Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:15 03.06.23 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Re: Vapros kam majeteнови [re: Babe]  
Автор tDido (непознат )
Публикувано04.03.04 22:41

za6toto;
1. imat i palno dowerie i mogat da si podlojat i neza6titenia grab;))
2. taka sa s lice kam veroyatnata opasnost;))
3.ako v snya si jenata sanuva 4e e na futbolnia teren, ima veroyatnost majat da se sabudi skopen;)))

Авторniakoi drug (Нерегистриран)
Публикувано08.04.04 01:08

Ne mi se sluchva koi znae kolko chesto da obryshtam grab, no vse pak jenite triabva da razberat, che ne moje da spim samo na edna strana ili pograb. Kogato se obarnem na drugata strana tova ne oznachava nishto drugo , a samo, che i nie iskame da spim udobno.

Тема Re +нови [re: Babe]  
Автор 747 (на кой му пука?)
Публикувано08.04.04 12:55

Хора, все повече се замислям какво правят повечето от вас тук?! Ако, все пак, зад фасадата на "дискутиращи в клуб ПСИХОЛОГИЯ", мнозина от вас наистина имат някакъв "хал-хабер" от посочената наука, то наистина сте си на нивото на "хал-хабер"-а и нищо повече! Сори, че съм малко краен, ама аман!
1. Понеже се спомена Фройд, самият той е казал: "Колега, понякога пурата си е просто пура!". Не търсете под вола теле - винаги може да се намери при добро желание, но не е в това въпросът!
2. Мъжете спим с гръб към жените, не защото не ги обичаме, а просто защото понякога АДСКИ МНОГО НИ СЕ СПИ, а при прегръдка обикновено едната ръка на мъжа, а не на жената!, е под тялото на другия, което е доста неудобно, нъл`!?
3. Ако една връзка не върви, тя не върви - това, кой как спи, е последното нещо, по което може да се съди...
4. Разсеях се - все пак поработвам и между другото, а навлязоха доста хора в стаята и преминахме на други теми...

Но, и още нещо: Мъжете си падат по ярко червени устни, защото руменината, независимо по устните или бузите, е признак на добро здраве... Въпрос на архетипове...

Тема Re: Re +нови [re: 747]  
АвторXpyмнaMи:) (Нерегистриран)
Публикувано13.07.04 16:45

Допадна ми този начин на поднасяне на нощните преживелици под една завивка :)))

НО!

Ако изключим, че телата са много загряти и че леглото е твърде тясно и неудобно за сладък сън, защо ли всъщност да не поспинкаме и малко гушнати?
Е, не през цялото време, но поне на заспиване... Пък после кой както иска да си се врътка в съня си :)))

Тема Re: Re +нови [re: XpyмнaMи:)]  
АвторBabe (Нерегистриран)
Публикувано15.07.04 13:38

Imenno i az taka si mislq :)
Gospodin 747 mnogo se e nerviral po vaprosa neznam zasto...
A ako znae samo kolko mnogo jeni stradat ot tova... i ne smeqt da go spodelqt s polovinkite si...

АвторFullScream (Нерегистриран)
Публикувано28.07.04 16:20

Mi az lichno shtoto mi vliza kosa v nosa i me gadelichka ( seriozno )

АвторMyth (Нерегистриран)
Публикувано02.08.04 10:27

Интересно аз пък никога не спя с гръб.

Тема Re: Vapros kam majeteнови [re: Myth]  
Публикувано23.09.04 13:44

Nikoga ne kazvai NIKOGA zashtoto ako pitame priqtelkata ti ...

Автор avatarx (Mr.)
Публикувано23.09.04 23:52

da ti kaza chestno - zavisin ot zenata...mezdu drugoto, mislish li che zenite ne spjat s gryb kym myzete ???

Тема Re: Vapros kam majeteнови [re: avatarx]  
Публикувано24.09.04 13:09

ami da ti kaja kakvoto povikalo takova se obadilo. Estestweno che spiat , no za razlika ot majete jenite predpochitat da spqt gyshkaiki se v nqkoi. Inache sam sigyrna che ima i takiva, koito predpochitat da spiat s grab kam maja. No kato che li v dneshno vreme vtoriqt nachin e po "moderen" - na nezavisima i samodostatacha jena.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2023 Dir.bg Всички права запазени.