Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:58 16.07.25 
Техника
   >> Радио комуникации
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема радио телефонинови  
АвторX3M (Нерегистриран)
Публикувано15.05.03 12:55

Преди време имаше телефони с обхват от няколко км, достатъчни за малък град... Има ли да се продават още такива???

Тема Re: радио телефонинови [re: X3M]  
Автор Ramirez (радиоактивен)
Публикувано15.05.03 22:31

Имаше едно време, сигурно и сега има, ама знам че здраво ги бяха подгонили заради работа в неразрешени честотни диапазони. Незнам как ви се струва, но аз лично доста се ядосах на един телефон чиято слушалка беше на 10-15 kHz от честотата на Варна-Контрол (134.700 AM).

Тема Re: радио телефонинови [re: Ramirez]  
Авторmutant (Нерегистриран)
Публикувано16.05.03 01:44

da be imashe nekfi det se prodavahaf bg az dokolkoto si spomnqm markata "senao"
edin priatel imashe takuv ama togava si beshe anarhia
ta tursi v google
sha namerish 100%
neznam na koi replyvam ama ako nee pravilnia chovek sorry napil sum se dosta

Тема Re: радио телефонинови [re: mutant]  
Авторmutant (Нерегистриран)
Публикувано16.05.03 01:48

ta... da dapulnq mislq si che na 2.4ghz ima nqkfi podobni realiizirani reshniq koito na taia chestota se vodqt "legalni"

Тема Re: радио телефонинови [re: mutant]  
Автор D-rA ()
Публикувано18.05.03 19:53

И сега се продават-например Харвест HT-7 е с подобрен дизайн-обхват около 20 км.Базата работи на 393/397 MHz а слушалката на 293/297 MHz.Засега не ги преследват.Имат и вграден скремблер-а и доста добър защитен код.Към базата могат да се включат до 8 слушалки,като е създадена възможност за комуникация слушалка-слушалка и т.н.
За повече инфо-пишете:nophelet@e-card.bg.Сервиза ми осигурява и гарация за тези модели.Цените се движат в рамките на 300$.
За серизните условия вижте:www.nophelet.com

Освободи душата си, тя може повече от теб

Тема Re: радио телефонинови [re: D-rA]  
Автор *TCHAV* (доверчив)
Публикувано20.05.03 09:54

Мисля, че варианта, който използвах преди появата на клетъчните телефони е много добър. Автомобилния вариант на Тамагава 8500 /421 MHz, 431MHz/ 30W и към автомобилната част включена майка на малък домашен телефон, по този начин хем телефона в джоба ти е малък, хем имаш сигурна връзка на 50 км.

Тема Re: радио телефонинови [re: X3M]  
Автор Pesho (непознат)
Публикувано22.05.03 01:50

Имам си един напълно работещ SANYO CLT-55KM който неизползвам незнам дали работи в разрешен честотен диапазон ( 280/360 Mhz ). 5 км с външна антена ръчно производство по кръчмарски изчисления. Сигурно може и по-добре ама нямаше кой да ми направи свястна антена.
За к'во ти е ?

Тема Re: радио телефонинови [re: Pesho]  
АвторX3M (Нерегистриран)
Публикувано22.05.03 11:48

ми за градски условия...вместо да използвам GSM за обаждания към БТК.

Тема Re: радио телефонинови [re: Pesho]  
Автор Ramirez (радиоактивен)
Публикувано22.05.03 15:40

Малко корекция за честотите ако е от значение изобщо (256/382 MHz):

Иначе за точно тия честоти няма никакъв лиценз за ползването им за каквито е да е телефони. Честотите са си за TV Broadcast.

Тема Re: радио телефони [re: Ramirez]  
АвторPesho (Нерегистриран)
Публикувано22.05.03 23:07

Awe ima znachenie 6oto kogato imah merak i mi se zanimava6e s nego nqmah nikakva informaciq a i s internet nqmah nikakyv opit. A we trygna i 1 god. si go izpolzvah, sega imam GSM i ostavih SANYO-to 6toto se bqha nau4ili 4e vinagi sym im pod ryka i bqh poludql ( firma "umiram da pravq uslugi" dobyr den ). A we ako mu trqbva na nqkoi i mu vyr6i rabota 6te mu go dam. Problema e 4e sym ot Pleven.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.