|
Тема
|
Заведения на открито?
|
|
Автор | tania77 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.07 00:06 |
|
Здравейте, имам голяма главоблъсканица - скоро имам рожден ден и ми се ще да се съберем със семейството в някое заведение, но да има открита част. А също така да става и за деца в смисъл да е заграденичко, а бе да няма опасности за децата, също така и да има място да щъкат. Сещате ли се за такива заведения. Моля ви помогнете ми с идеи, че направо незнам какво да правя...
| |
|
Мии просто не знам защо, ама ми хрумна Кладенеца. Намира се близо до централния вход на казармата.
| |
|
Освен тези в парка дето имат и люлки незнам по-подходящи. Имам предвид Кенор и Баба Яга.
| |
Тема
|
Re: Заведения на открито?
[re: vanidi]
|
|
Автор | tania77 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.07 16:38 |
|
Благодаря ви!
| |
Тема
|
[re: tania77]
|
|
Автор | antiya (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.07 19:40 |
|
Освен това е много приятно и в градината на "Олимпиец" по ул. "Хр.Г.Данов", а видях, че са открили и бившата БСД - сега "Ермитаж" на "Духовно възраждане"№1 и също изглежда добре
| |
Тема
|
[re: tania77]
|
|
Автор |
Footman (hoolie) |
Публикувано | 11.06.07 22:23 |
|
Лично според мен ресторанта на хотел Дунав е много добро решение. Имам в предвид лятната градина на хотел Дунав. Масите са навън, под навес, заградено е, преди имаше оркестър, има и малки фонтанчета и за малки бръмбъри е страхотно .
Обаче не съм сигурен лятната градина работи ли...
- - - - -
| |
Тема
|
[re: Footman]
|
|
Автор | shamanka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.07 08:39 |
|
мда! и по един човек до всяко дете, за да не скочи някой от малките бръмбари в бъбрека.
| |
Тема
|
[re: shamanka]
|
|
Автор |
ha! (ентусиаст) |
Публикувано | 12.06.07 08:52 |
|
няма начин да са удовлетворени и родителите и стомасите им :-) за деца става кенора в парка но обслужването и кухнята са под всякаква критика. все пак ако предварително си заявите меню и час би трябвало да нямате проблеми. там не е ресторант а по-скоро барбекю. с неориентирани сервитьори :-) но съм бивала на детски рождени дни и всичко е ОК, значи като знаят какво имат да правят и го правят :-)))))
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор | shamanka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.07 09:22 |
|
не става въпрос за стомасите на родителите, а за всеобщото приятно прекарване. предлагам `дъблин` и `белведере` - заградено е, има място децата да щъкат - ако им вземете някакви играчки, може да се забавляват, без да натоварват особено възрастните, за да може и те да се видят... все пак! кухнята е приятна, обслужването на ниво.
`кенор` не препоръчвам, заради посочената от ha! причина. и поради това, че кухнята там не става.
| |
|
|
|
|