Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:17 08.11.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Тема 44 103.0  
Автор JZ441_7O1 (ел. звяр)
Публикувано03.03.06 10:23

Е тая е ебати ОГЪН МАШИНАТА, оня ден бях с нея и ме изкефи всичко, русенското депо бая си пази машините. От доста време не бях виждал такава със запазено всичко в кабините и неусрани пултове. икой обаче не е се сетил да оправи хладилника във втора кабина, та нямаше де да сложа бирата.

Иначе голямо БРАВОС на депо Русе за чистата и хубава машинка.

п.п.: Оправете осветлението на механиката и селсин - приемника във втора кабина, че показва все първа позиция и трябва вечно да помниш, че показва с една позиция повече.

Не е важно да можеш да караш влака, важно е да можеш да го спреш!

Тема Re: 44 103.0нови [re: JZ441_7O1]  
Публикувано03.03.06 10:30

Ето я кака:

Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано03.03.06 12:58

Доста добре изглежда тази машина.Имам познат,който работи в локомотивно депо - Русе,ще го похваля от твое име.

Автор Florian ()
Публикувано03.03.06 16:27

Марио, да не би да си идвал в Русе и да не се обадиш?

Тема Re: 44 103.0нови [re: Florian]  
Публикувано03.03.06 16:37

е, взехме машината оная сутрин от вл. 383 за вл. 361 и тогава имах време да я тествам. Много е добра, ама много.

Авторguitarist_ (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 17:25

Я кажете има ли начин един обикновен човечец да разгледа отвътре една такава машина? :) Винаги са ме кефели и ми е интересно какво представлява двигателя

Тема Re: 44 103.0нови [re: guitarist_]  
Публикувано03.03.06 18:18

Значи начинът е единствено ако говориш с някой машинист да те пусне да разгледаш. А двигателят на електровоза не е един, а четири или шест, зависи от броя на осите. В машинното помещение има трансформатор с превключвател на степените, реверсори и друга апаратура.

може да ти помогне с доста полезна информация, както и с някой схеми и описания на възли и агрегати. Там подробно са описани електрическите локомотиви серия 44/45, които са и най - масовата серия електровоз на БДЖ. Един полезен сайт също дава добро описание на това, което те интересува. Дано съм ти помогнал!

С уважение Марио Г. Евстатиев

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.