|
Тема
|
Колко ДПС-ари има в общината ?
|
|
Автор | Изнepвeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.07 12:16 |
|
Сега само не ми приписвайте расистки склоности. Опитвам се да прогнозирам кога в Русе ще си имаме бул. Мюмюн Хасанов или нам-си-къв-дето-звучи-като-талибан.
Пресен пример е Кърджали. Да преименуваш Дельо Хайдутин на муджахидин със странно име си е наглост от където и да го погледнеш.
| |
Тема
|
Re: Колко ДПС-ари има в общината ?
[re: Изнepвeн]
|
|
Автор | Pyceнeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.07 14:33 |
|
Ние тук в Русе не се занимаваме с такива политически работи. Ние сме много извисени над тези селски работи политиките. И като се има в предвид и това, че сме наследници на незакланите през 1393 година търновски боляри разбираш че това не е занимание за аристократи.
| |
|
Тоест се опитваш да разчопляш рана, дето я няма?
| |
Тема
|
хм, няма я казваш
[re: TAfricanski]
|
|
Автор | изнepвeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.07 08:12 |
|
Даже не можеш да си представиш колко много ми се иска да е така.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SW2FL (новак) |
Публикувано | 25.06.07 10:28 |
|
Ама знаеш ли колко ме интересува колко ДПС-ари имало! Ако ще и от Евророма да има, ако си вършат работата и работят за града, въобще не ми пука от коя партия са!
---------
Вижте Русе:
| |
Тема
|
|
|
Автор | фapaшa (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.07 15:23 |
|
Изнервен, не ти приписвам нищо...Само не разбрах от темата дали броя общински съветници от ДПС те интересува или дали и кога ще имаме талибански булевард в Русе? А ти като питаш, имаш ли си прогноза?
| |
Тема
|
Общински съветници
[re: фapaшa]
|
|
Автор | Изнepвeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.07 16:12 |
|
Ако не греша общинския съвет взема решение коя улица как ще се нарича.
Всъщност - нямам прогноза на този етап. Просто ме впечатли това което става в Кърджали.
| |
Тема
|
Re: Общински съветници
|
|
Автор | фapaшa (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.07 19:33 |
|
Сеа вече та разбрах. Ми не се притеснявай толкова, те ДПС-то си падат повече по паричните знаци, отколкото по езиково-културно-масови изпълнения. А ако се стигне чак до дотам, ти и много други отдавна ще сте напуснали града.
| |
|
|
|
|