Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 14.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Тема Колко ДПС-ари има в общината ?нови  
АвторИзнepвeн (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 12:16

Сега само не ми приписвайте расистки склоности. Опитвам се да прогнозирам кога в Русе ще си имаме бул. Мюмюн Хасанов или нам-си-къв-дето-звучи-като-талибан.
Пресен пример е Кърджали. Да преименуваш Дельо Хайдутин на муджахидин със странно име си е наглост от където и да го погледнеш.

Тема Re: Колко ДПС-ари има в общината ?нови [re: Изнepвeн]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 14:33

Ние тук в Русе не се занимаваме с такива политически работи. Ние сме много извисени над тези селски работи политиките. И като се има в предвид и това, че сме наследници на незакланите през 1393 година търновски боляри разбираш че това не е занимание за аристократи.

Тема Re: Колко ДПС-ари има в общината ? [re: Изнepвeн]  
Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано24.06.07 18:51

Тоест се опитваш да разчопляш рана, дето я няма?

Тема хм, няма я казвашнови [re: TAfricanski]  
Авторизнepвeн (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 08:12

Даже не можеш да си представиш колко много ми се иска да е така.

Автор SW2FL (новак)
Публикувано25.06.07 10:28

Ама знаеш ли колко ме интересува колко ДПС-ари имало! Ако ще и от Евророма да има, ако си вършат работата и работят за града, въобще не ми пука от коя партия са!

---------
Вижте Русе:

Авторфapaшa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 15:23

Изнервен, не ти приписвам нищо...Само не разбрах от темата дали броя общински съветници от ДПС те интересува или дали и кога ще имаме талибански булевард в Русе? А ти като питаш, имаш ли си прогноза?

Тема Общински съветницинови [re: фapaшa]  
АвторИзнepвeн (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 16:12

Ако не греша общинския съвет взема решение коя улица как ще се нарича.
Всъщност - нямам прогноза на този етап. Просто ме впечатли това което става в Кърджали.

Тема Re: Общински съветницинови [re: Изнepвeн]  
Авторфapaшa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 19:33

Сеа вече та разбрах. Ми не се притеснявай толкова, те ДПС-то си падат повече по паричните знаци, отколкото по езиково-културно-масови изпълнения. А ако се стигне чак до дотам, ти и много други отдавна ще сте напуснали града.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.