|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
За 2-ри модератор
|
|
Автор | Mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.05 14:28 |
|
Знам,че темата е повдигана няколко пъти и също така съм доволен от работата на vivanov,но изглежда че някой път няма възможност да наглежда форума.Именно в такива периоди,клубът се превръща в място за изява на явни и предимно неявни комплексари,които с "творбите" си в голяма степен отблъскват посетителите на форума.Така,че предлагам най-накрая да изберем втори модератор,който да помага на vivanov.Доколкото разбрах от предния опит за избор на модератор кандидатурите бяха на alexbg i lachistein,така че дайте да гласуваме за някой от тях двамата или естествено могат да се направят и други предложения.За мен няма значение,кой ще бъде,важното е да има възмножност да наглежда редовно клуба и да се справи с непрекъснатите нападки срещу града.
| |
|
гласувам за lachistein:)
Коронацията предстои.
| |
Тема
|
Re: За 2-ри модератор
[re: lachistein]
|
|
Автор | Дoбpoмиp (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.05 18:08 |
|
Подкрепям lachistein пък може и тебе батка да те направим модератор - колко му е?
:)
| |
|
Така е!
Наложително е да има и втори модератор.
| |
|
благодаря:)...на крачка съм от модераторските права:)
Коронацията предстои.
| |
Тема
|
Не само
[re: valentino_]
|
|
Автор | guitarist_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.05 18:24 |
|
Не само трябва да има 2ри оператор, ами трябва той да е безусловно строг- не да заключва тъпите изказвания на комплексарите, ами направо delete
| |
|
тъкмо това щях да питам:)
Коронацията предстои.
| |
Тема
|
[re: Mitaka]
|
|
Автор |
alexg (Noone you know) |
Публикувано | 16.07.05 19:16 |
|
Не алексбг а алексг. :)Това е от мен.
www.pctechtalk.com - What's you issue?
| |
Тема
|
[re: alexg]
|
|
Автор |
alexg (Noone you know) |
Публикувано | 16.07.05 19:35 |
|
И все пак за втори модератор бих предложил човек, който е от малко по-дълго във форума и когото всички познават. Флориан, Слекс, Тошето....това са хора, които съм виждал и са пичове...някои от тях с малко по-демократични виждания, други твърди тоталитаристи . Както и да е....това са кандидатурите, които аз бих подкрепил ако се решат. Себе си няма да подкрепям тъй като не намирам за уместно да се изтъквам. Предпочитам ако другите решат да ме посочат.
п.с. За тези, които биха поискали мото - казвам го отново "Никой не може да пуска мнения толкова бързо, колкото бързо аз мога да трия"
www.pctechtalk.com - What's you issue?
| |
Тема
|
[re: alexg]
|
|
Автор |
Mapceл (усамотен) |
Публикувано | 16.07.05 20:38 |
|
И двамата кандидати са свестни. Аз лично предпочитам Lechishtein ,защото ми изглежда сериозен тип и вдъхва много респект. Има ли други кандидати?
100 години от рождението на нобеловия лауреат Елиас Канети в РусеРедактирано от Mapceл на 16.07.05 20:42.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|