Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 04.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пак за глупавата любовнови  
Автор The_Beast ()
Публикувано10.07.00 18:08

Да знае някой как мога да позная дали една жена ме обича. Абе, не толко дали ме обича, колкото колко време би могла да бъде с мене. Кофти, а? Да разбереш, ако се отдадеш на една жена, след колко време ще й станеш безразличен. Но за мен е важно. Все пак аз усещам времето и то доста осезателно, особено когато е малко. Глупав въпрос нали? Само не ми излизайте с номера, че това зависи само от мен.

Тема Пак за глупавата любов [re: The_Beast]  
Автор VI ()
Публикувано10.07.00 18:28

Zashto ne opitash da namerish nachin da NE i stanesh bezrazlichen, vmesto da otgatvash kolko vreme... ne znam kakvo si...? Takyv nachin ima! Otgatni nachinyt, po koito syotvetnata jena iska da byde doblijena, zavoiuvana i zadyrjana. Shtom go otkriesh, tvoia e za cial jivot, ako ia iskash. :-)

Тема Пак за глупавата любовнови [re: The_Beast]  
Автор Ру ()
Публикувано10.07.00 19:50

Няма как да не ти излезе човек с този номер. НО: в същност според мен от теб зависи как ще приемеш нещата, а не доколко ще задържиш жената. От моя опит бих ти казала, че колкото повече ти пука, толкова по-малки са шансовете. Не знам защо е така, но това е факт. Най-добре е да оставиш всичко да си тече без специални напъни. Ако връзката продължи докато ти се държиш като истинското си АЗ, значи си е струвало, ако ли пък не - то значи не си изгубил нищо ценно (дори и да ти се струва, че е така). Е, успех!

Автор !Soley ()
Публикувано10.07.00 20:26

Слушай сърцето си Бийст...Ако я обичаше и наум нямаше да ти идват подобни въпроси... Ако се опитваш да завоюваш една жена- откажи се- жената разбира кога е обичана...Погледни я в очите и си задай въпроса- обичам ли я или просто ми е интересно, и без това няма нищо по-добро наоколо в момента... Ех Бийст... пожелавам ти отговора да е - да обичам я...., и тогава няма да си задаваш вече тоя въпрос...

Автор МУЛЕ ()
Публикувано10.07.00 21:10

Същото е със смъртта! Смъртта е една жена, на която можеш да се отдадеш и ...изведнаж ...става страшно...изчезваш в нея...и те няма. Тогава осъзнаваш, красотата на смъртта, осъзнаваш безвремието, защото в смъртта няма време....и още много много неща....и няма защо да се притесняваш.....смъртта не е отказала и върнала никого...до сега. Не се притеснявай....тя е до теб...отзад и малко в ляво. Тя е като твоята сянка...не те оставя сам...и няма да те остави. Жените и смъртта са много близки в отношението си към мъжете...знай това

Автор Един мислител ()
Публикувано10.07.00 22:55

Ру е абсолютно права. Че ти можеш да унищожиш цялото удоволствие от една връзка и набързо да я разрушиш ако си задаваш постоянно такива въпроси. Действай както чувстваш и това е. Както се казва: прави каквото трябва, пък да става каквото ще.............:-))

Тема Да, ако няма външнинови [re: Един мислител]  
Автор зу ()
Публикувано10.07.00 23:01

пречки - не си задавай въпроси. Ако ги има... закъсал си!

Тема Няма умна любов,нови [re: The_Beast]  
Автор leela ()
Публикувано11.07.00 08:33

изобщо няма никаква любов. Ти си заблуден от поредна илюзия. Когато тя отмине, ще решиш, че е разочарование. Или при теб, или при нея ще е първо - без значение.Единият ще страда повече. Но и това ще мине. И после пак ще се случи.... Не зависи от теб. Нищо не зависи от това какво желаем. Обикновено колкото повече се стремим към нещо, то се изплъзва. Казва ти го жена.

Тема Няма умна любов,нови [re: leela]  
Автор едно ку-ку ()
Публикувано11.07.00 08:58

ти казваш : Обикновено колкото повече се стремим към нещо, то се изплъзва. значи все пак съществува тази любов към която се стремим. тя е навсякъде около нас, само дето ние не се сещаме да я видим

Тема Благодаря на всичкинови [re: The_Beast]  
Автор The_Beast ()
Публикувано11.07.00 09:30

Всеки каза по нещо важно за мен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.