Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:16 03.11.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво ви харесва в Русенови  
АвторEдин тип (Нерегистриран)
Публикувано26.01.06 16:59

Такава тема има в клубовете на някои други градове и реших да направя и тук една. Дано да не я има отпреди
Та, какво ви харесва в Русе?
Софиянци говорят, че им харесвала атмосферата тук. Не знам, възможно е.

На мен лично какво ми харесва, не мога да определя. Просто ми харесва и това е!

Тема Re: Какво ви харесва в Русенови [re: Eдин тип]  
АвторA (Нерегистриран)
Публикувано26.01.06 19:04

Това ,че дори след всичките безобразия на кметове които не ги беше грижа изобщо бъдещето на града,много от хората все още живеят там и са оптимисти.Че все още се срещат сгради в бароков стил(слава богу,че не успяха да разрушат всичко). Горещото лято(когато наистина е горещо) и снегът през зимата.Русенци излязли вечерта на кафе или за питие и аз като теб -обичам този град(това е моят роден град може би заради тива)

Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано27.01.06 14:00

Невъзможно е да се изброят нещата,които ми харесват в града.
Най-общо мога да кажа,че ми харесва защото е един много добре балансиран голям град.

Редактирано от Mитaka® на 27.01.06 14:01.

Автор r-ru (непознат)
Публикувано27.01.06 16:23

Ruse e edin mnogo krasiv grad s bogata istoria i kultyrni zabelejitelnosti!
Vseki edin koito jivee v nego niama na4in da ne go xaresva,edno 4e tova e negoviat roden grad i vtoro krasotata na starinnite sgradi ne moje da ostane nezabeliazana!Xubav grad s xubavi xora

АвторSlex (Нерегистриран)
Публикувано28.01.06 00:37

Естествено, че ще е атмосферата. От гледна точка на професионална реализация София е много по-привлекателна. А може би и нощен живот също. Което е също някакъв вид атмосфера, но предполагам, че те са имали предвид нещо по-друго в случая.

БТВ, аз си говорих с една търновка преди няколко месеца за чужденците, които идват в България и тя ми каза, че като питала къде им харесва в България и те казвали "Русе". И ме пита - "Какво толкова има в Русе, че им харесва?" - "Аа, не знам"-викам-"трябваше и това да ги питаш". Това горното ме учуди, защото все пак ВТ привлича повече туристи от чужбина. Макар че от мнението на 1-2 души не могат да се правят такива генерални заключения.

Тема Re: Какво ви харесва в Русенови [re: Slex]  
Автор lachistein (развалина)
Публикувано28.01.06 02:28

ааа това супер ме накефи:)

just watch them burn

Тема :)нови [re: Slex]  
Авторguitarist_ (Нерегистриран)
Публикувано28.01.06 17:52

Две неща: 1. само разни пубери и студентчета биха оценили един град по "нощния живот" в това му значение :) Пък и в този тон софия далеч не е напред в класацията ;)
Иначе за професионалната реализация си прав
2. Търново ми е един от любимите градове, но не си прав относно броя на туристите, но и аз не мога да ти отговоря защо- просто знам статистиката- явно им харесва нещо ;) Знам ли- факт е, че в Австрия повече хора знаят какво е Русе отколкото какво е България.

Тема Русе е прекрасен!нови [re: guitarist_]  
Автор Pyceнeц (Аз!)
Публикувано28.01.06 20:12

Какво ли не! Хората, атмосферата, красивите сгради, парка, Дунава... не може да се опише! Но тук се чувствам добре. Обичам да изляза по центъра и да чувствам, че съм част от всичко около мен! София е мръсна и подтискаща.

Тема Dнови [re: Eдин тип]  
Автор Soul Brother (новак)
Публикувано30.01.06 02:52

Az si imam lujbimo v Ruse..na keya.. Tova e nai-hubavoto mqsto na sveta zavinagi.. tolkova hubavi spomeni ot tam..

Авторviahack (Нерегистриран)
Публикувано30.01.06 14:38

Харесва ми русенската архитектура в стил Барок и Рококо.
Харесват ми младите хора, защото са много общителни.
Харесват ми русенските жени, защото са едни от най-красивите.
Харесвам Русе, защото тук съм изживял детството си и съм се запознал с много хора, които са помогнали за изграждането ми като характер.
Не мисля да напускам моя любим град Русе...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.