Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:27 14.07.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Избор на модератор за клуб Русенови  
Автор gat3way (UndergroundLoop)
Публикувано13.09.03 17:27

Във връзка със разрастването на клуба,зачестилите глупости които се пишат в него които заплашват клуба да заприлича на нещо подобно на клуб Видин провеждам следната анкета за избор на модератор...моля гласувайте!

Кой искате да бъде модератор на клуба?

FUN-GSM
vivanov

.

In House Music Veritas ;PPPPP

Тема Re: Избор на модератор за клуб Русенови [re: gat3way]  
АвторDunav (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 17:33

kyv si ti che da provezdash anketa be, KAVAL ?

ebasi maloumnoto kopele - vyrvi se hvyrli v Dunava

АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 20:57

А може да имам съсвсем друго име предвид !!!
Въобще , наясно ли си , че с ограничаването ми до 2 имена нарушаваш основни мои права ?!
Грозна и жалка история е това. Не знам дали хората зад предложените никове са наясно , но ще е жако е така.
Клуба си съществува в устойчиво състояние от много време за да има нужда от модератор

Тема Re: Избор на модератор за клуб Русенови [re: Pyceнeц]  
Автор FUN-GSM ()
Публикувано13.09.03 22:04

blagodarq vi za doverieto naistina bqh priqtno iznenadan ot towa 4e nqkoi me predlaga za moderator na kluba:)
na vsi4ki koito we4e po4naha da psuwat iskam da kaja 4e nqma zna4enie dali az ili vivanov ili nqkoi drug koito predlojite ste e moderator, vajnoto e kluba da ima takyv i da se zapazi kato edin ot nai dinami4nite i posestawani!
i nakraq iskam da pojelaq uspeh na vivanov

Тема Re: Избор на модератор за клуб Русенови [re: FUN-GSM]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 22:20

И защото отговаряш на мой постинг - въобще не съм ти гласувал доверие.
Още по малко съм псувал.
Модераторството е твърде далеч от това , което предполагам че си представяш. Допускам възможноста и да греша. За момента смятам , че клуба няма необходимоста от модератор !!!

Тема Re: Избор на модератор за клуб Русенови [re: Pyceнeц]  
Автор FUN-GSM ()
Публикувано13.09.03 22:42

xexexe neznam zasto si nastroen protiv towa kluba da ima moderator(v koeto nqma nisto losho).
ti kazwash:
И защото отговаряш на мой постинг - въобще не съм ти гласувал доверие. - nqmashe kak da otgoworq na 3-i postinga:)sorry 4e stana na twoq ne e li4no:)
Още по малко съм псувал. - znaesh 4e towa beshe za gorniq user , a ne za teb.

Модераторството е твърде далеч от това , което предполагам че си представяш. - ne se natiskam i nisto ne si predstavqm! prosto ako horata iskat moderator ste ima nezawisimo dali az ili vivanov(ako nqma drugi predlojeniq)

Допускам възможноста и да греша. За момента смятам , че клуба няма необходимоста от модератор !!! - towa si e twoe mnenie i nie we4e go znaem
za koeto ti blagodarim

i posledno iskam da ti dam edno sywet4e 4e nqma da e zle da wzemesh da se regnesh nai setne:) ne e 4ak tolkowa zle da si regnat ili ti oswen moderatori mrazish i registrirani potrebiteli...aide sys zdrave:)

Автор vivanov (оптимист)
Публикувано14.09.03 02:55

Bjah iznenadan da vidja predlozheniejata za moderator ogranicheni na 2 i to edinija da sum az.
Blagodarja za doverieto, i ako smjatate che ni trjabva moderator, s udovolstvie bih se zael s nachinanieto.
Mozhe obache da ima i drugi kandidati koito sushto imat pravoto da sa v spisaka.
Neka da si kazhat mnenieto.
I az otvrushtam sus zhelanie na kusmet kum FUN-GSM, neka po-podhodjashtija stane moderator.

Авторl (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 04:47

Разрастване на клуба? Това някаква смешка ли е?

В клуба се постват на ден средно 3-4 съобщения. Има 5-6 постоянни участници. Около 40% от съобщенията са от vivanov i FUN-GSM. Къде го видя това разрастване?

Къде ги видя и глупостите?

Твърдо съм против модератор.

Тема Re: Избор на модератор за клуб Русенови [re: l]  
Автор FUN-GSM ()
Публикувано14.09.03 10:03

ti ako si mislish 4e po drugite klubowe ima po 10-20 temi na den se lyjesh az li4no nabluidawam oste 5-6 golemi kluba kydeto polojenieto e systoto kato v klub Ruse!

Тема Първи впечатления от кандидатите ! [re: gat3way]  
Автор shaman (MAC user)
Публикувано14.09.03 12:27

Най-напред бих искал да кажа, че колкото и малък и непосещаван да е клуба все пак е редно да има някой, който да се грижи за реда и дисциплината тук !
Какви са все пак задълженията на един модератор (според мен)?
На първо място е да пази клуба от спамаджии - т.е. да изтрива всички съобщения, които еднозначно не са за тук.
Трябва да следи за чистотата на езика, който се използва. Все пак тук може да влизат и деца.
Трябва да е безпристрастен - да не се изтриват съобщения, които ЛИЧНО на него не му харесват.

Какво ми прави впечатление от досегашните съобщения на двамата кандидати ?

И двамата се изказват и започват теми, които са реални за нашия град.

Притеснението ми е, че vivanov май се намира в Австрия (моля да ме поправи ако греша) и не знам доколко ще е запознат с текущите проблеми на града.

Най-голямото ми притеснение: и двамата пишат основно на латиница !
Според мен не е оправдание това, че компютъра няма кирилица.
първо - ако не може да оправиш собствения си компютър каква е гаранцията, че ще можеш и да модерираш един форум
второ -

са се постарали достатъчно да решат и този проблем:

За да получите моя глас (все пак като гледам броя гласували това ще са около 20% от електората) моля да ми отговорите как мислите да допринесете за развитието на този клуб, с какво бихте могли да помогнете като модератори и как смятате точно да модерирате ?

MacOS - for creativity
Unix - for stability
PalmOS - for mobility
Windows - for solitaire

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.