|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Защо ходите да слушате Слави?!
|
|
Автор | Пpoчeлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 14:12 |
|
Медийното пространство напоследък е обсебено от "страхотния" факт, че концертът на Слави бил посещаван от хиляди хора....Добре, няма нищо лошо в това. Но някак си не ми е ясно какво харесвате в неговите концерти, как изобщо го гледате и не чувате ли, че той не може да пее?! Ако е само за шоуто - хубаво. Но наистина ли е само за шоуто?
А, и още нещо - те ви ли се струва ,че се опитват да ни манипулират по различни важни въпроси?
| |
Тема
|
Re: Защо ходите да слушате Слави?!
[re: Пpoчeлa]
|
|
Автор | Бpя (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 15:57 |
|
Аз пък тамън се чудех довечера дали ще има концерт при тия дъждове, че миналия път ни думкаха до кое време.
| |
Тема
|
[re: Бpя]
|
|
Автор | koнцepт (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 17:56 |
|
Дали ще има концерт довечера? Някой чул ли е нещо за отлагане?
| |
Тема
|
отлага се за утре
[re: koнцepт]
|
|
Автор | oтлara ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 18:09 |
|
17.45 ч. Концертът се отлага за утре на същото място, съобщиха организаторите. Билетите важат без презаверка, а утре отново ще се продават в града ни. Причината - лошите метеорологични условия сега в Русе.
| |
|
Пари да ми дават не отивам на такова нещо. Не харесвам нито "музиката" му нито "шоуто" му. И ме е яд, че очалгави (почти) цяла България. Слава Богу, че и децата ми не си падат по подобен род забавления.
...male non fare, paura non avere[
| |
|
Медийното пространство, за което говориш, че му обръща много внимание, е БТВ. Това е реклама, маркетинг.
Аз не разбирам какво кара хората да харесват чалга. Не чуват ли, че е гадно и чак не е музика?! Същото мисля и за някои класики - абе не е хубава музика бе, защо му се кефят?! Някои пък много ме кефят, ама разбивам се от само от няколко такта, които да ми навеят идеята за тях. И със Слави е така.
Не мога да отрека, че направиха аранжименти на някои песни, които много ми харесват. Също така ги популяризираха. Направиха и цял силен албум - Вокс Попули. Почти не съществува цял албум, който да харесвам, ама този е такъв. Май. Имат и една камара яки леки песни за маса, стил НЛО.
Все пак повечето е салата, а за толкова много концерти нямат хубав материал. Шоу не разбирам какво толкова правят. Явно просто е социално събитие, хората се срещат там, очакват го, говорят си за него преди и след това...
Опитват се да манипулират и попринцип ми харесва посоката, в която манипулират. Ама преди години сякаш ги купи някой и спряха по някои въпроси... Примерно македонския.
| |
Тема
|
[re: TAfricanski]
|
|
Автор | Цвeти (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 21:48 |
|
Принципно Слави не го харесвам достатъчно, за да го гледам и слушам, но към предходното мнение бих добавила, че явно той и екипа му стоят и зад няколко доста добри проекта, което също не трябва да се отрича...Не мога да кажа, че е гаден чалгар, признайте....А и няма да ви кажа какви "културни физиономии" съм виждала да се тръскат на яки гюбеци в местните кръчми и дискотеки...
| |
Тема
|
[re: Пpoчeлa]
|
|
Автор | Пpoблeмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.07 15:14 |
|
Камерата от Кръговото показва сцената на Слави отдалече
| |
Тема
|
[re: Цвeти]
|
|
Автор |
TAfricanski (Бял!!!) |
Публикувано | 08.08.07 19:56 |
|
Да, не е гаден чалгар.
| |
Тема
|
[re: TAfricanski]
|
|
Автор | infidel (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.07 09:50 |
|
Разбира се че не е просто гаден чалгар. Той освен това е и изумително меркантилен лицемер, който се направи много успешна рекламна и PR кампания, манипулирайки овчедушието и доверието на "феновете" си, гръмко парадирайки с псевдо-заболяването си. Освен това грозно се гаври с българската народна музика, и междувременно прави пари от това, заявявайки най-нагло че по този начин "популяризира народните песни". Аз лично съм много учуден как въпросните му "фенове" му вярват до степен, че дори да поддържат тезата му.
Та накратко, това са малка част от причините, поради които не го слушам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|