|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нервно-лингвистично програмиране
|
|
| Автор | Mlchael-D (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.01.09 23:54 |
|
|
Здравейте на всички!
Наскоро четох в някои статии в мрежата за големите възможности на нервно-лингвистичното програмиране и приложенето му както в ежедневието, така и в редица области на науката и икономиката например.
Понеже опитите ми да се запозная по-подробно с методите на теорията и практиката на нервно-лингвистичното програмиране се натъкнаха на неуспех, тъй като не намирам подходящо заглавие на книга, статия или реферат, бих искал да помоля посветените в тази материя да ми препоръчат какво да купя, гледам или сваля от Интернет с тази цел.
Благодаря ви предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Нервно-лингвистично програмиране
[re: Mlchael-D]
|
|
| Автор |
socratt (помагащ) |
| Публикувано | 23.01.09 10:31 |
|
|
В момента на пазара има много книги посветени на НЛП. Не мисля, че е възможно без учител да се запознаеш напълно с възможностите му , но добра представа може да добиеш от книгата,,Неограничена власт''-Антъни Робинс изд.Кибеа .В момента той е един от най известните нлп-писти в света и наистина милионите си е натрупал от използването на НЛП върху себе си.Ако не те мързи, във форума Психоанализа и психотерапия Вида ме пита как да и помогна по - отношение на една клиентка.Техниката която и предложих съм създал на основата на НЛП.
| |
|
Тема
|
[re: socratt]
|
|
| Автор |
blood2 (ентусиаст) |
| Публикувано | 23.01.09 12:28 |
|
|
И аз искам някои да ме програмира,
и да ми смени чипа.
Както каза Симеон Сакс Кобурготски,на българите ни е грешен чипа.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Michael-D (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.01.09 09:39 |
|
|
Благодаря много!
Ще си купя препоръчаната книга. И след като я прочета мога да ползвам и консултации в същия форум.
Още веднъж - мерси!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PHOENlX (безсмъртен) |
| Публикувано | 24.02.09 17:53 |
|
|
"Ако не те мързи, във форума Психоанализа и психотерапия Вида ме пита как да и помогна по - отношение на една клиентка.Техниката която и предложих съм създал на основата на НЛП." - в коя тема е това? Дай линк!
| |
|
Тема
|
[re: PHOENlX]
|
|
| Автор |
socratt (помагащ) |
| Публикувано | 27.02.09 13:15 |
|
|
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=psanaliz&Number=1949549165
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PHOENlX (безсмъртен) |
| Публикувано | 27.02.09 13:47 |
|
|
Благодаря!
Още не си се научил да правиш линкове - пробвай да натиснеш "URL"!
Започнах книгата която ми предложи - "Ти лечителят", мисля, че ще ми бъде полезна. Благодаря и за нея!
| |
|
|
|
Здравей аз бих ти препоръчал две книги, които биха ти помогнали като за начало. Едната е "НЛП за 21 дена" а другата "НЛП фор дъмис" и двете са за хора, които искат да разберат какво е НЛП.
| |
|
Тема
|
[re: Mlchael-D]
|
|
| Автор |
OcA3нaт (отседнал ) |
| Публикувано | 27.10.09 16:35 |
|
|
Гледай DARREN BROWN в you tube, за да разбереш до някъде какво прави НЛП
Ако знаеш добре руски има в нета много книги на руски , а те са много по напред от нас и в тази област
Еволюция е да предаваш най-доброто от себе си ,а егоизъм е да го запазиш за себе си.
| |
|
Тема
|
[re: OcA3нaт]
|
|
| Автор |
blood2 (Несъществуващ) |
| Публикувано | 27.10.09 18:26 |
|
|
Руснаци и морал?Къде са по-напред от нас?
Какъв е смисълът да знаеш истината,след като не можеш да помогнеш дори на себе си?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|