|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Едно необичайно предложение...
|
|
Автор |
zxcqwe (необхватен) |
Публикувано | 31.03.12 01:33 |
|
Когато почнах да чета писанията на "blood2" из клубовете бях шокиран и реагирах остро на неговите постоянни оплаквания и мърморене. Но изведнаж... като го четях почувствах в себе си едно състрадание и дори любов към това същество. Той е загубил майка си от рано и не е почувствал майчина любов. Живее с баща си - явно тиранин в една стая и няма никаква самостоятелност. Болен и недъгав и неспособен да работи и печели пари.
А е млад и има таланти. Напр. да пише поезия. Много юзъри му дават акъл как да се оправи, но никой не му предлага реална помощ. А той гладува и страда. Аз не живея в БГ и му обещах като се върна в Сф през юни-юли да го заведа на доктори-специалисти и да почне лечение за моя сметка.
Но ето едно мое предложение към всички юзъри:
Нека да отворим една банкова с/ка на негово име и всеки да внася по някой лев когато може. Но трябва някой от Сф да го направи. Нека се срещне с момчето и да отидат и отворят една сметка. Ако го направите ме информирайте на Бележки и аз ще преведа каквото мога от тук - в евро.
Знам, че никой не е цъфнал и завързал материално в БГ и все пак....
Размислете и се изкажете в тази тема и.... на практика.
Това може да бъде един чудесен великденски подарък за една страдаща душа.
- Какво се движи по-бързо от светлината?
- Човешката Глупост!
| |
Тема
|
Re: Едно необичайно предложение...
[re: zxcqwe]
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 31.03.12 22:25 |
|
Някой беше писал, че се е срещал с него и е искал да му помогне. Моето мнение е, че никой и нищо не може да му помогне. На сила хубост НЕ става.
| |
Тема
|
[re: lodkarq]
|
|
Автор |
zxcqwe (необхватен) |
Публикувано | 01.04.12 01:13 |
|
Някой беше писал, че се е срещал с него и е искал да му помогне. Моето мнение е, че никой и нищо не може да му помогне. На сила хубост НЕ става.
Защо трябва да вярваш на "някой"? Защо не се срещнеш с момчето и да се информираш лично? Той живее в Сф а ти?
- Човешката Глупост!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jeweel () |
Публикувано | 03.04.12 19:48 |
|
Хахаха... лечение за твоя сметка... май не го познаваш добре. Не можеш да излекуваш човек, който не иска да се излекува, не иска пари, а харесва сегашното си положение. Но пробвай, нищо не губиш, освен малко време и нерви.
Всеки, който досега се е излъгал и му е дожаляло, и е искал да помага, след известно общуване с него е вдигал ръце. Интересно ми е и ти кога ще се усетиш с какъв хитрец си имаш работа. Бих казала, че си поредният шаран на въдицата му. Но пробвай, убеди се сам.Редактирано от jeweel на 03.04.12 19:59.
| |
Тема
|
[re: jeweel]
|
|
Автор |
zxcqwe (необхватен) |
Публикувано | 03.04.12 20:29 |
|
"Хахаха... лечение за твоя сметка... май не го познаваш добре. Не можеш да излекуваш човек, който не иска да се излекува, не иска пари, а харесва сегашното си положение."
А ти колко добре го познаваш? Как разбра, че харесва сегашното си положение?
"Всеки, който досега се е излъгал и му е дожаляло, и е искал да помага, след известно общуване с него е вдигал ръце. Интересно ми е и ти кога ще се усетиш с какъв хитрец си имаш работа. Бих казала, че си поредният шаран на въдицата му. Но пробвай, убеди се сам."
Аз не говоря за "помощ със съвети и препоръки и наставления тук във виртуала" а за реална помощ в живота. Ти как разбра, че Блъди е хитрец а не наистина страдащ и нещастен човек?
- Човешката Глупост!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
blood2 () |
Публикувано | 03.04.12 21:26 |
|
Права си, че съм като магаре, защото нищо не умея. Само не мога да разбера, защо смяташ, че другите хора трябва да ми се нервират, а не да изпитват приятни чувства към мен.
| |
Тема
|
[re: blood2]
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 03.04.12 23:50 |
|
| |
Тема
|
[re: blood2]
|
|
Автор |
jeweel () |
Публикувано | 04.04.12 15:29 |
|
Ами то приятни - хубаво, ама до време - как да ти обясня, ти накрая започваш да прекаляваш и да злоупотребяваш с чувствата на хората.
Иначе, какво, би ли се съгласил да събират пари и да ти помогнат?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
blood2 () |
Публикувано | 04.04.12 15:51 |
|
"Иначе, какво, би ли се съгласил да събират пари и да ти помогнат?"
Бих се съгласил на втори шанс за различен живот от това което е в момента. Искам да съм другаде и друго да правя или нещо да изживявам.
Чувства на хората. Първо не сме в училище, че да трябва да ме четат и търпят и отговарят. Второ, за да има чувства трябва да има и нещо реално, а не само виртуално.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
blood2 () |
Публикувано | 04.04.12 16:55 |
|
Знаеш ли какво искам? Искам Богати хора да ми станат реферали в програма за продажба или поне в такава за фондова борса.
С какво Право другите хора са им реферали, а не аз.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|