|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Пак за глупавата любов
|
|
Автор |
The_Beast () |
Публикувано | 10.07.00 18:08 |
|
Да знае някой как мога да позная дали една жена ме обича. Абе, не толко дали ме обича, колкото колко време би могла да бъде с мене. Кофти, а? Да разбереш, ако се отдадеш на една жена, след колко време ще й станеш безразличен. Но за мен е важно. Все пак аз усещам времето и то доста осезателно, особено когато е малко.
Глупав въпрос нали? Само не ми излизайте с номера, че това зависи само от мен.
| |
Тема
|
Пак за глупавата любов
[re: The_Beast]
|
|
Автор |
VI () |
Публикувано | 10.07.00 18:28 |
|
Zashto ne opitash da namerish nachin da NE i stanesh bezrazlichen, vmesto da otgatvash kolko vreme... ne znam kakvo si...? Takyv nachin ima!
Otgatni nachinyt, po koito syotvetnata jena iska da byde doblijena, zavoiuvana i zadyrjana. Shtom go otkriesh, tvoia e za cial jivot, ako ia iskash. :-)
| |
Тема
|
Пак за глупавата любов
[re: The_Beast]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 10.07.00 19:50 |
|
Няма как да не ти излезе човек с този номер. НО: в същност според мен от теб зависи как ще приемеш нещата, а не доколко ще задържиш жената. От моя опит бих ти казала, че колкото повече ти пука, толкова по-малки са шансовете. Не знам защо е така, но това е факт. Най-добре е да оставиш всичко да си тече без специални напъни. Ако връзката продължи докато ти се държиш като истинското си АЗ, значи си е струвало, ако ли пък не - то значи не си изгубил нищо ценно (дори и да ти се струва, че е така). Е, успех!
| |
|
Слушай сърцето си Бийст...Ако я обичаше и наум нямаше да ти идват подобни въпроси... Ако се опитваш да завоюваш една жена- откажи се- жената разбира кога е обичана...Погледни я в очите и си задай въпроса- обичам ли я или просто ми е интересно, и без това няма нищо по-добро наоколо в момента...
Ех Бийст... пожелавам ти отговора да е - да обичам я...., и тогава няма да си задаваш вече тоя въпрос...
| |
|
Същото е със смъртта! Смъртта е една жена, на която можеш да се отдадеш и ...изведнаж ...става страшно...изчезваш в нея...и те няма.
Тогава осъзнаваш, красотата на смъртта, осъзнаваш безвремието, защото в смъртта няма време....и още много много неща....и няма защо да се притесняваш.....смъртта не е отказала и върнала никого...до сега.
Не се притеснявай....тя е до теб...отзад и малко в ляво.
Тя е като твоята сянка...не те оставя сам...и няма да те остави.
Жените и смъртта са много близки в отношението си към мъжете...знай това
| |
|
Ру е абсолютно права. Че ти можеш да унищожиш цялото удоволствие от една връзка и набързо да я разрушиш ако си задаваш постоянно такива въпроси. Действай както чувстваш и това е. Както се казва: прави каквото трябва, пък да става каквото ще.............:-))
| |
|
пречки - не си задавай въпроси. Ако ги има... закъсал си!
| |
|
изобщо няма никаква любов.
Ти си заблуден от поредна илюзия.
Когато тя отмине, ще решиш, че е разочарование. Или при теб, или при нея ще е първо - без значение.Единият ще страда повече. Но и това ще мине. И после пак ще се случи....
Не зависи от теб. Нищо не зависи от това какво желаем.
Обикновено колкото повече се стремим към нещо, то се изплъзва.
Казва ти го жена.
| |
|
ти казваш :
Обикновено колкото повече се стремим към нещо, то се изплъзва.
значи все пак съществува тази любов към която се стремим. тя е навсякъде около нас, само дето ние не се сещаме да я видим
| |
|
Всеки каза по нещо важно за мен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|