|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За другаря БСП
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 22.06.05 10:01 |
|
"Евтини популистки ходове намаляват изборната подкрепа на БСП в Русе. Зам. председателят на БСП и водач на червената листа в Плевен Р. Петков отрече предимствата на Русе като център на Северен централен планов район по време на политически дебат в родния си град.Партийният водач обвини правителството в "тежък грях", че за център е предпочетен Русе пред Плевен. Изказването предизвика остра реакция на всички политически сили в Русе. "Професионалисти за просперитет на Русе" разпространиха декларация вчера, в която окачествяват като "обидни, популистки и теснопартийни" твърденията. Според тях и ОДС Русе ще стане жертва на лобистки интереси в следващото НС. Водачът н алистата в Русе И. Калфин отговори, че въпросът е решен и не стои като управленска задача. При настояване от страна на Р. Петков за промяна на статуквото Калфин обеща да отстоява интереса на града ни."
Алооооу комунистчета и после искате хората да гласуват за вас???
Ебем ви партията!
| |
Тема
|
Re: За другаря БСП
[re: gat3way]
|
|
Автор | пecxo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 10:54 |
|
Бих казал, че другарят Румен Петков се е изказал популистки. Нищо чудно след другаря Калчев, да настъпи нова тъмна ера за Русе, включая липса на улично усветление, разбити улици и неизплатени заплати, БСП добре ще се погрижи за нас.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 12:13 |
|
Наблюдавал ли си предизборната им кампания в Русе?!Направо трагедия - вървят ръка за ръка другарят Калфин и другарката Алексиева и ръсят глупости наляво и надясно.Единствените им обещания са за пенсионерите - как ще превърнат бившето АУОНСО в старчески дом и тем подобни.Просто си нямат и бегла представа за какво става въпрос.А това за Плевен е супер необмислен и тъп агитационен ход - да загубиш гласоподаватели в доста по-многолюдния Русе,за сметка на евентуално минимално увеличение на БСП гласоподавателите в Плевен.Допълнително по този начин създават ненужно напрежение между двата града.Какво друго може да очаква човек от червените олигофрени?!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 22.06.05 12:40 |
|
Ами гласувайте...прецакайте поне един червен пенсионер...
| |
Тема
|
Re: явно БСП
|
|
Автор | пecxo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 13:13 |
|
БСП продължава линията на БКП да игнорира Русе и да му стъжнява живота. Какво има в Плевен? чушки. Това е един западащ град и ако поне Русе е по-голям, има река, университет и т.н. то в Плевен и това няма, освен един медицински където учат чужденци предимно. Наскоро минавах през Плевен - мизерия. Смятайте, че там както е по-близо и до София, ама никой не остава, даже е пълно с плевенчани в русенския.
| |
|

do NOT click
| |
Тема
|
Re: явно БСП
[re: пecxo]
|
|
Автор | ocвeдoмeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 13:49 |
|
Абе шушумиги такива, не знаете ли, че другарят Румен Петков е от Плевин, водач на листа на БСП е също там и го гласят за вицепремиер след като спечелят изборите. Така пише днес в един вестник. Другият вицепремиер щяла да бъде Емел Етем ханъм, а дргаря Румен Петков много добре се е сработил отдавна и плътно с многоуважаваната зам.лидерка на Движението за Права и Свободи. Ясно ли ви е сега?
| |
Тема
|
[re: Mitaka]
|
|
Автор | Paдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.05 13:55 |
|
Никакви гласоподаватели няма да загубят. Те гласуват като зомбита. Неприятното и безотговорно, че младите хора не гласуват. Дъртаците определят бъдещето на страната, на активното население, на младежите и неродените деца дори.
| |
|
Аз ходих в Плевен преди година и ми хареса. Е, беше неделя и нямаше много хора, ама то навсякъде е така. Ядох някаква много готина пица някъде до медицинския май, ама не съм много сигурен. Спомням си, че трудно намерихме пътя за Панорамата. Входът откъм Русе беше много разбит, булевардът беше тесен като Скобелев, но не поради очевидна липса на място. Помня и масирана реклама с билбордове от страна на Приста Ойл, което ми изглеждаше доста гаврещо.
По главната имаше няколко стилни къщи, но некролозите по всяко дърво много ми бъркаха в здравето.
Впечатли ме липсата на FTP кабели покрай блоковете в центъра на града, когато вече дори в кв. Ялта в Русе имаше интернет по кабел.
| |
|
Искам някой да ми каже какво пречи Русе на всичките бесепари, бекапери и сякви такива червенчовци! Или просто всичките са свикнали да се опрвят с връзки още от времето на "Ооо, Пепи..." и всеки си дърпа своя град напред за сметка на Русе?
Гр. Русе, Разградски регион благодарение пак на такъвий родолюбец, сдобил се с власт... Простащина! Добре, че не го помня товва време. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|