|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Метро Русе пред фалит?
|
|
Автор | eднo oт koпeлeтaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.04.06 21:10 |
|
Дали Метро Русе изживява последните си дни?
От няколко месеца е сменен доставчика на брошурите на Метро, от което губат и клиентите, и Метро. Тъй като не получавам актуална информация за новите промоции, аз като гадно капиталистическо копеле отивам там, където ми е най-удобно - в кварталното магазинче, в Технополис или в АлМарт. Защо да бия път до Метро след като не получавам най-елементарно внимание?!
Така дефакто Метро - русе губи. Смяната на доставчика означава икономия от няколко стотинки, а на работещите в частната фирма не им пука дали ще доставят брошурите. И те ги захвърлят където и да е. От това захвърляне аз не съм похарчил 100 лв./мес., защото пък мен неми пука дали Метро го има. А Метро губи ...и не само 100 лева.
| |
|
аз нито съм спирал да получавам рекламните материали на Метро, нито пък съм намирал захвърлени такива някъде.
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...
| |
|
Преди 2 дни ходих в Метро и още на входа ме посрещна управителя на магазина и започна да ме разпитва за тебе.Попита къде е оня със 100-те лв,че без него щели да фалират.Много сме уплашени копеуе,само недей да съсипваш цялата русенска икономика,моля те
| |
Тема
|
Re: Метро Русе пред фалит?
[re: Mитaka®]
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 18.04.06 08:38 |
|
Нема да фалира копеуе...ще си купим столчета от ИКЕА произведени в Сърнена Гора АД за 100 лева и ще спасим положението :)
| |
|
...От няколко месеца е сменен доставчика на брошурите на Метро... Ми направо си кажи, че Метро са ти били дузпата като доставчик, що се правиш на интересен?
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
Тема
|
[re: Блaryн]
|
|
Автор |
vzlatev (русенец) |
Публикувано | 18.04.06 15:27 |
|
остави го..няма вече кой да се хваща на такива провокации...
-----------------------------------
Стартирай в Русе!
| |
|
Защо да хабим излишна хартия, просто си ги изтегли от www.metro.bg 
| |
Тема
|
[re: Блaryн]
|
|
Автор | eднo oт koпeлeтaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.06 18:48 |
|
Едва ли на Български пощи им пука за този клуб. Фактът е че Метро плащат изключително малко (4 ст, ако не се лъжа) на брошура и така губят доста повече. Май мениджъриште са били съученици ск тези от МакДоналдс. И са бягали от час.
| |
|
Май и ти си бягал от час заедно с тях,особено от часовете по български език и литература .
| |
Тема
|
Re: Брошури
[re: :)]
|
|
Автор |
Блaryн (Explorer) |
Публикувано | 19.04.06 10:26 |
|
Между другото, ако известно време (май че са 3 или 6 месеца, нещо такова) не сте пазарували с метро-картата си, преставате да получавате брошури. Но веднага след първото използване на картата абонаментът се подновява автоматично.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|