Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:37 01.11.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нервно-лингвистично програмираненови  
АвторMlchael-D (Нерегистриран)
Публикувано22.01.09 23:54

Здравейте на всички!
Наскоро четох в някои статии в мрежата за големите възможности на нервно-лингвистичното програмиране и приложенето му както в ежедневието, така и в редица области на науката и икономиката например.
Понеже опитите ми да се запозная по-подробно с методите на теорията и практиката на нервно-лингвистичното програмиране се натъкнаха на неуспех, тъй като не намирам подходящо заглавие на книга, статия или реферат, бих искал да помоля посветените в тази материя да ми препоръчат какво да купя, гледам или сваля от Интернет с тази цел.
Благодаря ви предварително!

Тема Re: Нервно-лингвистично програмираненови [re: Mlchael-D]  
Автор socratt (помагащ)
Публикувано23.01.09 10:31

В момента на пазара има много книги посветени на НЛП. Не мисля, че е възможно без учител да се запознаеш напълно с възможностите му , но добра представа може да добиеш от книгата,,Неограничена власт''-Антъни Робинс изд.Кибеа .В момента той е един от най известните нлп-писти в света и наистина милионите си е натрупал от използването на НЛП върху себе си.Ако не те мързи, във форума Психоанализа и психотерапия Вида ме пита как да и помогна по - отношение на една клиентка.Техниката която и предложих съм създал на основата на НЛП.

Тема Re: Нервно-лингвистично програмираненови [re: socratt]  
Автор blood2 (ентусиаст)
Публикувано23.01.09 12:28

И аз искам някои да ме програмира,

и да ми смени чипа.

Както каза Симеон Сакс Кобурготски,на българите ни е грешен чипа.

Тема Re: Нервно-лингвистично програмиране [re: socratt]  
АвторMichael-D (Нерегистриран)
Публикувано24.01.09 09:39

Благодаря много!
Ще си купя препоръчаната книга. И след като я прочета мога да ползвам и консултации в същия форум.
Още веднъж - мерси!

Автор PHOENlX (безсмъртен)
Публикувано24.02.09 17:53

"Ако не те мързи, във форума Психоанализа и психотерапия Вида ме пита как да и помогна по - отношение на една клиентка.Техниката която и предложих съм създал на основата на НЛП." - в коя тема е това? Дай линк!

Тема Re: Нервно-лингвистично програмираненови [re: PHOENlX]  
Автор socratt (помагащ)
Публикувано27.02.09 13:15

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=psanaliz&Number=1949549165

Автор PHOENlX (безсмъртен)
Публикувано27.02.09 13:47

Благодаря!
Още не си се научил да правиш линкове - пробвай да натиснеш "URL"!

Започнах книгата която ми предложи - "Ти лечителят", мисля, че ще ми бъде полезна. Благодаря и за нея!

Автор demonolonikum (непознат )
Публикувано26.10.09 22:56

Здравей аз бих ти препоръчал две книги, които биха ти помогнали като за начало. Едната е "НЛП за 21 дена" а другата "НЛП фор дъмис" и двете са за хора, които искат да разберат какво е НЛП.

Автор OcA3нaт (отседнал )
Публикувано27.10.09 16:35

Гледай DARREN BROWN в you tube, за да разбереш до някъде какво прави НЛП
Ако знаеш добре руски има в нета много книги на руски , а те са много по напред от нас и в тази област

Еволюция е да предаваш най-доброто от себе си ,а егоизъм е да го запазиш за себе си.

Тема Re: Нервно-лингвистично програмираненови [re: OcA3нaт]  
Автор blood2 (Несъществуващ)
Публикувано27.10.09 18:26

Руснаци и морал?Къде са по-напред от нас?

Какъв е смисълът да знаеш истината,след като не можеш да помогнеш дори на себе си?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.