|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Релейки - МТел
|
|
Автор |
Ramirez () |
Публикувано | 29.04.07 23:29 |
|
Ето какво видях тези дни, което мисля че ще представлява интерес за клуба :)
Редактирано от Ramirez на 29.04.07 23:33.
| |
|
Ами да.За мен наистина представляват интерес.Преди около 6 месеца направих множество подобни снимки на 117ти блок на жк. Дружба в Плевен,където е главната релейна станция на Мтел. Исках да покажа снимките във форума но до момента така и не разбрах как става това.
Редактирано от Krasi_LZ2CKT на 30.04.07 23:03.
| |
|
Слагането на снимки в темата става много лесно.
Първо трябва да качиш някъде снимките. Единия вариант е на free сървърите, но за съжаление тогава снимките няма да се виждат от хората които са извън България. Аз предпочитам да качвам снимките на . Регистрацията там е съвсем елементарна.
Веднъж качени снимките там, трябва ти само директния линк до снимката (завършващ с име_на_снимка.jpg).
При създаването на темата, долу до емотиконите има IMG, който ти поставя таг за картинка. Поставяш адреса така:
[iмg]http://www.адрес.com/нещо_си_там/снимка.jpg[iмg]
Хубаво е преди да изпратиш темата да отметнеш "Искам предварителен преглед на мнението" преди да изпратиш темата за да провериш как се виждат снимките. Освен това гледай снимките да не са прекалено големи, освен ако не е наложително, но дори в този случай е по-добре да дадеш само линк към снимката от колкото самата снимка.
| |
|
Благодаря колега! Ето и снимки от мен.
| |
Тема
|
Re: Релейки - МТел
[re: Ramirez]
|
|
Автор |
DAMON (ралиджия) |
Публикувано | 01.05.07 22:38 |
|
Супер снимки.
| |
Тема
|
[re: DAMON]
|
|
Автор | Niki (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 18:39 |
|
EXTRA
| |
Тема
|
[re: Ramirez]
|
|
Автор | LZ2CKT (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 19:28 |
|
Така и така тази тема е минала напред ето още малко снимки от една разходка до Черни връх
| |
Тема
|
[re: LZ2CKT]
|
|
Автор | sebastina (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 20:36 |
|
Какви са тези параболичните антени?
| |
Тема
|
[re: LZ2CKT]
|
|
Автор | FUSE (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 20:43 |
|
Преди време гледах и се смях на едни телеграфни стълбове в края на 19 век в някъкъв град - само кабели висяха всевъзможни, стълбовете едвам носеха товара си.
След 100 и нещо години това на снимката почва да прилича на същата ситуация - от имане глава боли :) Кой където свари слага антени и комуникира :)
Да помечтаем какво ще е след още 100 години
| |
Тема
|
[re: FUSE]
|
|
Автор | Niki (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 23:26 |
|
Имаш снимки от тиа телеграфни стълбове от края на 19 век ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|