Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:23 04.11.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Започва строителството на Кауфланд?нови  
Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано24.01.06 12:16

Не че съм някакъв хипермаркет маниак,но е недопустимо който и да било да държи продължително време терен в централната градска част в такова състояние,в което Кауфланд държеше терена срещу Ялта.Та затова ми е любопитно дали наистина най-накрая ще започнат да строят прословутите си хипермаркети.Доколкото съм информиран въпреки,че имат интереси в България от 2003-та година,все още не са построили нито един хипермаркет.

Ето какво прочетох в Ruseinfo.net:

Среща между представители на Kaufland България и главен архитект С. Рангелов днес
23 Януари 2006 15:48:03

Днес в Община Русе се проведе среща между представители на Kaufland България и главния архитект С. Рангелов. Тема на обсъждане бе изграждането на обслужваща улица до бъдещия подлез под ж. п. линия, която ще обслужва и обекта на фирмата. Същата трябва да бъде построена от Общината след постигнатата договорка през миналата година. Днес бе внесено и разрешението за строеж на обекта.

В момента приключва оборудването на строителната площадка, за която Ruseinfo.net писа тук. Тя се намира срещу комплекс "Ялта". В момента там са 3 фургона за канцеларии и гардероб, санитарен фургон, портиерна и две клетки за складове. Извършват се изкопни работи по основите, а пробно от събота се извършва създаването на льосовоциментна възглавница. Тъй като тя не може да се прави при отрицателни температури днес пробите са преустановени.

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд? [re: Mитaka®]  
Автор lachistein (абракадабра)
Публикувано24.01.06 14:01

целият терен ми е под погледа и всеки път когато се съберат багери, си казвам, че най-после са решили въпроса с общината:)
дано вече това да е окончателно

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд?нови [re: lachistein]  
Автор Pyceнeц (Аз!)
Публикувано24.01.06 22:20

Дано... но доколкото знам проблемите не са само със строителството в Русе.

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд?нови [re: Pyceнeц]  
Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано25.01.06 15:39

Проблемите не са само в Русе и мисля,че този път общината няма никаква вина.Просто явно липсва правилна стратегия за навлизането им в страната.Досега няма построен нито един обект,въпреки че от няколко години тръбят как щели да построят 40-50 хипермаркета в България.Очаква се скоро да започне да функционира първият хипермаркет страната - този в Пловдив.
Друг е въпросът кога ще започнат да строят втория си обект в кв. Дружба до Технополис.В момента районът около Технополис е много мизерен.Самият им паркинг също е вечно кален изобщо инфраструктурата е в доста незавършен вид за разлика от тази на Техномаркет Европа,които доста облагородиха района.

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд?нови [re: Mитaka®]  
Авторpyc4ykлий4e (Нерегистриран)
Публикувано18.02.06 21:45

ами първо да кажа 4е това, което евентуално се эамисля да се строи не са хипермаркети,а супермаркети пло6т 1200/1500 кв.м. ,хипермаркета е не6то по голямо...но стига съм философствал напраzно...моето мнение е 4е пак някакви далаверки,интереси има...немците искат об6тината да им иzгради инфраструктурата като доводът им е инжестицията,която правят БОЖЕ МОЙ! Това явно е някоя тъпа 6ега, естествено отговорника ж об6тината 6те бъде поо6трен финансово и накрая всеки 6те е доволен...а тоzи рангелож не го поzнавам,но по принцип кауфланд си имат определен тип сгради планове и т.н. и от архитект еджа ли имат нужда, но ми се стружа 4е го ангажират zа коzмети4ните работи терен,инфраструктура и т.н. само да промени туй онуй,не 4е г.и. са коzмети4ни работи но както и да е...това е истината zа Кауфланд Булгариен

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд?нови [re: pyc4ykлий4e]  
Автор rumi-ka (четяща)
Публикувано18.02.06 22:16

Проектът си е бил софийски и отдавна е одобрен от общината, така че ще се строи.

Тема Re: Започва строителството на Кауфланд?нови [re: pyc4ykлий4e]  
Автор Mитaka® (индианец)
Публикувано19.02.06 00:11

Ами какво да ти кажа?!Много неподготвено изказване на някакъв много странен език.Позволи ми,да ти обясня на български език:
Първо - Кауфланд ще е с търговска площ не по-малка от 6000 кв.м.Ако това не е хипермаркет - здраве му кажи.
Второ - Общината няма да изгражда никаква инфраструктура за хипермаркета,а ще изгради подлез под ЖП линията,за да се облекчи достъпа до тази част на града изобщо.
Трето - изобщо не четеш - Рангелов е главен архитект на община Русе,а не архитект на Кауфланд!Като по-значим обект,Кауфланд са длъжни да си съгласуват проекта с архитекта на общината.
Четвърто - какво изобщо те накара да напишеш тези странни разсъждения?

Тема Re: Кой ще купува?нови [re: Mитaka®]  
АвторEвpoпeeц (Нерегистриран)
Публикувано19.02.06 00:32

Основният въпрос е кой ще купува???
То май не останаха русенци с достатъчно покупателни възможности!!!
Може би и за това не смеят да започнат строителство!?!

Авторk (Нерегистриран)
Публикувано19.02.06 00:32

А какво се чува за този керамиечен завод и този за авточасти? Почнаха ли нещо да строят или просто баламосват. И този индутриален парк . Има ли нещо там въобще?

Авторrus4uklij4e (Нерегистриран)
Публикувано19.02.06 02:38

vqrno e 4e ne znam mnogo po temata...kakvo 6te re4e na mnogo stranen ezik? az ne znaeh 4e 6te e 6000,zatova i poso4ih 4e spored men 6te e kum 1200 i zatova ne se kazva hipermarket,no naistina ako e 6000 si prav,za6toto ne proumqvam za kakvo ni e hipermarket s 6000 ZPP, no kakto i da e...vtoro razbrah za nqkakva ulica koqto iskali ot kaufland za da ima dostup do HIPERMARKETA im,no 6tom e podlez dobre,nqma problem...za rangelov mi e qsno 4e e gl.arh. i 4e trqbva da go suglasuvat
kaji mi koj 6te pazaruva v tova ne6to,takuv golqm hipermarket ne se stroi v centralnite 4asti na grada i tova ako ne e uredeno zdrave mu kaji,moje6e tazi plo6t da se izpolzva za drugi celi...ne iskam pak da govorq naizust,za6toto sum bil samo vednuj do parcela i ne go pomnq tolkova dobre,no e jalko 4e po tozi na4in se sasipva tazi 4ast na grada,nojeha da go postroqt nqkude do metro, 4uh 4e i tam se predlagali nqkakvi parceli,a na tova mqsto da se postroi ne6to svqstno---eto tova me nakara da napi6a tezi stranni razsujdeniq,6te mi bude interesno da 4uq i tvoeto mnenie...a ako ima6 vuzmojnost da kaje6 dali sa po4nali ve4e da stroqt???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.