|
|
|
Тема
|
Важно за града
|
|
| Автор |
r-ru (непознат) |
| Публикувано | 09.02.06 17:56 |
|
|
Започна работа по отстраняване на опасните места /дупки/ по бул. "България", който е най - натоварената с международен трафик отсечка в Русе. Освен запълване с каменна фракция, те ще бъдат асфалтирани. Техният брой е 26 и са изброени в писмо от началника на РДВР - Русе м-р Светослав Първанов, адресирано до областния управител. Писмото е сведено до знанието на кмета Б. Йотов, който веднага е предприел действия.
| |
|
Тема
|
Re: Важно за града
[re: r-ru]
|
|
| Автор |
Mитaka® (индианец) |
| Публикувано | 09.02.06 19:21 |
|
|
Не виждам какво е важното на това,че решили да запълнят 26 дупки.Това е направо подигравка,имайки предвид как от 2 години се сипят обещания че държавата най-накрая ще направи основен ремонт на булеварда.То не остана нормален асфалт по т.н. международно шосе.Някъде четох,че март месец щял да започне същинския ремонт,но нищо чудно пак да си остане празно обещание.
| |
|
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
| Автор | пoмнeщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.06 22:01 |
|
|
Когато идва Царят за цсрещата с румънския м-р председател, всичко беше запълнено. Не се правете на луди, че не е било така и не е било верно. Дупки има, защото карате ,като луди и не пазите настилката.
| |
|
Тема
|
[re: пoмнeщ]
|
|
| Автор |
Mитaka® (индианец) |
| Публикувано | 09.02.06 22:57 |
|
|
Веднага ме разкри - аз съм причината за глобалното разрушение на бул. България.Извинявам се на всички - от утре почвам да карам с 5.789 км/ч и ще си сложа гуми без грайфери за да не изронвам качествената настилка .
| |
|
Тема
|
[re: r-ru]
|
|
| Автор |
nukewind (ПИЧ) |
| Публикувано | 10.02.06 03:31 |
|
|
Това е новина от голяма важност. Тези дупки кой позволи да се появят и да не бъдат отстранени веднага?
--Signature--
Дръжте се с хората така, както бихте искали те да се държат с Вас!
| |
|
|
|
Олигофрения...
| |
|
|
|
|