Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:16 07.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво да правя???нови  
АвторDD8 (Нерегистриран)
Публикувано17.10.03 21:11

"Казано честно всичко ми е наред!" - имаше такава песен на Васко Найденов.........При мен е точно така...Имам супер семейство: готин мъж, прекрасни синове, добро образование ,интересна работа - направо всичко е наред....НО имам обожател!!!!!!!!!!!!! Цели осем години по -малък от мен !!! А освен това е и мой подчинен. Незнам какво да правя ? Това ухажване вече продалжава цяла година. Първоначално си мислех , че е просто увлечение от негова страна и всичко ще премине , но .......
На един купон на фирмата аз като всяка жена реших да проверя дали "все още съм във форма" както се казва - аз съм на 29 год , но все пак........Пофлиртувах малко и нищо повече - честна дума !!!!!
Но явно "детето" / така го наричам / не го прие така! Сигурно съм виновна !
Незнам какво да правя ?! чуствам се ужасно , ужасно.....
Призна ми голямата си любов към мен - аз съответно бях шокирана!!!
ДО сега си живеех спокойно и щастливо - сега спокойствието ми е нарушено .

Какво да правя?????

Тема Re: Какво да правя??? [re: DD8]  
Автор tihon (тъгуващ)
Публикувано19.10.03 01:29

Отегли се. Повярвай ми. Ще съжеляваш. Сега нямам време за по-подробно, но накратко или "преспи" и го разкарай; или направо го разкарай. Той не знае какво наистина иска. Твоя ще е отговрността /като на по-голяма, но не на години, а като зрялост/ за това което ще се случи. Всичко останало ще премине (само да е по-бързо :)).... Пък и нали знаеш, че там където си вадиш хляба ...
Късмет.

This wasn't the way it ought to be. But it was the way it was. On the whole, he reflected, it could be a lot worse....

Редактирано от tihon на 19.10.03 01:34.

Тема Re: Какво да правя???нови [re: tihon]  
АвторDD8 (Нерегистриран)
Публикувано20.10.03 19:12

Благодаря много за съвета , доста мислих и реших да го " разкарам " както ме посъветва , тези дни ще поговоря с него и ще му обясня / за трти път / , че отношенията трябва да придобият предишния си вариант - надявам се този път да стане!!!
Ще пиша за развитието на нещата.

Тема Re: Какво да правя???нови [re: DD8]  
Автор Lorron (Студен циник)
Публикувано20.10.03 19:48

Ako pak ne te razbere, kupi mu chips.

Дойдох за да ви науча как да си отидете.

Тема Re: Какво да правя???нови [re: Lorron]  
АвторDD8 (Нерегистриран)
Публикувано21.10.03 18:51

Разговора ще бъде в четвъртък вечер - съпругът ми е в командировка!
Днес когато му казах ,че искам да говоря сериозно с него по един вапрос , той остана очарован и един час след това получих голям букет с червени рози - по куриер разбира се, но картичката беше от него.......
Пожелайте ми късмет!!!

А ако наистина не разбере ще му купя чипс....

Автор Velocity (try everything)
Публикувано21.10.03 21:04

Сигурно има още да усукваш конците - щото много се ласкаеш от розите....

Автор dedligan ()
Публикувано22.10.03 00:09

ти какво всъщност искаш? Като гледам бориш се между измамното чувство, че "все още ставаш" и страха от това, че искаш нещо но ще те хванат! Повярвай ми, в четвъртък ще преспиш с него и така ще съсипеш брака си! Защо? Защото нама нищо скрито в тоя живот! Защото твоят обожател има сериозни психически проблеми и щом те получи ще поиска още и още.... Докато в един момент ще предяви и претенции, че си негова и ще тръгне да го доказва на теб и на съпругът ти. Ако смяташ, че си струва да жертваш семейството си и давай! Но ако прецениш, че не можеш ОТРЕЖИ ГО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО!!!!!! Задай си простия въпрос "Защо бе мамка му един 20 годишен младеж си е паднал по мен? Отговор! Защото иска нещо! Какво е то отговори си сама, но та не е секс! Преспиването с него е само прелюдия към нещо много неприятно за теб. От него ти не можеш да получиш нищо! Нито ще те научи на нещо, нито ще ти покаже нещо ново в леглото, нито може да да ти бъде опора когато ти се срине досегашния живот. Повярвай ми! Пътят по който си тръгнала е пагубен!
А, щях да забравя! Тъй като ти е подчинен, е възможно да иска да утвърди позициите си в работата си и да получи повишение и понеже е чувал, че така се правят тези неща т.е. преспиваш с шефката и всичко е о.к. играе ва банк. Самия номер с розите може да ти се струва прекрасен, но е прекалено банален и издава тесногръдие и шаблонност на мисленето. За собствен кеф провери какво е мнението на дколегите му за тая цялата работа и коментарите, които той е правил по твой адрес. Щото няма начин да не се е похвалил.
Ако имаш нужда от помош от всякакъв вид пиши! Можем и ние да го преслушаме!!!

