да се установи трайно тъй като тук било по-хубаво.

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: kykypyз-мaмaлиra]  
Автор brains (Добронамерен!)
Публикувано13.09.07 12:36

Е, то и в Румъния има идиоти!

Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано13.09.07 14:59

Кой ти го каза това?

Няма лошо да се работи в Румъния, ако си намериш подходяща работа най-вече от гледна точка на езика. Пък ако заплатата ти е такава, че не те бъркат транспортните разходи, нямаш никакъв проблем да си живееш в Русе и да работиш в Букурещ. Но поне засега нивото на развитие на транспорта е много лошо. Какво стана с мотрисата, която щяха да пускат, за да подсили железопътния трафик Русе-Гюргево-Букурещ? Защото два влака на ден не стигат, да не говорим, че тия международните винаги закъсняват и са гадни.

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: TAfricanski]  
АвторЦвeти (Нерегистриран)
Публикувано13.09.07 20:45

Да живееш в Русе и да работиш в Букурещ е мисията невъзможна на този етап по един милион причини от най- прозаичните, състоящи се в това, че в работен ден за да пресечеш столичката трябва да си отделиш час час и половина в оптимален вариант поради "отличната" организация на движението, и румънския език, който явно спада към "мангалската група" и само мазохист може да овладее перфектно

.

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: Цвeти]  
Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано13.09.07 22:03

И защо в главицата ти се породи импулс да пуснеш едно толкова неграмотно, неаргументирано и адекватно само в контекста на бръщолевенията на русенските блондинки мнение?
Да, проблем е, и то огромен, защото на ден ще трябва да плащаш по 24 лева такси мост, ако пътуваш с кола. Да, проблем е, защото нивото на железопътния транспорт и в двете страни е ужасно. Наистина имаме нужда от революционна промяна в железопътния си транспорт - за начало философска! Да, проблем е, защото много хора сега ще прочетат това, което си написал, и ще започнат да го повтарят наляво-надясно.
Иначе на думите ти - Букурещ ми се стори много по-добре организиран от София. Имаш ли нещо предвид или наистина както предполагам просто си бръщолевиш? Защото след изцепката с езика няма как да си помисля друго.

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: TAfricanski]  
АвторЦвeти (Нерегистриран)
Публикувано16.09.07 18:55

Идеите ти, като цяло, не само конкретно, в някои аспекти са симпатични, обаче много от изказванията ти изобщо не са реалистични...Моето мнение е такова и не те ангажирам и не виждам защо лично се засягаш от това, че намирам езика им за чист мангалски /най- грубо изразено, за което извинете, моля.../И така, нека се изразяваме без обиди....защото утопичните ти идеи за Ботевата чета, напр. за мен може да са мисловна фекалия, но съм ги подминала със снизхождение.До неотдавна също смятах, че Букурещ е по- устроен от София, сега обаче НЕ МИСЛЯ така, ОБАЧЕ /ВНИМАНИЕ!/ това си е мое скромно и елементарно мнение.Аман от комплексари.

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: Цвeти]  
АвторHяkoя cи (Нерегистриран)
Публикувано16.09.07 19:37

Точно Африкански не наричай комплексар. Имаш гадния навик да обиждаш хората в клуба. Младия ни приятел винаги е на мястото си и доколкото си спомням никого не е обидил, напротив винаги отговаря стегнато и ясно на въпросите . Лично на мен ми е много симпатичен .

Тема Re: Работа в Румъниянови [re: Hяkoя cи]  
Автордoмнyл Пeтpecky (Нерегистриран)
Публикувано16.09.07 21:27

присъствах на едно такова задръстване в Б-щ .. направо ми скриха шапката ... полицай регулировчек + отпушване на едната лента за срещуположното движение за колите които излизаха от сторлицата на север .. е къде го има тва в Бг ???? от таз гледна точка требе да се поучи човек ... Тошко да твори в същия дух .. Адмирации

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.