Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 13.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Метро Русе пред фалит?нови  
Авторeднo oт koпeлeтaтa (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 21:10

Дали Метро Русе изживява последните си дни?

От няколко месеца е сменен доставчика на брошурите на Метро, от което губат и клиентите, и Метро. Тъй като не получавам актуална информация за новите промоции, аз като гадно капиталистическо копеле отивам там, където ми е най-удобно - в кварталното магазинче, в Технополис или в АлМарт. Защо да бия път до Метро след като не получавам най-елементарно внимание?!

Така дефакто Метро - русе губи. Смяната на доставчика означава икономия от няколко стотинки, а на работещите в частната фирма не им пука дали ще доставят брошурите. И те ги захвърлят където и да е. От това захвърляне аз не съм похарчил 100 лв./мес., защото пък мен неми пука дали Метро го има. А Метро губи ...и не само 100 лева.

Тема Re: Метро Русе пред фалит?нови [re: eднo oт koпeлeтaтa]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано17.04.06 21:28

аз нито съм спирал да получавам рекламните материали на Метро, нито пък съм намирал захвърлени такива някъде.

не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...

Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано17.04.06 21:50

Преди 2 дни ходих в Метро и още на входа ме посрещна управителя на магазина и започна да ме разпитва за тебе.Попита къде е оня със 100-те лв,че без него щели да фалират.Много сме уплашени копеуе,само недей да съсипваш цялата русенска икономика,моля те

Тема Re: Метро Русе пред фалит?нови [re: Mитaka®]  
Автор gat3way (altered mind)
Публикувано18.04.06 08:38

Нема да фалира копеуе...ще си купим столчета от ИКЕА произведени в Сърнена Гора АД за 100 лева и ще спасим положението :)

Автор Блaryн (Explorer)
Публикувано18.04.06 13:20

...От няколко месеца е сменен доставчика на брошурите на Метро... Ми направо си кажи, че Метро са ти били дузпата като доставчик, що се правиш на интересен?

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: Метро Русе пред фалит?нови [re: Блaryн]  
Автор vzlatev (русенец)
Публикувано18.04.06 15:27

остави го..няма вече кой да се хваща на такива провокации...

-----------------------------------

Стартирай в Русе!

Тема Re: Брошуринови [re: eднo oт koпeлeтaтa]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 17:54

Защо да хабим излишна хартия, просто си ги изтегли от www.metro.bg

Тема Re: Метро Русе пред фалит?нови [re: Блaryн]  
Авторeднo oт koпeлeтaтa (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 18:48

Едва ли на Български пощи им пука за този клуб. Фактът е че Метро плащат изключително малко (4 ст, ако не се лъжа) на брошура и така губят доста повече. Май мениджъриште са били съученици ск тези от МакДоналдс. И са бягали от час.

Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано18.04.06 19:02

Май и ти си бягал от час заедно с тях,особено от часовете по български език и литература.

Тема Re: Брошури [re: :)]  
Автор Блaryн (Explorer)
Публикувано19.04.06 10:26

Между другото, ако известно време (май че са 3 или 6 месеца, нещо такова) не сте пазарували с метро-картата си, преставате да получавате брошури. Но веднага след първото използване на картата абонаментът се подновява автоматично.

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.