Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:42 12.11.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Elektrotehnikumнови  
Авторpetkov (Нерегистриран)
Публикувано03.09.03 13:24

Здравейте!

Имах нещастието да запиша сина си в Електротехникума в Русе. До преди няколко дни си мислех, че това е едно от най-реномираните училища, но се оказа, че никак не е така. Защо? Ами защото от отлично осведомени хора и потърпавши научих, че това е най-комунистическото училище в града. Да не говорим, че всички - от директора до учителите са безклайно корумпирани и не им пука дали ще научат децата на нещо. Например, ако детето ви иска да се освободи за няколко часа от деня най-сигурния начин е бутилка водка. Как е възможно това??? Самият учител да те попита "Като те освободя какво ще почерпиш?" Да не говорим, че 90% от учителите са от комунистическо време и за нищо не стават. Легенди се носят за учителите по математика и физика, които за нещастие се оказват верни. Аз се чуда дали мога да отпиша моя син от там, защото явно нищо няма да научи и само ще хаби своите и мои нерви.

Вие знаете ли нещо по въпроса?

Тема Re: Elektrotehnikum [re: petkov]  
Авторole (Нерегистриран)
Публикувано03.09.03 14:17

Съжалявам за случката, но си мисля, че за да запишеш детето си в правилното училище, където да няма такива неща това трябва да е в Щатите примерно. Бутилката Водка е старо оръжие използвано от поколения наред по нашите земи, и ще остане за поколения напред.
И все пак ако не е тайна........Кой е учителят задал този въпрос?

Тема Re: Elektrotehnikumнови [re: petkov]  
АвторEл.тexниk (Нерегистриран)
Публикувано04.09.03 12:06

Приятел, аз завърших електрото през 1992 г. И аз съжалявам, но не защото учителите са ми искали Водка, а защото това не беше моето училище, но това мога да го кажа сега-10 г. по-късно пък и няма много голямо значение в случая.
Искам да ти кажа, че и през кумунизма и през капитализма тока винаги е течал от + към - (или май беше обратното, забравил съм го вече), а закона на Ом и през комунизма и през капитализма е: U=I*R (ако греша поправете ме). Така че не те разбирам какво точно означава учителите са от комунистическо време. А за корупцията тя започва от ЦАРЯ (дето си го избрахме и още си се гордеем с него). Пък си мисля че ако и ти можеше да се корумпираш и ти би го направил.
Освен това много важна забележка-Мен по математика ме е учила другарката Гроздева(сега вече може би е госпожа). Сам съм се готвил за кандидатскудентските си изпити и най-ниската оценка която изкарах беше 5,25 - по шестобалната система. Другите ми две оценки бяха 5.90 и 6.00. Приеха ме и завърших финанси в УНСС. Освен това изкарах изпитите по математика на още 7 човека. Винаги съм гарантирал 4, но нямам оценка под 5,25. А в Русенския университет всичките ви оценки са 6.00. С това исках да покажа "колко й е акъла" на г-жа Гроздева. Ако тя прочете това да знае, че има поне един човек който слабо казано я уважава.
Накарайте децата си да учат не се сърдете на учителите. Не подкупвайте. Нека детето ви искара 6.00, пък аз да попитам кой ще ви иска пари. Отнесох се, предлагам ви да отпишете детето си и да го запишете в ДАШ-а, по мое време беше най-слабото училище.

Тема Re: Elektrotehnikumнови [re: Eл.тexниk]  
Авторole (Нерегистриран)
Публикувано04.09.03 16:03

Радващ пост... поздравления!!

Тема Re: Elektrotehnikumнови [re: ole]  
Авторte (Нерегистриран)
Публикувано07.09.03 09:06

korumpiranite daskali v elektroto se broqt na prusti i te sa po takiva predmeti,koito izob6to ne vijdam za kakvo moje da se izu4avat v elektrotehnikuma.Vseki v elektroto znae koi zadava tozi vapros za po4erpvaneto-To6ko Todorov po biologiq,no toi e nai obi4aniq u4itel ot vsi4ki u4enici i kazva tezi dumi na 6ega.за разлика от някои хора аз не амятам 4е у4ителите трябва да всяват страх в у4ениците.
Не знам какви легенди си 4увал за даскалите по физика и математика.Гроздева е най-гадната по математика(в неиния 4ас и боговете мълчат),а Илиева по физика е най коварната у4ителка ,която сам виждал(както се смее и се 6егува ,така ти пи6е 2ките без да и мигне окото)
единствената достойна конкуренция за електрото е иконома,но там корумпирането не става с бутилка водка ,а с па4ка.(става дума за румян4ето-по англииски бив6а директорка на АГ)

