Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 14.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: Problemyt - Vsichki sa mi typaci :(нови [re: kurnaz_momche]  
Авторelf (Нерегистриран)
Публикувано02.03.06 16:26

Страдаш от някаква форма на нарцисизъм

АвторCЪЩИЯT (Нерегистриран)
Публикувано02.03.06 21:36

съм като теб, включително и с това че съм в германия, Бремен... и аз завършвам сега... знам че ще ми липсва тоя университет като го завърша, в същото време нямам желание да контактувам с по4ти никой тук... а не съм аутсайдер, даже напротив много съм общителен и активен... имам няколко човека които са специални за мен и няколко мом4ета и момичета които са ми интересни. Но все пак си мисля че е грешно останалите да са ми тъпи... във всеки има нещо интересно, просто не съм с правилната нагласа...

Тема Re: Problemyt - Vsichki sa mi typaci :( [re: kurnaz_momche]  
Авторda, no (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 01:06

moje da ti se naloji da gi tyrpish.

moje da si na kompyutyra i da te draznqt typite im razgovori, a da ne mojesh da si stanesh, zashtoto imash da svyrshish edna rabota.

naj-nakraq moje da ti se naloji da im obqsnqvash neshto, taka che ne se oplakvaj tolkova.

Тема Re: Problemyt - Vsichki sa mi typaci :(нови [re: da, no]  
Автор kurnaz_momche (непознат)
Публикувано03.03.06 14:56

Samo ne mi kazvai che si ot IUB ... :D, shtoto nie bylgarite treta godina si se znaem, da ne se okazhe che sme srodni dushi i se poznavame ot godini s tebe, SYSHTIQT...

Ne znam, vinagi sym se pital dali postypih pravilno s tova studentstvo i eventualno bachkane v chujbina tochno na tezi godini :(.

Nai-dobriq!

Авторми (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 15:23

не се занимавай.

дъ бест!

Авторcъщият (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 20:55

да от IUB съм ;)

Авторpodobna (Нерегистриран)
Публикувано04.03.06 22:04

i az imah sastia problemt, no niakak sviknah i poveche ne me pritesniava.
tova se dalji na visokata ti inteligentnost. izmeri si IQ-to i shte vidish che e dosta visoko.
kato se zapoznaia s niakoi vednaga mi stava iasen, kakav e , kakvo moje da se ochakva ot nego i za kakvo stava. chudia se kak moje horata da govoriat za kakvi li ne gluposti, obiknovenite razgovori sa mi bezinteresni.
da ne govorim che sam jena i ako znaesh za kakvi gluposti si govoriat jenite........ ujas........... ne moga da se prisaedinai kam grupichkite v slujbata, ne mi e interesno.

po-dobre ne se vrashtai v bg ( az sahsto ne sam v bg) zastoto prosto shte badesh potresen ot nachina na mislene na horata i niama da se chuvstvash na miasto. nameri si rabota koiato da ti pasva na nivoti na mislene inache shte chte chuvstvash razlikata neprekasnato

Тема Re: Problemyt - Vsichki sa mi typaci :(нови [re: podobna]  
Автори aз (Нерегистриран)
Публикувано05.03.06 08:35

Понякога съществуват същите усещания и при мен, макар и не в толкова силна форма.
Но имам състудентка, за която всички, освен нея самата и 2-3 приятелки, са "гмеж" - според собствените й думи. Всички й завиждали и й пречели, гледали я ненавистнически и направо е развила фобия - ако някой, който влиза в определенията "тълпа и гмеж" по някакъв начин се опита да комуникира с нея, веднага почва да се ядосва и да се държи отвратително. Била съм свидетелка и ми е било много неприятно в такива ситуации, защото тя е едно талантливо момиче, чете много, интерисува се от психология, но неизвестно защо се държи така.

Автор Kpъr (ентусиаст)
Публикувано05.03.06 16:28

"

"

Замисли се защо преди това имаш желание - мотивацията ти?

Като цяло написаното е ужасно нечетливо, може би защото не забелязваш бутона "Кредор" горе (kredor.com).

Като цяло смятам че както е с разбиващата се вълна, това което остава на брега е пяната - това и по повод 4алгарията тук, ако искаш да намериш нещо повече - гмурни се по-надълбоко.

Най-Бедния!

Тема Re: Problemyt - Vsichki sa mi typaci :(нови [re: и aз]  
Авторpodobna (Нерегистриран)
Публикувано05.03.06 17:34

tova che tia se darji losho s okolnite, demonstrira prevazhodstvo e priznak na losh harakter i ne bih kazala na visoka inteligentnost.
ako okolnite ni se vijdat po-tapi ili ne znam kakvi i ne se vmestvat v nashte prestavi za tova i onova , ne znachi che ne triabva da gi uvajavame i da se darjim s tiah zle. vse pak vsichki sme choveshki sashtestva s nahsite chuvstva, stre,eji, celi, trevogi i t .n.
tova che niakoi e po-malko inteligenten, po-nisko obrazovan, s po-loshi manieri ne go pravi po-losh chovek.
az lichno se darja s vseki priatelski i lubezno no v 99% horata ne sa mi interesni

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.