Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 04.11.25 
Градове
   >> Разград
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови  
Авторpaзrpaдчaнин (Нерегистриран)
Публикувано06.01.05 13:05

Гледайте с какъв темп само се строи в града хора. Аз по принцип живея вече в Търново, но трябва да ви кажа че като се прибрах в Разград се изумих. Хотели, бизнесцентрове, бензиностанции абе лудница! Коли, коли... Прилича на град от порядъка на 100 хиляди! Не знам изведнъж от 10 г. някъде градът се замогна! Вие какво мислите?

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: paзrpaдчaнин]  
Авторsadna (Нерегистриран)
Публикувано06.01.05 16:36

Мислим, че си се объркал.
Да не си ходил в някой друг град с мисълта, че си в Разград?

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: sadna]  
Автор lnsert-OFF (куцо пиле)
Публикувано06.01.05 18:27

sadna ти да не си болна от множествена склероза
че говориш в множественно число ?

Press Ctrl-Alt-Del to continue ........

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: lnsert-OFF]  
Авторшпиreл (Нерегистриран)
Публикувано06.01.05 19:40

не, бременна е, което прави две дяволски изчадия на едно място

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: шпиreл]  
Автор lnsert-OFF (куцо пиле)
Публикувано07.01.05 09:52

2 ??? а защо не повече ?

Press Ctrl-Alt-Del to continue ........

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: lnsert-OFF]  
Публикувано07.01.05 10:44

Твърде много уважавам себе си, за да НЕ говоря в множествено число!!!!
Един вид, обръщам се към себе си на Вие, особено в тва положение

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: sadna]  
Авторcaндeтo (Нерегистриран)
Публикувано07.01.05 13:08

Да вярно откакто се освободихме от бремето да бдим над Русе което беше в нашата провинция и ни врънкаше само за кинти а ние не можехме да откажем зада не ни подчинят на него нещата в крайна сметка се оправиха и Разград дръпна много и в момента привлича почти всички регионални крупни капитали!

Автор elmax™ (Яна-19.04.04)
Публикувано07.01.05 15:19

Напълно съм съгласна с теб. Градът е уникален по брой бензиностанции!! За съжаление доста често съм виждала хора, които зареждат за 2-3лв, но това е друга тема...Харесва ми и това, че има магазини на самообслужване. А, броят на магазините за GSM-и също не е малък, даже прекаляват:)
Незнам доколко се е замогнал, по скоро доста хора идват от селата и инвестират в ново жилище например.

Тема Re: РАЗГРАД чукна 100 хиляди!нови [re: elmax™]  
Публикувано07.01.05 15:33

хехехехе, ох, ще ме уморите!
Всъщност Разград е един средностатистически мегаполис, с квартали като Русе, Шумен и Попово, просперираща инфраструктура, печеливши предприятия, много магазини за джиесеми и инвестиции в недвижими имоти!
Градът действително процъфтява, а ние, надутите копелета, които сме се изнесли, не искаме да си го признаем, защото адски ни липсва!
По - далновидните млади хора обаче се завръщат в Разград, за да се превърне той под сръчните им ръце в абсолютния център на българския североизток, а децата им да казват "аз съм от Разград" с оная интонация, която ползва всеки жител на Симеоново, изричайки "Аз съм от София"!
Амин!

Авторold_smuggler (Нерегистриран)
Публикувано07.01.05 19:40

абе вие добре ли сте? това е риторичен въпрос, естествено че не сте. в разград е гадно всички ми напомняте за любимата реплика на всички грозотии че най-важна е духовната красота; и на всички с малки пишки " че не е важен размера а какво можеш да правиш с нея". бензиностанции ,какви бензиностанции има само. докато спреш и почват да те гледат на криво и със завист, че си се изместил от тъпата дупка и за да си отмъстят, ти го разреждат и не с каква да е цел, а единствено за да не можеш да се измъкнеш. СПИРАМ!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.