Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 08.11.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да спрем червения мазньо!!нови  
АвторMeto (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 14:37

Момичета и момчета от Русе, нека в събота отидем и гласуваме за Ранев, за да не ни се стовари червения ботуш на Йотов и да ни смачка градчето, както го направи онази мазна дебела червено-депесарска свиня Калчев.
Въпросът е много сериозен и аз много се опасявам че и малкото останали млади хора ще го напуснат ако дойде онзи със сърпа и чука.

Тема Re: Да спрем червения мазньо!!нови [re: Meto]  
АвторUrna (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 15:04

Абсолютно съм съгласна!!! Нека не позволяваме червените бабички и дядовци да избират кой да управлява младите хора! Нека не позволявяме Русе да западне още! Нека не позволяваме един тъп пекар да ни управлява. Той един хлебозавод на може да оправи, а какво остана за цял град? Като е толкова добър защо внасяме хляб от други градове? Като е толкова "един от нас" какво е направил за този град и кой е чувал за него??? Естествено, че ще иска Казакова да му е конкуренция, защото Ранев е прекалено силен за него.

РУСЕНЦИ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО ВИ!!! ТЕ УТРЕ НЯМА ДА СА НА ТОЗИ СВЯТ, А ВИЕ ЩЕ ИМ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА!

Автормeлничapчe (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 15:37

А как тогава ще се приватизира Хлебозавода, ако не е кмет другаря Божидар.Вие изглежда не си задавате този въпрос. Това е най-апетитната хапка от предприятията на русенска община. Как приватизираха печатница "Дунав"/другаря Алексиев/,съпруг на депутатката от БСП, Силвия Алексиева навремето. Ако изберем другаря Божидар, ще видите управление на Община-Русе без Калчев,но по Калчевски.

Авторнeли (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 16:32

Момчетата и момичетата на Русе не си направиха труда да излязат да гласуват на 29.10, което идва да покаже, че им е през оня работа кой ще управлява града...

Тема Урно,нови [re: Urna]  
Автор Florian ()
Публикувано01.11.05 18:29

Нека не позволяваме червените бабички и дядовци да избират кой да управлява младите хора!.....

А кой искаш да избира? Гласоподавателите на Ранев - мангалите от 49, 50 и 51 секция от Селеметя /които му донесоха победата?!/. И без които той нямаше да види балотаж и през крив макарон... По-голяма цигания от неговата никой не можеше да направи.

АвторMitaka (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 18:30

Аз не смятам че Ранев е достоен да бъде кмет,но пък безхаберните комуняги ми лазят по нервите с бабешките си простотии.Така че,би било по-добре да гласуваме за по-малкото зло т.е. за Ранев.

Тема Re: Да спрем червения мазньо!! [re: Meto]  
Автор Florian ()
Публикувано01.11.05 18:34

Момчетата и момичетата, както казва Нели, не намериха за кого да гласуват. Аз си намерих на 1 тур, но считам за глупаво да се избира между две злини на 2 тур.

Ние сме в безизходица, господа. От една страна е Ранев - племеник на Николова и представител на Селеметя /със задача да довърши "някои проекти на Николова"/, а от друга е Божо идиота, който не смятам да коментирам.

Честита ви ситуация. Все едно сме в София - безизходица!

АвторБлaryн (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 18:44

Как ще спрете червения мазньо, след като жълтата мазница му асистира? И не се сърдете на циганите, защото ако не бяха те, червено-жълтите дружки щяха да си гукат и после - Йовов-кмет, Казакова-зам-кметица! Така че, осъзнайте се и се вдигайте на гласувате - какви са тези 15%!

Тема Re: Да спрем червения мазньо!!нови [re: Блaryн]  
АвторToни (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 21:12

И аз гласувах на първия тур за ДСБ-то, но сега от две злини мисля да избера по-малката- Ранев.
Нека не допускаме червения кравай да стане кмет, за да не ни направи на баници за циганите.
Много ме притеснява че калчевото време ще се завърне. Дано се лъжа.
Просто край с този град ако това се случи. Силистра и Разград ще бъдат по-добре от Русе.

Тема Re: Да спрем червения мазньо!!нови [re: Toни]  
АвторMitaka (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 22:16

Чак пък толкова ... Ако го избираме 10 мандата подред,може.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.