Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:04 18.06.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Тема House musique ;)нови  
Автор gat3way (UndergroundLoop)
Публикувано17.01.04 17:06

Има ли фенчета на хауса тука. И ако има - какви DJ ви кефят какъв по-точно стил слушате (хаус - дам това е доста широко понятие). Мене лично много ме кефи Olav Basoski, Blue Six, Robbie Rivera, Tony Thomas, Mark Farina...

Няма ли да се организира някакво партенце скоро из Русе да си почупя крачката. Нещо извън комерсиалните смешни простотии по нашите клубове и дискотеки....Дам deep е хубаво място но някак си не мога да си представя парти там... Много ме е яд че не успях да отида на Tony Thomas в Lifehouse наскоро - скапани сесии дмем :(

Ами май хауса е бъдещето на електронната музика...колкото и някои хора да твърдят че твърдата вълна се завръща...

Само да не вбеся с това си изказване някои мои познати...

In House Music Veritas ;PPPPP

Тема Re: House musique ;)нови [re: gat3way]  
Авторпecxo (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 16:41

Дилян - Външния познаваш ли го? Е той ми каза, че за Нова година организира в яхт-клуба техно-парти с някакви диджеи. По принцип той е ентусиаст и иска да прави такива неща в Русе.

Между другото провери на онази тема, дето оня слабоумника подал жалба срещу теб, какво съм написал със заглавие Кейбългай

Тема Re: House musique ;) [re: пecxo]  
Публикувано16.01.04 17:12

Прочетох го дам, познал си, донякъде е така...професионално изкривяване...

Тема Re: Открих нещонови [re: gat3way]  
Публикувано16.01.04 17:29

Открих нещо в fcdunav.hit.bg

Тъжната истина за замиращото Русе !!
Name: Кирил Георгиев
Date Posted: Jan 9, 04 - 4:56 AM
Email: gat3way@magstudio.net
Message: Песимист съм за бъдещето на Русе, поради 6 причини: ....i t.n.

Its that u?

Тема Re: Открих нещонови [re: пecxo]  
Публикувано16.01.04 17:36

хм, дори не знаех за съществуването на този сайт...

Тема Re: House musique ;)нови [re: gat3way]  
Автор ~sitx (Psychonaut)
Публикувано16.01.04 17:37

"Няма ли да се организира някакво партенце скоро из Русе да си почупя крачката."

И да се организира, к'во? Ти нали си stuck in shopia . И няма да правя забележки за крачката ти и лабилната ти ориентация, после аз съм имал проблеми . Също така няма да се вбеся, твърдата вълна се върна и отмина, гледах ТЕХНО оня ден и разбрах, че сега tech-house-а бил модерен, good for me хахах. И на какво отгоре продължаваш да твърдиш не само, че хауса бил електронна музика, ми че и бил бъдещето й.
Ела си пък ще поспорим както си знаем .

Тема Re: House musique ;)нови [re: ~sitx]  
Публикувано16.01.04 17:51

Защото Е електронна музика. И е получил такова разпространение защото няма свойството да уврежда невроните а и защото не е нужно да се вкараш изкуствено в altered state за да можеш да го възприемеш по-добре :) И защото е весела и неангажираща музика. И защото е по-здравословна ахах...и защото хаусърите са готини хора ;РРРР И защото Карл Кокс е дебела черна маймуна с обратна резба която обаче прави яка музика. И защото повечето хора в България са толкова консервативно-дебилни, може би защото пият като казаци, че на наша територия единствено хауса има някакво бъдеще... И поради всички останали причини дето са ги изброили в jesusishitler.com ехех...

Е, ама ще поспорим като си дойда...много обичам да споря аз :) Както ние си знаем ехехехе...в задушевна обстановка добре приготвени по въпроса на някое по-тъмно кафенце, по възможност закрито от тълпите малоумници по Александровска...

Шибаната сесия само...не знам кога ще стане това, надявам се края на този месец...мислиш ли че не ми се идва и ми се стои в тая кочина тука...но какво да направя ;(

Тема Re: Открих нещонови [re: пecxo]  
Автор vivanovМодератор (оптимист)
Публикувано17.01.04 17:06

Пешо, ти нали имаш модераторски функции на сайта.

Защо не триеш такива неща? Същото го пише и във форума на Локо Русе
Какво вече се спомена, някой прави умишлена политика срещу града ни и разпростенява такива глупости.

А как стоят нещата с поддържането на сайта на Дунав? Или пускането на нов официялен сайт, както бяха писали по медиите преди време ....

Тема Re: Открих нещонови [re: vivanov]  
Публикувано17.01.04 18:27

ами модератор съм...този сайт го направи един приятел, който се оказа 4е е голям мързел и после нищо не е пипал, но мога да взема паролите и да ги дам,ако на някого му се работи.

Тема Re: Открих нещонови [re: vivanov]  
Автор manu (беден)
Публикувано17.01.04 23:27

Има и във форумите на ruse.bg, yes.bg...

Блажени са поканените на сватбата на Агнето!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.