|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Аааааа, тва е великооо!!! Страшно ме кефи! 
Това е review-то за нас в allmusic:
Преди няколко дни излезе дебютният албум на The Sunflowers озаглавен Van Gogh. В творчеството на младата изключително талантлива група се забелязва идейното влияние на The Alan Parsons Project The Sunflowers свирят в стила на 60-те и 70-те години - психеделик, клонящ към прогресив рок... Групата е отворена за приемането на нови членове.  
...angels fight, angels cry
angels dance and angels die...
| |
|
За всичко съгласна, ама на чичо Алън проДЖектора нещо не ми се вписва в представата за "психеделик, клонящ към прогресив рок", въпреки че това не ми пречи хич да го ОБОЖАВАМ тоя човек..., дори само защото е замесен в албум на именно групата, която иначе трябва да споменеш като повлияла върху творчеството на The Sunflowers, а именно Pink Floyd, защото те не само отговарят напълно на условията за "в стила на 60-те и 70-те години -психиделик, клонящ към прогресив рок", а защото това е най-уникалната, могъщата и красивата вселена от всички уникални, могъщи и красиви вселени /като се има предвид плачевното творчество на вогоните/..., но разбира се не само затова го обичам Парсънс, и като потвърждение на гореказаното, при мен тръгна Eye in the sky, която ми напомня едно прекрасно доскорошно пътуване към морето...
/ей на това му се казва сложно изречение /
Редактирано от an[onymous] на 30.08.05 17:58.
| |
|
Хехе, чичо Алън го написах, заради асоциацията Ван Гог - Гауди..., а Pink Floyd ги оставих на теб 
Ех, лоша работа! Отиде ни хубавият проект!  Оказа се че има вече такава група - 2003 са издали единствения си албум, който, забележи, е едноименен /тц-тц-тц каква липса на въображение показват тия младежи... Друго си е Van Gogh! / >> <<
| |
|
Е, тоя вече със сигурност го харесваш:

| |
|
Ххахахахахахахахах... Страаашен мустак, а?
Почти като на този:
| |
|
Линкът не ми се отваря нещо, но приемам думите ти на доверие... Тююю, жалко! Не беше лоша идея, тъкмо си представих как ще изглежда обложката на първия албум.... Карай!
| |
|
Странно, и на мен не ми се отваря сега.
Хахаха и аз доста се бях вдъхновила... албуми, турнета, слава!   
| |
|
Ааа, тоя е номер 1! /или поне си дели първото място с още няколко :)))/ Тъкмо се чудех кога ще стигнем до него 
Ето още един мустакатко:
Старите му неща са чудесни, обаче последните му изяви нещо не ме впечатляват.
| |
|
Мдааа... Гледала ли си Уудсток, шейсе-и-ненам-коя-си година, и там той просто чупи китарата - такъв як джангър...
Аз продължавам на тъмно-лилавата вълна:
| |
|
Коя е таз Слава? Не помня да сме се договаряли за нея... 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|