Тема Re: Гроздева и Илиеванови [re: te]  
АвторEл.тexниk (Нерегистриран)
Публикувано08.09.03 17:01

Уважаеми господа,

това, че един преподавател оставя учениците да правят каквото си искат, не ги изпитва и средния успех на класа е 5.89 изобщо не прави учителя ДОБЪР. Пропуснах нещо да напиша в предишния си пост за г-жа Гроздева. С нея станахме 3-ти (трети) на олимпиадата по математика на техникумите от северна България. Мисля, че ниските оценки стимулират ученика, да учи, да учи.... Цонев (по история). При този човек нямам оценка различна от 6. Да си призная срам ме е от знанията ми по история. Ето например вчерашния ден, национален празник, аз не бях съвсем сигурен какво с какво се е обединило.
Тази Илиева не я познавам. ...всъщност не съм сигурен. Мен ме учи една учителка, която не беше омъжена по описанието на 'te' допускам, че е точно тя, но се е омъжила и си е сменила името (Илиева е по мъж). Тази жена (госпожица) искаше да ми пише 5. В края на годината ми каза научи целия учебник, давам ти един учебен час и ще те изпитам. Искам да Ви кажа, че днес 13 години по-късно знам кои вълни са кохерентни, и кое е явлението дифракция. Ще кажете е браво, много неща знаеш. Толкова... не знам нищо за съединението, но пък знам... Нито едното нито другото ми влизат в работата, но не съм сигурен че гадни учители са онези от които можете да научите нещо.

ПП едно плюс едно е между нула и две

Тема Re: Elektrotehnikumнови [re: te]  
Авторole (Нерегистриран)
Публикувано09.09.03 10:02

и сега като дрънкахте за Тошко Тодоров, Гроздева, Цонев, Илиева, аз бих добавил и бог да го прости Блажев в групата на интересните даскали ... до каде стигнахте........ електрото добро училище ли е или не....... доволни ли сте от обучението ви там?......... кажете на човека да си маха ли детето или да го оставя? .....

Тема Петков,нови [re: petkov]  
Автор isis (непознат)
Публикувано09.09.03 13:51

учебната година още не е започнала, кога свари да ги разбереш тези даскали че са корумпирани и комунисти! А детето си попита ли го дали иска да се отпише от там? За него смяната на училището е стрес, а ти като оплюваш учителите в никакъв случай не му помагаш, само го объркваш.

Тема Възпитаник.нови [re: isis]  
Автор SimichOil 21O53 (А ся де ?)
Публикувано10.09.03 14:59

Едно огромно ЕВАЛА на Електротехник. Много точно си го е казал човека. Преди 5 год. и аз завърших този техникум. Както всеки в Русе си има + и -. Благодарение на Илиева (Физика) И аз знам много неща и смея да твърдя че са доста повече от това което учат в гимназиите (бивши) и другите техникуми. Когато кандидатствах за РУ след като завърших ТЕ "Апостол Арнаудов" само 2ма кандидатстваха с изпит по Физика а останалите взимаха само оценките си от годините. И двамата (1ният бях аз) бяхме от Електротехникума. И двамата имахме по 5.50 оценка от изпит. Мисля че не е необходимо да споменавам каква е подготовката там по физика. По Математика верно са малко гаднички преподавателите, но за сметка на това подготовката която предлагат е на доста високо ниво. Ако някой ми каже че корупция няма ( в което и да е училище) - просто няма да му повярвам. А нека господина който иска да отписва сина си ми каже че лично той не е взимал подкупи (т.нар рушвети и както е модерно да се казва демократично - БОНУСи) и просто спрем коментарите по темата. Всички знаем предимствата и недостатъците на това училище.

Тема Re: Възпитаник.нови [re: SimichOil 21O53]  
Автор OPREV (минаващ)
Публикувано10.09.03 15:36

Petkov ama mnogo se drazna nqkoi kat kaje "daskala ot komunisti4esko vreme"
kvo zna4i tva ???

Petkov ti ot koe vreme si ?

p.s.
ae stiga sme slagali si4ko pod edin znamenatel !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.