|
Тема
|
Докога?
|
|
Автор |
Mитaka® (индианец) |
Публикувано | 14.06.07 20:41 |
|
| |
|
Докато полицията гони пияни тинейджъри, а общината - колоездачи. Щото е по-лесно.
Шефът на ВиК трябваше да е в затвора още като преди година-две, като разкопа тъкмо ремонтираната Муткурова за ПЛАНОВ ремонт и после я преасфалтира цялата наново. Смешно е вече...
| |
|
Бъркаш за Муткурова. Там бяха от Топлофикация.
Вече си представям, как до няколко месеца кръпката (вероятно многоъгълник с неправилна форма, тъй като работниците от ВиК са проспали уроците, обясняващи що е квадрат и правоъгълник) ще хлътне, пък нищо чудно да се получи и цяло пропадане наоколо.
Аз по принцип си мисля, че плащаме на ВиК за водата, а не за разбиване на чисто нови улици, които са асфалтирани с данъците на хората. Така се получава, че плащаш 2 пъти, а получаваш нищо.
| |
|
Ми значи и двамата в затвора за пропиляване на служебни пари. Да давам китайците за пример доживях!
| |
|
Присъствието на лайносмука означава, че ремонтът не е бил съвсем планов
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
Тема
|
Re: Докога?
[re: Блaryн]
|
|
Автор |
ha! (ентусиаст) |
Публикувано | 15.06.07 20:10 |
|
е тя и дупката си личи че не е планова подмяна на тръби ами авария
ма нека си поокаме, то се насъбрало
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
|
Това, че мрежата им е скапана, оправдание ли трябваше да е или отежняващо обстоятелство?
| |
Тема
|
Re: Докога?
[re: ha!]
|
|
Автор |
Mитaka® (индианец) |
Публикувано | 16.06.07 12:55 |
|
Какво ги интересува данъкоплатците дали е авария или планов ремонт? Хората са чакали 20-30 години да видят нов асфалт сред кратерите и идват от ВиК и го разкопават на 2-рия час! До година там, заради калпава канализация ще има още поне 4-5 кръпки и много пропадания! ВиК със сигурност имат някакъв списък, в който се знае кои тръбопроводи са амортизирани и имат нужда от подмяна. Когато се прави ремонт на улица, да си подменят 100 годишните тръби преди това, толкова ли е сложно?
| |
|
Безхаберници! Трябва нещо да се направи, парите ни отиват на вятъра!
- - - - -
| |
|
На първо време могат да направят курс, на който да ги запознаят с фигурите квадрат и правоъгълник. На второ време, могат да обменят опит с някое западно ВиК, как аджаба техните дупки не пропадат, а нашите винаги. Защото дупченето едва ли ще отпадне в близките години, поне да разберат как да дупчат и да запълват.
P.S. За мен, най-добрият шедьовър на ВиК изкуството е под ЖП надлеза на ул. Тулча.
Редактирано от Mитaka® на 21.06.07 13:56.
| |
|
|
|
|