Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:52 17.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема За 2-ри модераторнови  
АвторMitaka (Нерегистриран)
Публикувано16.07.05 14:28

Знам,че темата е повдигана няколко пъти и също така съм доволен от работата на vivanov,но изглежда че някой път няма възможност да наглежда форума.Именно в такива периоди,клубът се превръща в място за изява на явни и предимно неявни комплексари,които с "творбите" си в голяма степен отблъскват посетителите на форума.Така,че предлагам най-накрая да изберем втори модератор,който да помага на vivanov.Доколкото разбрах от предния опит за избор на модератор кандидатурите бяха на alexbg i lachistein,така че дайте да гласуваме за някой от тях двамата или естествено могат да се направят и други предложения.За мен няма значение,кой ще бъде,важното е да има възмножност да наглежда редовно клуба и да се справи с непрекъснатите нападки срещу града.

Тема Re: За 2-ри модераторнови [re: Mitaka]  
Автор lachistein (Величество)
Публикувано16.07.05 16:36

гласувам за lachistein:)

Коронацията предстои.

Тема Re: За 2-ри модераторнови [re: lachistein]  
АвторДoбpoмиp (Нерегистриран)
Публикувано16.07.05 18:08

Подкрепям lachistein пък може и тебе батка да те направим модератор - колко му е?
:)

Автор valentino_ (разлюбен)
Публикувано16.07.05 18:15

Така е!
Наложително е да има и втори модератор.

Тема Re: За 2-ри модераторнови [re: Дoбpoмиp]  
Публикувано16.07.05 18:20

благодаря:)...на крачка съм от модераторските права:)

Коронацията предстои.

Тема Не самонови [re: valentino_]  
Авторguitarist_ (Нерегистриран)
Публикувано16.07.05 18:24

Не само трябва да има 2ри оператор, ами трябва той да е безусловно строг- не да заключва тъпите изказвания на комплексарите, ами направо delete

Тема Re: Не самонови [re: guitarist_]  
Публикувано16.07.05 18:29

тъкмо това щях да питам:)

Коронацията предстои.

Автор alexg (Noone you know)
Публикувано16.07.05 19:16

Не алексбг а алексг. :)Това е от мен.

www.pctechtalk.com - What's you issue?

Тема Re: За 2-ри модераторнови [re: alexg]  
Автор alexg (Noone you know)
Публикувано16.07.05 19:35

И все пак за втори модератор бих предложил човек, който е от малко по-дълго във форума и когото всички познават. Флориан, Слекс, Тошето....това са хора, които съм виждал и са пичове...някои от тях с малко по-демократични виждания, други твърди тоталитаристи . Както и да е....това са кандидатурите, които аз бих подкрепил ако се решат. Себе си няма да подкрепям тъй като не намирам за уместно да се изтъквам. Предпочитам ако другите решат да ме посочат.

п.с. За тези, които биха поискали мото - казвам го отново "Никой не може да пуска мнения толкова бързо, колкото бързо аз мога да трия"

www.pctechtalk.com - What's you issue?

Тема Re: За 2-ри модераторнови [re: alexg]  
Автор Mapceл (усамотен)
Публикувано16.07.05 20:38

И двамата кандидати са свестни. Аз лично предпочитам Lechishtein ,защото ми изглежда сериозен тип и вдъхва много респект. Има ли други кандидати?

100 години от рождението на нобеловия лауреат Елиас Канети в Русе

Редактирано от Mapceл на 16.07.05 20:42.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.