Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:17 16.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Май пак ни обгазяват!нови  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано22.09.03 10:48

Значи често ми се случва като стана сутрин да забелязван синя мъгла и неприятен мирис, който ми напомня на едно старо време! За съжаление имам чуството че от РИОС-Русе крият за новите обгазявания които са 1-2 пъти в седмицата понеделник или вторник! не вярвам тези обгазявания да идват от БГ завод, защото е почивен ден днес, но ще е пълно безобразие ако пак крият че Русе се обгазява от румънците! Кажете Вие забелязали ли сте такова нещо или вече толкова сте свикнали и не ви прави впечатление?

Тема Re: Май пак ни обгазяват!нови [re: FUN-GSM]  
Автор ellis (velvet)
Публикувано22.09.03 15:58

Живея близо до Дунав и много добре се вижда от къде идва задушливата синя мъгла ,но какво може да се направи!?Хората като че ли свикнаха и будната гражданска съвест на Русе тотално заспа!!!

Тема не знам какво е,ама се усеща силнонови [re: FUN-GSM]  
Авторнeдoyмявaщa (Нерегистриран)
Публикувано22.09.03 16:41

Обгазяват ни и още как!Миризмата за мен е на хлор и толкова добре я помня,че едва ли греша.Интерсното е,че приятли в Дружбите също са го усетили.От къде идва? Какво значение има,на кой му пука

Тема Re: не знам какво е,ама се усеща силнонови [re: нeдoyмявaщa]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано22.09.03 23:40

Неколкократно сме се обаждали в РИОСВ! Живеем в Здравец-изток, винаги щом ги потърсим ни изкарват, че си въобразяваме! А очите и носът не лъжат... Веднъж се случи честна жена, която каза, че също го усеща, но нямало какво да направи... И обикновено това нещо се случва през почивните дни, не забелязвате ли? Когато не работят уж "контролните" органи някой си изхвърля мръсните миризми от коминчето... Постоянният отговор е: "На вас и да ви замиришат чорапите на съседа ви пак ще обвинявате РИОСВ и ще има замърсяване...
Е, кажете ми, как да вярваме на институциите??? Нека да направим нещо и да разберем откъде идва това... Русе се обезлюди точно поради тази причина!

Тема Re: не знам какво е,ама се усеща силнонови [re: Pyceнeц]  
Автор vivanov (оптимист)
Публикувано22.09.03 23:46

А аз си мислех (надявах) че тези обгазявания са отдвана история ...

Тема Re: не знам какво е,ама се усеща силнонови [re: vivanov]  
Автор 4i4o bu4 (кърти плочки)
Публикувано23.09.03 12:26

Az naprimer imam edin mnogo jaruk spomen
za 81 godina
to4no v denja v kojto me provuzglasjaha za 4avdar4e
v mladezkija prak
imashe strashno obgazjavane - vsi4ki hodeha s mokri nosni kurpi na liceto i t.n.
obshto vzeto vidimosta beshe okolo 15-2 metra.
Ta taka...
tova koeto napraviha po kusno Drugarite beshe da se dogovorjat sus bratskija rumunski narod i kato 4e li imashe podobrenie, no prez godinite 4eto se slu4va da ni obgazajt

Тема Re: не знам какво е,ама се усеща силно [re: 4i4o bu4]  
Автор gat3way (UndergroundLoop)
Публикувано23.09.03 14:37

Доколкото знам въпросния завод Верахим е затворен поне от 10 години и тъй като е нерентабилна експлоатацията му не се очаква да отвори скоро....според мен обгазяването е от другаде (може би от ТЕЦ-овете знам ли...)

In House Music Veritas ;PPPPP

Тема Re: не знам какво е,ама се усеща силнонови [re: gat3way]  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано23.09.03 21:51

Здравейте
радвам се че обществото в Русе все пак не спи и изразява мнение....
незнам какво става но си мисля че обгазяването на Русе остава в тайна!!!
кажете какво можем да предприемем за да променим това(да информираме останалата част от обществото)........

Тема Отровите във въздуханови [re: FUN-GSM]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 22:56

FUN-GSM, не знам кой може да ни помогне! Вестниците, телевизиите?? Като че ли в Русе няма такава силна медия, която да защити хората! Някой знае ли кои точно са заводите от българска страна в района? Да започнем оттам да търсим източника... кои работят и кои не?! Ако някой има инфо да пише тук!

Тема Re: Отровите във въздуханови [re: Pyceнeц]  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано23.09.03 23:10

напълно си прав Pyceнeц за съжаление, но това за медиите в Русе е една друга тема която мисля да поставя съвсем скоро и защото не искам тази тема да се превърне в нещо друго(да се изкриви и премине в друга тема) както нееднократно се е случвало тук мисля конкретно да действаме! Значи като първо мога да изпратя на ТВ Региана линк от тази тема и да ги помоля да направят едно проучване(ако искат де)! незнам ако някой от вас които четете това тук и искате да помогнете чрез лични контакти или нещо по друг начин моля ви да направите нещо по въпроса за да си изясним какво точно дишаме....Благодаря Ви предварително......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.