Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:54 14.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема До Всички!нови  
Автор ВИ ()
Публикувано16.05.00 00:16

Ако искате Мулето да има собствен клуб, където да ходим и да четем всичко от него (понеже сега е разпръснато по много клубове, а той не е за изпускане :-))) ) идете и се "подпишете" в съответния постинг в клуб "Предложения за нови клубове". Постингът е вече там, и очаква вашата подкрепа. Хей да му се не види, звучи като реклама за Мулето! Поздрави до Всички! :-))))) ВИ

Тема До Всички!нови [re: ВИ]  
Автор Sin ()
Публикувано16.05.00 02:06

Хм...много интересна идея...доста...извинявам се, не искам да обидя никого... Обаче си размишлявам...ако някой ми направи такъв клуб, за да се "вихря" там, и когато на някой му се прииска да види какво съм "завихрила", да ми направи посещение "на добра воля"...аз просто няма да стъпя там. Никой не може да ограничи никого да стои само в един клуб. А и да може, това противоречи на принципа за общодостъпност и демократичност в този вид форуми. Еднакво обидно е, че повечето хора тук гледат на МУЛЕ-то като на екзотично животинче със странни навици и разбирания, както той се чувства в ниша на духовно превъзходство и не пропуска да избере не особено подходящ тон, за да го демонстрира. Не е ли по-лесно, като ви пречи, да не го четете, или да го четете и да отминавате? Ако не чувате собствените си мисли от него, то вероятно е от липсата на интензитет...на мислите ви...Ако инакомислието (е, да употребим по-приемлива за МУЛЕ-то терминология- инакоусещането) ви обърква, то не идва ли от собствените ви вътрешни колебания? Аз нищо лошо не виждам в това. Вие не сте тук да търсите готови отговори, нали? Вие търсите вашите отговори, аз така съм ви разбрала. Аз не съм психолог и не съм учила психология. Но, доколкото знам, психологията се занимава с проблемите на психически здравата личност. Това включва и поведенческия модел на личността. Обаче може ли да се говори за поведенчески модел, без да се дискутира ценностната система или липсата й?! Което директно препраща към философските аспекти на понятийния скелет, върху който се гради (крепи) личността. Абе, искам да кажа, че според мен не може да има напълно "чисти" теми, нещата се преплитат. Какъв клуб ще имате, зависи от всички, не се оправдавайте с МУЛЕ. Той също има нужда от вас. Извини ме, МУЛЕ.

Тема До Всички,не! До Син.!нови [re: ВИ]  
Автор МУЛЕ ()
Публикувано16.05.00 06:22

Сине, това, което четеш,...е просто смешно. Нещо повече, то е ...жалко. То говори за безсилие.Но хората са безсилни , те ако можеха да "демонстрират" сила...не биха пропуснали това. Това е зов за помощ,...от същества, "смачкани" от стандартното си мислене.Не-те просто са "стандартни" , а "стандарта", отхвърля инакомислието и инакочувствата. Това е просто факт Син и оцени, способността си да се отличаваш от подобни същества. Оцени факта,че ...си могла да бъдеш и като тях....но НЕ СИ. Би било страшно , нали момиче? Когато видиш по улицата , някой инвалид, ти става понякога страшно, че би могло,...,че е било възможно теоритически.... и ти да станеш като него. Не е красива гледка...и обръщаш очи. Сега не обръщай очи....гледай. Това също е вид инвалидност. Инвалидност, в способността, да надскочиш ....това в което са те превърнали. Не си инвалид Сине......но това, може да бъде констатирано само ако около теб е пълно с инвалиди. Само тогава. Мулето прелива от радост. Мулето вече няма нужда от инвалидите. То вече знае че не е като тях....и това Личи от сто, от хиляда километра. То им благодари от сърце, за това, че не са успяли да го направят като себе си......и да го повредят....ха ха ха ха Ви, благодаря ти.

Тема До ви [re: ВИ]  
Автор питон ()
Публикувано16.05.00 09:20

и ти си на път да станеш като него. а защо искате и другите да станат като вас? защо? да луднат още хора?

