|
Тема
|
периодична фригидност?
|
|
Автор | aйц (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.05 16:57 |
|
Имам проблем. Всъщност гаджето ми има проблем.
През няколко месеца желанието ми за секс спада до нула, че и под нула. Не само че не ми се прави секс, ами и всяка мисъл за това ме отвращава. Гнусно ми е да слушам за секс или да гледам секс сцени по ТВ например. Самият акт ми се струва най-отвратителното нещо на света. Пот, мърсотия, абе - животинска работа.
Всеки период на фригидност завършва с това, че ми става жал за половинката и правим секс заради това. Нещата се уравновесяват за няколко месеца и после пак отново. Сексът с него ме задоволява, и двамата свършваме, той е страхотен човек и много го обичам, просто имам чувството, че заради него играя роля на искаща секс и т.н. Ако него го няма, хич и няма да се сетя, пък и не изпитвам нужда - физическа или психическа. Въобще не се сещам за случай, в който да съм имала истинско желание да правим нещо. Чак големи проблеми във връзката си заради това нещо нямам, но ми е жал за него и би ми се искало да му доставя удоволствието да ме вижда как го желая, знам, че му липсва. На мен си ми е добре така, както съм.
Какво ми има?
| |
Тема
|
Re: периодична фригидност?
[re: aйц]
|
|
Автор | aнreлинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.05 17:28 |
|
нищо ти няма.
| |
Тема
|
[re: aнreлинa]
|
|
Автор | hi hi (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.05 14:40 |
|
ne se pritesnqvai i az sam taka ,spoko . Moje bi tova se daji na fakta , 4e givota e prekaleno stresira6t v momenta a na genite tova okazva golqmo vliqnie , dokato pri majete e obratnoto te taka se raztovarvat ot egednevieto 
| |
Тема
|
[re: hi hi]
|
|
Автор |
actress (изследваща) |
Публикувано | 15.06.05 15:09 |
|
миличка, проблема ти ми звучи по-скоро за клуб медицина, изследвала ли си скоро ниво на хормоните?
взимаш ли противозачатъчни - при някои хора нивото на сексуалното либидо много силно се влияе от противозачатъчни (т.е. ако взимаш опитай да ги спреш, ако не взимаш - опитай 2-3месеца с противозачатъчни)
забелязвала ли си кога те отвръщават сексуалните теми в какви периоди или какво ги предхожда
от кога е проблема, винаги ли го е имало, с други мъже по същия начин ли е
темата за секса в семейството ти на какво ниво е поставяна .... и т.н. и т.н.
това, което мога да ти кажа, че проблем има и явно се актуализира под въздействието на някакви физиологични или психични стимули
въпреки че хората се делят на хора със силна, слаба и средна сексуална
конституция
най-добре потърси информация, сексът е доста съществена сфера от живота на двойката и те съветвам да му обърнеш внимание, а не да се измъчваш

"След като къщата гори, поне да се стоплим."
| |
Тема
|
[re: aйц]
|
|
Автор |
hose (dao) |
Публикувано | 15.06.05 19:20 |
|
а сигурна ли си че го обичаш? абсурдно звучи да го обичаш без да го искаш сексуално
| |
|
|
|
|