|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Май пак ни обгазяват!
|
|
Автор |
FUN-GSM (търсещ) |
Публикувано | 22.09.03 10:48 |
|
Значи често ми се случва като стана сутрин да забелязван синя мъгла и неприятен мирис, който ми напомня на едно старо време! За съжаление имам чуството че от РИОС-Русе крият за новите обгазявания които са 1-2 пъти в седмицата понеделник или вторник! не вярвам тези обгазявания да идват от БГ завод, защото е почивен ден днес, но ще е пълно безобразие ако пак крият че Русе се обгазява от румънците! Кажете Вие забелязали ли сте такова нещо или вече толкова сте свикнали и не ви прави впечатление?
| |
Тема
|
Re: Май пак ни обгазяват!
[re: FUN-GSM]
|
|
Автор |
ellis (velvet) |
Публикувано | 22.09.03 15:58 |
|
Живея близо до Дунав и много добре се вижда от къде идва задушливата синя мъгла ,но какво може да се направи!? Хората като че ли свикнаха и будната гражданска съвест на Русе тотално заспа!!!
| |
Тема
|
не знам какво е,ама се усеща силно
|
|
Автор | нeдoyмявaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.03 16:41 |
|
Обгазяват ни и още как!Миризмата за мен е на хлор и толкова добре я помня,че едва ли греша.Интерсното е,че приятли в Дружбите също са го усетили.От къде идва? Какво значение има,на кой му пука 
| |
Тема
|
Re: не знам какво е,ама се усеща силно
[re: нeдoyмявaщa]
|
|
Автор | Pyceнeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.03 23:40 |
|
Неколкократно сме се обаждали в РИОСВ! Живеем в Здравец-изток, винаги щом ги потърсим ни изкарват, че си въобразяваме! А очите и носът не лъжат... Веднъж се случи честна жена, която каза, че също го усеща, но нямало какво да направи... И обикновено това нещо се случва през почивните дни, не забелязвате ли? Когато не работят уж "контролните" органи някой си изхвърля мръсните миризми от коминчето... Постоянният отговор е: "На вас и да ви замиришат чорапите на съседа ви пак ще обвинявате РИОСВ и ще има замърсяване...
Е, кажете ми, как да вярваме на институциите??? Нека да направим нещо и да разберем откъде идва това... Русе се обезлюди точно поради тази причина!
| |
Тема
|
[re: Pyceнeц]
|
|
Автор |
vivanov (оптимист) |
Публикувано | 22.09.03 23:46 |
|
А аз си мислех (надявах) че тези обгазявания са отдвана история ...
| |
Тема
|
[re: vivanov]
|
|
Автор |
4i4o bu4 (кърти плочки) |
Публикувано | 23.09.03 12:26 |
|
Az naprimer imam edin mnogo jaruk spomen
za 81 godina
to4no v denja v kojto me provuzglasjaha za 4avdar4e
v mladezkija prak
imashe strashno obgazjavane - vsi4ki hodeha s mokri nosni kurpi na liceto i t.n.
obshto vzeto vidimosta beshe okolo 15-2 metra.
Ta taka...
tova koeto napraviha po kusno Drugarite beshe da se dogovorjat sus bratskija rumunski narod i kato 4e li imashe podobrenie, no prez godinite 4eto se slu4va da ni obgazajt
| |
Тема
|
[re: 4i4o bu4]
|
|
Автор |
gat3way (UndergroundLoop) |
Публикувано | 23.09.03 14:37 |
|
Доколкото знам въпросния завод Верахим е затворен поне от 10 години и тъй като е нерентабилна експлоатацията му не се очаква да отвори скоро....според мен обгазяването е от другаде (може би от ТЕЦ-овете знам ли...)
In House Music Veritas ;PPPPP
| |
Тема
|
[re: gat3way]
|
|
Автор |
FUN-GSM (търсещ) |
Публикувано | 23.09.03 21:51 |
|
Здравейте
радвам се че обществото в Русе все пак не спи и изразява мнение....
незнам какво става но си мисля че обгазяването на Русе остава в тайна!!!
кажете какво можем да предприемем за да променим това(да информираме останалата част от обществото)........
| |
Тема
|
Отровите във въздуха
|
|
Автор | Pyceнeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.03 22:56 |
|
FUN-GSM, не знам кой може да ни помогне! Вестниците, телевизиите?? Като че ли в Русе няма такава силна медия, която да защити хората! Някой знае ли кои точно са заводите от българска страна в района? Да започнем оттам да търсим източника... кои работят и кои не?! Ако някой има инфо да пише тук!
| |
Тема
|
Re: Отровите във въздуха
[re: Pyceнeц]
|
|
Автор |
FUN-GSM (търсещ) |
Публикувано | 23.09.03 23:10 |
|
напълно си прав Pyceнeц за съжаление, но това за медиите в Русе е една друга тема която мисля да поставя съвсем скоро и защото не искам тази тема да се превърне в нещо друго(да се изкриви и премине в друга тема) както нееднократно се е случвало тук мисля конкретно да действаме! Значи като първо мога да изпратя на ТВ Региана линк от тази тема и да ги помоля да направят едно проучване(ако искат де)! незнам ако някой от вас които четете това тук и искате да помогнете чрез лични контакти или нещо по друг начин моля ви да направите нещо по въпроса за да си изясним какво точно дишаме....Благодаря Ви предварително......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|