Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:32 08.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Тема Книга за промяна и постигане на целитенови  
Автор alkor1 (ентусиаст)
Публикувано10.05.10 16:11

Бихте ли ми препоръчали книга която да дава насоки, стъпки за промяна и постигане на целите. Забелязвам как времето си минава покрай мен и доникъде не съм стигнал, трябва да се устремя по скоро!

ПП: Преди 2години четох "Как да постигнем целите си" от Трейси, има ли по-добра от нея?

Тема Re: Книга за промяна и постигане на целитенови [re: alkor1]  
Автор where is my mind ()
Публикувано13.05.10 23:04

Ми недей с книга, а си анализирай какво е това "доникъде", защо си "доникъде", къде предпочиташ да си, ама конкретно, как се стига дотам, пак конкретно и спира ли те нещо и какво да се устремиш натам.

Примерно.

change the perspective before the perspective changes you

Тема Re: Книга за промяна и постигане на целите [re: alkor1]  
Автор OcA3нaт (отседнал )
Публикувано19.05.10 19:00

стъпката не е в книгите , в постоянство и дисциплина е . Почни с това ,което знаеш че ти пречи ,за да го изкорениш или излъжеш. Сам си си поставил тук основната цел - "трябва да се устремя по скоро! " . Виж какво ти требе и почвай стъпка по стъпка . От опит знам че писане и четене във форуми е загуба на време . Вярвай повече на себе си , мани ни нас "другите" затова и съм кратък и се измитам от компютъра ,защото ми е вреден навик, спорт ,спорт и само спорт

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.