|
Тема
|
какъва е тази жена-обича да общува със стари моми
|
|
Автор | giig (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.07 15:11 |
|
Моля, ако има психолози, да ми кажат що за човек е семейна жена, на средна възраснт,с две деца , слаба професионалистка с висок пост, която за най-близка приятелка все избира или стара мома или разведена, като първата преобладава. Какво ли може да означава този избор. Ако е необходима повече информация питайте, каквото знам ще кажа.
| |
Тема
|
Re: какъва е тази жена-обича да общува със стари моми
[re: giig]
|
|
Автор | lVA (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.07 15:05 |
|
Явно жената за която пишеш има компекси. Предполага се, че старата мома има също и то доста, мисля, че не е нужно да се дава обяснение защо.
Може би по този начин, въпросната жена, със висок пост, женена, с деца се чувства над нея и по този начин "избива" комплексите си.
| |
Тема
|
[re: lVA]
|
|
Автор | xaxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.07 00:04 |
|
Като чета написаното от теб, мога само да зключа, че по-скоро ти си жена с комплекси, щом мислиш по този начин. От какво трябва според теб да е комплексирана една съвременна жена, неженена и без деца??
Познавам доста жени, които не са семейни и мога да ти кажа, че са с много по-добра самооценка и самочувствие от повечето женени.
| |
Тема
|
[re: xaxa]
|
|
Автор | lench (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.07 09:02 |
|
Познзването на доста жени не включва и точно тази нали? Склонността към обобщаване не дава отговор на конкретните случаи според мен.
Жената може да избива комплекси , но може и да е вид майчински инстинкт - склонност да покровителства. Защото проблем зад успехите в кариерата и т.н може да е хроничното усещане за самота и невъзможност да се извлече смисъл от успеха , като няма с кого да го споделиш.
може и да е с болни представи как някоя такава приятелка ще дари децата и - лична изгода
| |
Тема
|
[re: giig]
|
|
Автор |
eзepo (само жива) |
Публикувано | 30.03.07 20:55 |
|
За някой е по-лесно да общуват с хора, за който мислят че се чувстват по-кофти от тях. Леност- вместо да да се почувстваш добре с промяна, просто си намираш среда. Такива неща ми идват наум...
От всичко по малко и накрая нищо- съвсем по френски.
| |
|
|
|
|