|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
обсъждане - против втори модератор
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.05 12:44 |
|
имаме си 5 (пет) заковани теми, предлагам да си проимаме и 5(петима) модератори!
мисля че това е достатъчно като обеждаване1 хайде да гласумате! аз давам своя глас за 3,4 и 5!
сериозно - според мен клубът няма нужда от ВТОРИ модератор
имам си забележки към модерирането, но това е друга тема
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
Re: обсъждане - против втори модератор
[re: ha!]
|
|
Автор |
lachistein (madonnaholic) |
Публикувано | 01.08.05 13:42 |
|
Твърде късно!
Безобразие!
Коронацията предстои.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
TAfricanski (Бял!!!) |
Публикувано | 01.08.05 14:55 |
|
Да, и аз съм против втори модератор и неколкократно съм обосновавал мнението си, но мисля, че сме малцинство.
| |
|
ама гласува, нали

Коронацията предстои.
| |
|
Аз гласувах за това кой да бъде втори модератор, а не да има такъв. Разликата е голяма.
Редактирано от TAfricanski на 01.08.05 15:29.
| |
|
Да, както монархистите гласуват на президентски избори. Не искат да сме република, но използват правото си на избор. 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.05 16:27 |
|
Трябва да има и втори модератор защото повече от ясно ,е че никой няма възможност и желание да кисне 24 часа в денонощието и да наглежда клуба.Проблемът със спама ще се реши само ако има двама модератори,които да се допълват.Както всички виждате към нашия клуб има интерес от доста провокатори от други градове и форума често осъмва с по 4-5 теми от рода на "Русе-гаден град","западащо Русе" и други простотии.Аз лично съм доволен от vivanov,но смятам че му е нужен помощник.
| |
Тема
|
|
|
Автор | l (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.05 16:32 |
|
Очевидно е, че повечето от участниците не се интересуват от темата втори модератор. Дали това е защото са против такъв, или не ги интересува личността му, не е много ясно.
На мен ми омръзна да се пускат десетки теми по въпроса и да се очаква да гласувам във всяка от тях. Затова бойкотирам процеса. Lachistein като толкова се натиска да модераторства, нека да пробва. Най-много да спра да пиша тук (от което ще има повече щастливи потребители отколкото нещастни :)
П.П. Знаех си аз, че е имало и нещо полезно в бившия комсомол. Имаше къде да се изявяват хора, които искат да командват и организират :)
| |
Тема
|
[re: Mitaka]
|
|
Автор | l (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.05 16:34 |
|
След като има нужда от модератор, защо не си гласувал за такъв в съответната тема?
| |
Тема
|
[re: l]
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.05 17:51 |
|
бира?
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|