Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:21 08.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Тема случайностинови  
Автор adderall (непознат )
Публикувано12.05.10 00:38

Значи днеска по скайпа ми написа едно момиче ,че ми е купила парфюм за подарак за бала , аз ще бъда нейн кавалер ( и аз ще хапна малко агнешко по баловте:) ) и аз съм и купил подарак за бала и тя взела на мен . Моят подарак не е парфюм а друго . Значи парфюм никога не съм си взимал , имал съм парфюми само от подараци , майка ми взимаше някви , дори на моя бал ми подарариха парфюм много скъп . Та така всеки път кога някой ми е взимал(майка ми) или подарявал всеки път ми е харесвала миризмата и за това парфюм за подарак ми харесва но знам ,че няма да ми хареше ако не е с добро ухание . Искам да отбележа ,че преди някой да ми вземе преди да даде парите не ми го предоставял да го помериша . От това се вижда , че не съм претенциозен спрямо такива неща за миризми . Та тя като ми каза че ми е взела парфюм и и казах че много ми харесва подарака и казах ,че чесно ми харесва и така осъзнавах нещата . Но когато тя ми каза цитирам "как може да ти харесва при положение ,че не си го пробвал " . След това което каза помислех следно "харесва ми парфюм стига да е с добро ухание" , и помислех и следно "нито харесвам нито нехаресвам ,че ми взела парфюм но предполагам ,че ше ми хареше " както се вижда аз вече осъзнавам неяата по друг начин след като помислих . Та въпроса ми е "защо първо и казах ,че ми харесва ,че ми е взела парфюм?" и може ли да се анализира това по някъв психологически начин това.

Тема Re: случайностинови [re: adderall]  
Автор specular (член)
Публикувано13.05.10 22:35

Пич, ти не си за анализ, а за диагноза...

Тема Re: случайности [re: adderall]  
Автор OcA3нaт (отседнал )
Публикувано19.05.10 19:06

Щото виж дали си бил искрен в отговора си ,щото може и да си отговорил така от неудобство и що изобщо си тук с тъкъв въпрос, странно е . Я кажи трудно ли ти е да отказваш на хората нещо което не искаш да правиш? и ако си отказъл чувстваш ли се виновен после , иска ли ти се да си изкупиш вината? наслагай моито в твоито и ще си отговориш сам на вапросат

Автор _69__ (Упcapин)
Публикувано20.05.10 12:55

Та въпроса ми е "защо първо и казах ,че ми харесва ,че ми е взела парфюм?" и може ли да се анализира това по някъв психологически начин това.

оо може , но няма да ти хареса.

Автор Бeзrpижнa ()
Публикувано29.05.10 07:49

Ти си задал въпроса си и сам си отговорил:

-Та въпроса ми е "защо първо и казах ,че ми харесва ,че ми е взела парфюм?"
-Та така всеки път кога някой ми е взимал(майка ми) или подарявал всеки път ми е харесвала миризмата

Обяснението е, че човек преценява нещата в живота си според своя минал опит.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.