|
|
|
Тема
|
44 103.0
|
|
| Автор |
JZ441_7O1 (ел. звяр) |
| Публикувано | 03.03.06 10:23 |
|
|
Е тая е ебати ОГЪН МАШИНАТА, оня ден бях с нея и ме изкефи всичко, русенското депо бая си пази машините. От доста време не бях виждал такава със запазено всичко в кабините и неусрани пултове. икой обаче не е се сетил да оправи хладилника във втора кабина, та нямаше де да сложа бирата.
Иначе голямо БРАВОС на депо Русе за чистата и хубава машинка.
п.п.: Оправете осветлението на механиката и селсин - приемника във втора кабина, че показва все първа позиция и трябва вечно да помниш, че показва с една позиция повече.
Не е важно да можеш да караш влака, важно е да можеш да го спреш!
| |
|
|
|
Ето я кака:
| |
|
|
|
Доста добре изглежда тази машина.Имам познат,който работи в локомотивно депо - Русе,ще го похваля от твое име .
| |
|
|
|
Марио, да не би да си идвал в Русе и да не се обадиш?
| |
|
|
|
е, взехме машината оная сутрин от вл. 383 за вл. 361 и тогава имах време да я тествам. Много е добра, ама много.
| |
|
Тема
|
Re: 44 103.0
[re: JZ441_7O1]
|
|
| Автор | guitarist_ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.03.06 17:25 |
|
|
Я кажете има ли начин един обикновен човечец да разгледа отвътре една такава машина? :) Винаги са ме кефели и ми е интересно какво представлява двигателя
| |
|
|
|
Значи начинът е единствено ако говориш с някой машинист да те пусне да разгледаш. А двигателят на електровоза не е един, а четири или шест, зависи от броя на осите. В машинното помещение има трансформатор с превключвател на степените, реверсори и друга апаратура. може да ти помогне с доста полезна информация, както и с някой схеми и описания на възли и агрегати. Там подробно са описани електрическите локомотиви серия 44/45, които са и най - масовата серия електровоз на БДЖ. Един полезен сайт също дава добро описание на това, което те интересува. Дано съм ти помогнал!
С уважение Марио Г. Евстатиев
| |
|
|
|
|