|
Тема
|
метро-транспорт?
|
|
Автор |
GBlO (доброжелател) |
Публикувано | 02.12.05 13:10 |
|
как се стига до Метро? С кой автобус, маршрутка и от къде?
| |
Тема
|
Re: метро-транспорт?
[re: GBlO]
|
|
Автор |
Mитaka® (индианец) |
Публикувано | 02.12.05 13:37 |
|
Може да се стигне с автобус номер 2а,за маршрутки не знам защото никога не съм ги ползвал,а и нямам намерение да го правя.
Можеш да хванете въпросния автобус от някоя спирка по маршрута КАТ - бул. Липник - бул. Скобелев - бул. 3-ти март.
Мисля,че покрай Метро минават и градските автобуси,които са за кв. Долапите(мисля,че беше линия номер 16)но не съм сигурен.
Общо взето градският транспорт до Метро е неуреден.
| |
|
Мисля, че маршрутка 35 е за Метро. През лятото качих едни чехи от спирката до МГ на нея.
| |
|
Така и така темата е за транспорт - Тоше трябва да почерпиш за новия легнал полицай преди спирката на Пантеона.Както е тръгнало сме на път да поставим нов световен рекорд по брой на легнали полицаи на глава от населението.Общината трябва да се свърже с представители на рекордите на Гинес и направо да кандидатства да се впише постижението и.
| |
|
Митак, аз там не пресичам, защото е тъпо да се пресича точно на тази пешеходна пътека... Все пак малко акъл трябва да вкарват пешеходците, а не да се движат като овце.
| |
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
Автор |
GBlO (доброжелател) |
Публикувано | 05.12.05 11:20 |
|
Изчакайте да падне първия сняг и броя на легналите полицаи ше намалее драстично  
| |
Тема
|
Отг: метро-транспорт?
|
|
Автор |
тok (инж.) |
Публикувано | 06.12.05 20:48 |
|
С такси от района на училище "Възраждане" се стига за по-малко от 4 лева.
Ако закупиш нещо голямо, от "Метро" предлагат транспорт - обаждат се на един чичко с бял микробус "Ситроен" който ще те откара до всяка точка на града за 12лв...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mитaka® (индианец) |
Публикувано | 07.12.05 11:41 |
|
Практиката в Русе показва,че за всеки изчезнал легнал полицай през зимата,на пролет се появяват поне два за компенсация.Напоследък нещо ме навежда на мисълта,че тези съоръжения не се поставят толкова за безопасност,а по-скоро за да се поддържа бизнеса на някой доставчик.
| |
Тема
|
[re: Mитaka®]
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 07.12.05 15:02 |
|
Абе пред училища и детски градини има смисъл...ама по начина по който са ги наблъскали на Цар Освободител и по Липник е направо грубо...
| |
|
|
|
|