Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 13.07.25 
Техника
   >> Радио комуникации
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Радарите на КАТнови  
АвторЛaзap Paдapoв (Нерегистриран)
Публикувано18.04.01 12:10

От около година радарите на КАТ работят на някаква друга честота /различна от 10 и 12 GHz/. Някой знае ли каква е новата честота и може ли да се преработи радар-детектор, така че да регистрира новата честота

.

А детектора е Кобра 9000

Тема Re: Радарите на КАТнови [re: Лaзap Paдapoв]  
Автор torlaka (непознат )
Публикувано28.05.01 02:18

Ти май не си никакъв радиолюбител , щом се занимаваш с такива радарни проблеми , вместо да чукнеш някое QSL-че! Айде , пич , откажи се ! С ремонт на тия радари си изкарвам хлеба и ти казвам - нямаш шанс ...Карай си паметно и не се забързвай много- много. И си носи 10 марки за всеки случай....Или си купи "Стелт".

Тема Радари....нови [re: Лaзap Paдapoв]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано06.07.01 20:19

май вече някои от тях не са радарни, а със някакви IR лазери - не ми се смята това колко е в гига и терахерци, ама приемника няма да можеш да си го преработиш, убеден съм.

...пазете дърветата, не са ваши...

Тема Абе, QSL-че, то нали трябва ...нови [re: torlaka]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано06.07.01 20:23

първо да висиш от малък в клуба, да учип телеграф, да лазиш по покриви, да ядеш макарони със спагети по време на WWDX и по-късно да си трошиш колата по баирите на УКВ-състезанията.....

Я да ме уредиш с някое евтино и грозно антирадарче, а? Че едно време трабантите бяха СТЕЛТ, заради облицовката си, ама по-новите радари ми докарват глоби.....

...пазете дърветата, не са ваши...

Тема Re: Радарите на КАТнови [re: torlaka]  
АвторAcho (Нерегистриран)
Публикувано19.07.01 12:36

Ot kade moje da se nameri stelt i kolko struva?

Тема Re: Радари....нови [re: Яceн]  
Автор Ицo (непознат )
Публикувано22.07.01 18:39

Така е. Старите български и руски радари са на 10,45 GHz. Новите са лазерни. Има антирадари и за тях , но са малко скъпички

Тема Re: Радарите на КАТнови [re: Лaзap Paдapoв]  
АвторU (Нерегистриран)
Публикувано28.07.01 01:55

Имам два UNIDEN STALKER 3 BAND RD1500S от преди 6-7 години. Стават ли още за нещо и за какво по-точно?

Тема Re:нови [re: U]  
АвторU (Нерегистриран)
Публикувано29.07.01 20:54

Става въпрос за антирадари, разбира се. Въпроса е какъв процент от сега използваните радари ще могат да се хващат с тях, могат ли да се преработят, или пък са за боклука?

И един втори въпрос. Някой знае ли за чужбина какво е положението с тези устройства?

Тема Re: Радарите на КАТнови [re: Acho]  
Автор Mixy (почетен член)
Публикувано21.08.01 00:55

B2-Stealth - цена в САЩ около $1,2 млрд (без ДДС).

Но ти можеш да пробваш с F117A - той беше около $360 млн, ако не ме лъже паметта.

Успех!

Mixy

Тема Re: Радарите на КАТнови [re: Mixy]  
АвторПoдMacaтa (Нерегистриран)
Публикувано17.01.09 09:50

Mixy, неможе ли нещо по-евтино, няма ли някой втора ръка, и повъзможност да е от България, че скоро самолетоносачи май не се очакват да идват до България, а с контейнеровоз нестава

.FedEx и Speedy мисля че няма да се съгласят да ми го доставят на адрес, така че превоза от Щатите си е проблем.
Колеги някой бракуван МИГ ако се намери, аз ще си го стегна а при бай Кольо до Вятърна мелница има всякакви части .. че тия новите радари много скъпи,значи....

Аиде със здраве и не летете много ниско покрай патрулките, че кой знае току-виж са те подгонили с Астрата 16V.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.