|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Радарите на КАТ
|
|
Автор | Лaзap Paдapoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.01 12:10 |
|
От около година радарите на КАТ работят на някаква друга честота /различна от 10 и 12 GHz/. Някой знае ли каква е новата честота и може ли да се преработи радар-детектор, така че да регистрира новата честота.
А детектора е Кобра 9000
| |
|
Ти май не си никакъв радиолюбител , щом се занимаваш с такива радарни проблеми , вместо да чукнеш някое QSL-че! Айде , пич , откажи се ! С ремонт на тия радари си изкарвам хлеба и ти казвам - нямаш шанс ...Карай си паметно и не се забързвай много- много. И си носи 10 марки за всеки случай....Или си купи "Стелт".
| |
|
май вече някои от тях не са радарни, а със някакви IR лазери - не ми се смята това колко е в гига и терахерци, ама приемника няма да можеш да си го преработиш, убеден съм.
...пазете дърветата, не са ваши...
| |
Тема
|
Абе, QSL-че, то нали трябва ...
[re: torlaka]
|
|
Автор |
Яceн (дърво) |
Публикувано | 06.07.01 20:23 |
|
първо да висиш от малък в клуба, да учип телеграф, да лазиш по покриви, да ядеш макарони със спагети по време на WWDX и по-късно да си трошиш колата по баирите на УКВ-състезанията.....
Я да ме уредиш с някое евтино и грозно антирадарче, а? Че едно време трабантите бяха СТЕЛТ, заради облицовката си, ама по-новите радари ми докарват глоби.....
...пазете дърветата, не са ваши...
| |
Тема
|
Re: Радарите на КАТ
[re: torlaka]
|
|
Автор | Acho (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.01 12:36 |
|
Ot kade moje da se nameri stelt i kolko struva?
| |
Тема
|
Re: Радари....
[re: Яceн]
|
|
Автор |
Ицo (непознат
) |
Публикувано | 22.07.01 18:39 |
|
Така е. Старите български и руски радари са на 10,45 GHz. Новите са лазерни. Има антирадари и за тях , но са малко скъпички
| |
Тема
|
[re: Лaзap Paдapoв]
|
|
Автор | U (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.01 01:55 |
|
Имам два UNIDEN STALKER 3 BAND RD1500S от преди 6-7 години. Стават ли още за нещо и за какво по-точно?
| |
Тема
|
Re:
[re: U]
|
|
Автор | U (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.01 20:54 |
|
Става въпрос за антирадари, разбира се. Въпроса е какъв процент от сега използваните радари ще могат да се хващат с тях, могат ли да се преработят, или пък са за боклука?
И един втори въпрос. Някой знае ли за чужбина какво е положението с тези устройства?
| |
Тема
|
[re: Acho]
|
|
Автор |
Mixy (почетен член) |
Публикувано | 21.08.01 00:55 |
|
B2-Stealth - цена в САЩ около $1,2 млрд (без ДДС).
Но ти можеш да пробваш с F117A - той беше около $360 млн, ако не ме лъже паметта.
Успех! 
Mixy
| |
Тема
|
[re: Mixy]
|
|
Автор | ПoдMacaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.09 09:50 |
|
Mixy, неможе ли нещо по-евтино, няма ли някой втора ръка, и повъзможност да е от България, че скоро самолетоносачи май не се очакват да идват до България, а с контейнеровоз нестава.FedEx и Speedy мисля че няма да се съгласят да ми го доставят на адрес, така че превоза от Щатите си е проблем.
Колеги някой бракуван МИГ ако се намери, аз ще си го стегна а при бай Кольо до Вятърна мелница има всякакви части .. че тия новите радари много скъпи,значи....
Аиде със здраве и не летете много ниско покрай патрулките, че кой знае току-виж са те подгонили с Астрата 16V.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|