|
Тема
|
Педерастите
|
|
Автор |
QTEK™ (†Заличител†) |
Публикувано | 23.06.10 13:10 |
|
те психически здрави ли са?
и ако да педо парада - какво е?
ако не защо не се лекуват?
и защо има гейове а няма гейки?
Любовта е функция на сърцето -педерастията на ануса..
M
и
н
а
в
а
щ
•watch if you're smart!•
| |
|
Това, дали са психически здрави, и на мен ми е много любопитно. Те твърдят, че са. Тогава защо някак си желанията им противоречат на физиологията им? Аз смятам, че ако бяха нормални, т.е. някакъв трети/четвърти/не знам какъв пол, щяха да имат и съответните органи. А те са същите като другите мъже/жени, само че с по-особени сексуални желания, които не отговарят на физиката им.
Според мен има нещо сбъркано в тях, дали е болест, не знам. При някои сигурно е генетика, при други - психология, при трети - мода...
Редактирано от blue jewel на 14.07.10 20:41.
| |
|
аз съм психолог,
и никога не съм срещал изцяло нормален индивид - няма! но да си педераст е Избор и като такъв се обосновава на психиката така,че девиантните избори се правят от
увредени
генетиката е отговорна за функциите не за изборите...
и никога в природата не е имало педерастия това,че са виждали мъжки кучета"качват " други" не е педерастия но се афишира от педозащитниците. като такава..
всички изследвания ,който са правени не доказват ген но отклонение .
цитираните в подкрепа на хомосексуализма са правени от бисексуални или срещу заплащане от педерасти.
сериозната наука не приема педерастията като болест вродена такава.
въпросът е чисто Морален дали приемаш или не за нормално педерастите.
аз не ги приемам и смятам че са с психически отклонения!
M
и
н
а
в
а
щ
•watch if you're smart!• Редактирано от QTEK™ на 14.07.10 23:04.
| |
|
Сигурен ли си, че си психолог? Защото ако е така, жалко за тези, които чакат точно ти да им помогнеш...
| |
|
Ский са - педерастите, по известни като педераси, са точно такива като теб. Дюс. Едно към едно. Без разлика.
Тези, за които говориш са хомосексуални, но за отговор на втори въпрос, ще трябва да си платиш.
| |
Тема
|
Re: Педерастите
[re: bagryana]
|
|
Автор |
QTEK™ (†Заличител†) |
Публикувано | 30.07.10 08:43 |
|
ходи си на врачки и си посипвай 3 пъти н а ден главата с урина/от сурикат/ и пепел/от кестеняв паун/ като междувременно се намазваш с восък и се въртиш рано сутрин преди пълнолуние на един крак..
M
и
н
а
в
а
щ
•watch if you're smart!•
| |
|
Бе то половината психолози сякаш са излезнали от психиатрията пациенти.
С какъвто се събереш такъв ставаш.
Смятайте децата на гейовете какви ще са.
Редактирано от blood2 на 30.07.10 12:55.
| |
|
Хахах, много ме обиди . Имаш сериозна нужда от професионална помощ от колега, но някой на който не му хлопа дъската.
| |
|
Според мен са понякога по-здрави психически от някои от нас. Повечето от тях са изключително умни, интелигентни, чувствителни и артистични натури. Но да се пристрастиш към нещо от този сорт явно ти е харесало повече, отколкото от това да си с жена. Или пък си попадал на серия от неподходящи жени. Причини много. Или не искаш да имаш друга алтернатива. Познавам един, който е бил изнасилен първоначално, но после му е харесало явно. И за мен е необяснимо. Но тази пристрастеност е с някои жертви - чисто физиологични увреждания се получават, познавам и оперирани. Така че този орган не е за тази работа, дори и да е по-тесен от женската алтернатива.
| |
|
|
|
|