Тема До ви и Питонанови [re: питон]  
Автор МУЛЕ ()
Публикувано16.05.00 11:51

Абе питон бе,стига си пълзял. "И ти си на път да станеш като него"....ха ха ха ха ха Мулето не иска никой да става като Мулето. Това е тъпота, но ти е простено.Ти си пълзящо същество...и виждаш на близо. Мулето ви излъчва, стига сте били като някой друг бе. Бъдете себе си. Досега всеки ви подкарва да бъдете някой друг. Защо така???? Защото никой досега, не е успявал да бъде друг,осве себе си. Докато се мъчиш да приличаш на някой друг....спираш и се мъчиш. А когато си спрял, идват разни гадинки и питончета и си им лесен. Нямам против гадинките и питончетата , но ....те не са като вас. А вие не сте като тях и ставате ЖЕРТВИ. Това е науката, ...КАК да СТАНА жертва и да бъда по-полезен....ха ха ха ха Не на себе си ...разбира се, на ...питони, бълхи, въшки и разни други.....

Тема Do Muletoнови [re: МУЛЕ]  
Автор VI ()
Публикувано16.05.00 13:11

Molia! Znaeh si, che shte se radvash ;-) Nali niama da e losho? ;-)

Тема До ви и Питонанови [re: МУЛЕ]  
Автор питон ()
Публикувано16.05.00 13:58

защо мислиш че не съм успявал да ставам друг бе приятел? а знаеш ли цената която се заплаща или си говориш ей така. и какво мислиш че трудно се става друг ли? много е лесно. виж сега някой от нас двамата лъже и то доста здраво. аз не съм така че муле ти си отворил торбата с чудесата. само децата ти се връзват. какви сладурчета са и само как ти обясняват. смях. това добре. дай по атрактивно нещо де.малко динамика да има. четейки те задрямвам . повтаряш се доста вече , няма нищо оргинално. витоша,аз не съм аз и ти не си ти, да откриете истината........и това сега с чаршафите на витоша. за танците де. обърни плочата малко и вземи се стегни.много лигаво звучиш като някой пастор си . какво ли ти обяснявам като си пълно куку.

Тема До ви и Питонанови [re: питон]  
Автор МУЛЕ ()
Публикувано16.05.00 15:57

Питон бе...чети какво пишеш. Не пиши глупости, щото си питон, не ти отива. Всеки път, когато се опитваш да бъдеш някого, който и да е той, ТИ НЕ УСПЯВАШ. Ти се проваляш, след година, след две или след цял живот. Твърдението ти, че си успял да приличаш на друг е тъпо, но ти не си тъп. Не се прави на тъп, защото не си, Мулето не можеш го излъга. Ти просто не осъзнаваш какво пишеш и ти личи от 100 км. Всеки опит да бъдеш друг, дори и опита, да приличаш на "идеала си", поражда раздвоение и шизофрения.Как може да бъдеш нещо, което не си?? Единствения и най -здравословен начин, е да бъдеш себе си. В това е и мъдростта на мъдреците.Те казват-"познай себе си"....-или бъди себе си, не бъди друг...това е трудно на пръв поглед, защото не се познаваш. Как да бъдеш себе си, когато не знаеш кой си????? "Познай себе си,и ще опознаеш света, ще опознаеш и Бога." Ето , в това е проблема,че хората искат да бъдат "нещо", без да познават себе си.

Тема do muнови [re: МУЛЕ]  
Автор pithon ()
Публикувано16.05.00 16:37

обяснявам ти: когато разбереш кой си ти може и да бъдеш какъвто си поискаш. приеми че това което съветваш да направя съм направил и не ми харесва.толкова е просто. стига се до раздвоение и шизо тогава когато ги правиш не както трябва. познавам си се и то добре.отдавна при това. даваш ми съвети и то наивни. аз съвети не желая. може да обменим мисли и толкоз. всеки по пътя си.

Тема До Всички!нови [re: ВИ]  
Автор ?????:) ()
Публикувано16.05.00 17:47

Нека поклонниците на Муле ходят където решат! Чудех се до къде ли ще стигне пастор Муле в своето разливане! :))))) p.s.: Благодаря на Питон за точното определение 'пастор'!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.