Смъртта ще дойде с мен!

Редактирано от dedligan на 22.10.03 00:14.

АвторDD8 (Нерегистриран)
Публикувано23.10.03 22:36

Благодаря на тези, които ми дадохте съвет и изказахте някакво мнение.
Вече знаете развоя на нещата - така че, ето КРАЯ ..........
Малко ми е тъпо, че позволих с един "лек флирт" /ако може флирта да се класифицира по някакъв начин/ , да си объркам мислите - казвам
МИСЛИТЕ , защото реших живота си да го оставя да върви по старому.....!
Срещата свърши!!!!! В 21.00 ! Наистина имаше нужда от нея ...
Поговорихме си за всичко , което се беше случило през тези няколко месеца...като приятели.
Аз говорих през повечето време ,като се опитвах да му обясня , че пътя по който е решил да върви не е добър и т. н. и т.н..........
Почти накрая вече , след като той още веднъж ми призна чуствата си реши да сподели и неговата МАЛКА ТАЙНА ................А ТЯ Е ЧЕ ЗАПОЧНАЛ ЦЯЛОТО ТОВА УХАЖВАНЕ ЗАРАДИ ЕДИН БАС.... Щях да припадна!!!

Почуствах се като някаква вещ ,за която наддават и искат да я имат в колекцията си...........ЗА БОГА АЗ СЪМ ЛИЧНОСТ
И всичко започнало много отдавна .....
Колежка на съпругът ми, която много го харесвала / вече писъх той е много готин - не само външно ,но и като човек е супер/ , но "той не и се вързал" решила да му отмъсти / неможех да си представя ,че има такива неща/.
Та тази колежка е някаква позната на моя обожател , и от там тръгнало всичко!!!
Посегнах да му ударя шамар, но той ми спря ръката
После ми обясни ,че в началото всичко било само бас , но колкото повече ме опознавал толкова повече се влюбвал в мен и т.н.......знаете какви са тези обяснения .
И нещото което направо ме шокира е ЧЕ НАПУСКА РАБОТА
ТОВА ВЕЧЕ НАПРАВО МЕ ИЗУМИ....
Каза ,че напуска ,защото толкова много ме обичал ,че неможел повече да Страда и същевременно да съсипва моя живот.......ТОВА МЕ СЪСИПА ОКОНЧАТЕЛНО !!!
В продължение на няколко минути незнаех какво да кажа .........
Аз все още незнам....
Тъй като аз първа трябва да разпиша молбата му за напускане ми я даде за подпис......

Каква я мислех , каква стана!!!

Аз обещах да я разгледам и утре да я подпиша..............
Какво да правя?????

Да се чуствам ли виновна за тези неща????
Защото изпитвам такова чуство!

А С КОЛЕЖКАТА НА СУПРУГА МИ МИСЛЯ ДА СИ ПОГОВОРЯ

Автор tihon (тъгуващ)
Публикувано01.11.03 11:35

No comment.

Любовта е сладка и превръща човека в патка. (Личен опит: па-па-па ).

Автордъpзocт и kpacoтa :-P (Нерегистриран)
Публикувано01.11.03 12:29

мисля, че прекаляваш с гледането на сериали
ако си на 29 е време спреш да си съчиняваш "интересен" живот и да поживееш в реалния
сигурно "все още ставаш" и без да го търсиш във въображението си

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.