|
|
|
Тема
|
дистантна връзка
|
|
| Автор |
Resolution (непознат) |
| Публикувано | 25.08.11 20:05 |
|
|
Интересувам се от мнението на мъжете в клуба по следния казус: Имат ли описаните двама души шансове за общо бъдеще? Ако да, коя страна трябва да направи компромис?
Мъж подддържа дистантна връзка (различни държави), от 9-10 месеца, виждат се за по 3-4 дни около 2 седмици. Мъжът настоява за обвързване, включващо преместване заедно, като местенето се очаква да се извърши от жената, неговата длъжност е по-висока и държи да запази работата си. Жената уж е съгласна, но вече над 6 месеца е на фаза - "още година, чакат ме важни проекти за довършване" (годината е плаваща:)). От друга страна жената е на 35+, никога не е имала семейство, биологичния часовник цъка... а мъжът я е приел за спасителен пояс след травматична предишна връзка... Свързват ги и доста общи приятели.
| |
|
|
|
..и на жените, но ме интересува поведението на описания мъж, и се чудех дали някои не е попадал в подобна ситуация (и как е излязъл от нея)
| |
|
|
|
Къде се виждат? Жената ли идва при него или той отива при жената?
Ти остави тея неща за важните проекти. Въпроса винаги е в парите, които ще спечели от проектите. Ако е влюбена няма да и пука какви неща оставя недовършени някъде си.
Ама на жена доверие да нямаш освен, ако не и влезнеш вътрешно доста в чувствата че да се разкрие каква е. Това разкриване получава ли се при срещите с нея или кореспонденцията?
Трябва да я почувстваш какво иска и какво цели.
Редактирано от blood2 на 25.08.11 20:19.
| |
|
|
|
В момента тя се прави на слабата страна. Така и е изгодно. Чувства се добре тоест има полза от теб. Тоест запомни го, че в момента ти даваш на нея нещо от което тя се нуждае да открие, а не тя на теб.
Тя се нуждае да научи някои неща за мъжете и затова се среща с теб. Освен това не я тормозят, защото казва на всички че има приятел.
Любовта е 2 типа. Едната е, ако човека, който те срещне или си пишете веднага те иска до теб на всяка цена.
Другата е ако ви свързва някакъв психологическо страдание, демек мъжа е отчаян от жените, жената пък нещо не и харесват мъжете или пък е в депресия и такива работи.
Но връзката и искането винаги трябва да е от двете страни.
Поне при втория случей какъвто е и твоя.
Толкова от мен. За днес.Редактирано от blood2 на 25.08.11 20:36.
| |
|
|
|
Главно той при нея (в началото обаче се редуваха). Тя е прагматична доколкото я познавам, а и е в семеен бизнес, има много влиятелен баща. Мъжът е в другата крайност, често далеч от реалността, въпреки че се опитва да създава противоположно впечатление на здраво стъпил на земята кариерист :)
| |
|
|
|
Моята връзка беше такава-продължи година и половина, след това се преместих да живея при него и сме женени от 6 месеца! Нямах възможност да опозная добре съпруга ми поради огромното разстояние и, съответно, виртуалното комуникиране. В реалността той се оказа съвсем различен-всичко онова, което твърдеше, че не е и не харесва у другите. Направих най-лошия избор в живота си досега и ужасно съжалявам! По-морлано пропаднал мъж от собствения ми, просто не познавам! Гадост!
Изкушението дълго ще звъни на вратата ви, а златния шанс само ще почука.
| |
|
|
|
След като си трета страна няма начин да ти влияем чрез писане. Така че можем да говорим само за вероятности. Около 80% е вероятността да не се получи връзката. Аз така го преценявам защото не мога да осъзная точно подробностите.
| |
|
|
|
|