|
|
|
Тема
|
Добри Божилов - кандидат за евродепутат
|
|
| Автор |
DobriBozhilov (новак) |
| Публикувано | 19.01.07 09:12 |
|
|
Понякога има за кого да гласуваш... Добри Божилов - кандидат за евродепутат
Аз - Добри Божилов - журналист и Интернет предприемач, Ви предлагам кандидатурата си за депутат в Европейския парламент. Ако желаете да се запознаетe по-задълбочено с нея, заповядайте на
За всички, които ще ме упрекнат, че ползвам спам за реклама, им казвам, че са напълно прави, че не съм взел решението без доста съмнения, и им предлагам мотивите си да го направя
| |
|
|
|
Наистина понякога има за кого да гласуваш...баба Цона - кандидат за евродепупатка
Аз - баба Цона - пенсионирана счетоводителка в ТКЗС и предприемачка в сферата на земеделието Ви предлагам кандидатурата си за евродепупатка! Ако желаете да се запознаете по-задълбочено с нея, виж сайто:
За всички дека ке ме упрекнат че спамвам искам да кажа, че не съм аз ами унучето ми - много убав младеж, умен, разбира от кумпутери! Ако имате съмнения по отношение на това дали е добра практика спамването, ходете вижте тука :
А сега сериозно: няма да гласувам за тебе ако ще турско да стане. Само като ти видях CV-то от сайта и това как се връзва с претенциите ти, а и като се сетя навремето какви ги беше надробил с клопките на отворената салата просто ми се драйфа от теб. А пък и изглеждаш малко (извинявай) като селски олигофрен на външен вид и няма да си достоен представител на България. А сега си събирай парцалите и ходи да спамваш друг форум.
Ако всички човешки съзнания сме свързани в една мрежа, то чалгарите са на друг VLAN
| |
|
Тема
|
Re: Добри Божилов - кандидат за евродепутат
[re: DobriBozhilov]
|
|
| Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
| Публикувано | 19.01.07 13:26 |
|
|
оооо, пишльото Добри пак се появи. качва ли се рейтинга на излишния ти сайт в търсачките, а?
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...
| |
|
|
|
|